Şimdi Ara

DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.942
Cevap
431
Favori
499.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Istanbul kartaldayim.Elimde kutulu ciziksiz watch dogs var. Takas veya satis yapilabilir. Isteyenler pm atabilir.

edit: takas yapıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egulova -- 8 Eylül 2014; 0:25:04 >
  • Watch Dogs exclusive edition ile Wolfenstein takaslamak istiyorum, İstanbul içi elden olucak takaslama.
    İlgilenen arkadaşlar özel mesaj atabilir
  • elimde az kullanılmış killzone var. watch dogs hariç her teklife açığım. önceliğim bf4, nfs, fifa 14
  • pendik de oturuyorum .pendik veya civar ilçelerinde ps4 oyun alıp takas edebileceğim bir yer var mıdır?
  • Kutulu tertemiz watch dogs ve ufc satıyorum. Takas tekliflerine kapalıyım. Resimleri aşağıdadır

WATCH DOGS: 100
    UFC: 100

2 oyunu birden alan arkadaşa 185 liraya bırakacağım. Ankara içi elden teslim, diğer illere kargo imkanı. Ayrıca kredi kartıyla almak isteyenler için sanalpazar linki açabilirim. Taksitli alım imkanı da sunuyor. Bilgilerinize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrErO -- 5 Ağustos 2014; 23:01:31 >

• Elimde tertemiz Knack mevcut. TL ile pek düşünmüyorum. Wolfenstein ve ya Ghost ile takas olur. Beşiktaş'ta Adeks İnternet kafe de çalışıyorum. Elden takas ederiz ürünleri. PM atarak ulaşabilirsiniz. Resim koymaya pek gerek duymadım.
  • MERHABA ARKADAŞLAR ELIMDE;

FIFA 14 - 70TL
    COD GHOST - 80 TL
    NBA2K14 - 70 TL
    KILLZONE TÜRKÇE - 70 TL

VAR, HEPSI KUTULU TERTEMIZ DURUMDA. TAKAS DÜŞÜNDÜĞÜM OYUNLAR ( INFAMOUS (TURKCE) , THE LAST OF US (TURKCE) , BATTLEFIELD 4 )
  • Merhaba arkadaslar elimde aral bandrollu battlefield 4 var. Kutulu kitapcikli ve noktasizdir, 90tlden satiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutulu kitapçıklı (kutusunun köşesi kırık) sıfır ayarında Killzone Shadow Fall (türkçe)
    Takas olunabilecek oyunlar:
    UFC
    2K14
    Need for Speed:Rivals
    İlgilenenler mesaj atsın her türlü teklife açığım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ofsaytıbozanstoper -- 7 Ağustos 2014; 13:01:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrErO

Kutulu tertemiz watch dogs ve ufc satıyorum. Takas tekliflerine kapalıyım. Resimleri aşağıdadır

2 oyunu birden alan arkadaşa 185 liraya bırakacağım. Ankara içi elden teslim, diğer illere kargo imkanı. Ayrıca kredi kartıyla almak isteyenler için sanalpazar linki açabilirim. Taksitli alım imkanı da sunuyor. Bilgilerinize

up

• Satılık veya last of us ile takaslık elimde Wolfestein oyunu bulunmaktadır.fiyat 100tl

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • BATTLEFİELD 4 PS4 KUTULU KİTAPCIKLI PAL OYUN FİYAT :80TL .TAKAS YOKDUR
  • quote:

quote:

Kutulu tertemiz watch dogs ve ufc satıyorum. Takas tekliflerine kapalıyım. Resimleri aşağıdadır

up

Watch Dogs oyunu mao-dun arkadaşımıza satılmıştır UFC satışı devam etmektedir.

• Arkadaslar elimde Sniper Elite 3 ve EA Sports UFC mevcut birini last of us ile elden takas dusunuyorum. ( sadece last of is ile diger oyunlar icin pm atmayin lutf )

• Elimde infamous : second son ile fifa 14 var takas etmek isteyen özelden pm atsın. Elinde the last of us olupta takas etmek isteyen pm atsin lutfen

• infamous second son türkçe kutulu oyunu elinde olan arkadaşlar;NBA 2K14-FİFA 14-Ya da NFS rivals değişimi yapabiliriz.
  • Elimde ac iv ve kilzone sf vardir. Ikisde kutulu ciziksizdir. Watch dogs onceligim onun disindaki her oyun icin de pm bekliyorum.

• Temiz fifa14 var ankara içi takas yapabiliriz. almak isteyen olursa 70lira
  • Arkadaşlar merhaba.. Elimde kutulu çiziksiz sıfır ayarında FIFA 14 var 3-4 maç yaptım sadece.Oyunu takaslamak istiyorum..
  • Istanbul ici kutulu sekilde takaslik infamous second son ve Wolfenstein oyunlarım mevcuttur. Ilgilenenler ozelden veya burdan teklif sunabilir.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.