< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
DH PS4 OYUN TAKAS GRUBU[ANA KONU] [KUTULU OYUNLAR ] (696. sayfa)
-
-
Alınık Returnal, 350 tl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Elimde GTA 5 ve PES 2019 mevcut, kutulu ve çiziksiz.
Karşılığında oyun teklif edebilirsiniz, Türkçe olması önemli.
-
Elimde god of war var. Satış fiyatı 120 tldir. Çiziksiz sıfır ayarında kutulu ürün.
Spiderman veya ghost of tshusima veya last of us 2 arıyorum kutulu. Özel mesaj yoluyla iletişime geçebilirsiniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uzun zamandır yazmamış olsam da PS5 almakla birlikte takaslara başlayabiliriz :) Elimde full kutu içerikli Red Dead Redempiton 2 var The Last of Us 2 ile takas düşünüyorum. İzmir / Bornova
-
150 son
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Elimde Ghost Of Tsushima var kutulu nakit 200 TL , takas olarak da tekliflerinize açığım.
-
Red dead redemption 2 takas düşünür müsün
quote:
Orijinalden alıntı: Demirahmed
Red dead redemption 2 takas düşünür müsünOynadım hocam
-
elimde the last of us 2 var satılık veya ps5 oyunlarıyla takas olur.
-
Satılık - Borderlands 3
Cd'de hiçbir çizik yok, kutu ve kitapçıkları eksiksiz.
Fiyat - 35 TL
-
Alınık kung fu panda ps4
quote:
Orijinalden alıntı: Sonthor
Elimde ghost of tsushima var sekiro ile takas yaparım İstanbul Üsküdar (oyun satılık değil sadece takas)Up
Günceldir!!!
-
Bu ne da bu konu niye öldü? Eskiden her gün en az 10 farklı kişi ilan yazardı buraya şimdi mesajlar arasında aylar oynuyor.
-
Elimde god of war 3 remastered ve bir kaç oyun daha var ancak henüz onları bitirmedim. Kutulu oyun takasına devam eden var mı?
-
Ps5 diskli versiyon ile upgrade ettim burası biraz ölmüş ama store fiyatları ile kutulu oyunlar aynı olduğu için tekrar canlancağını düşünüyorum :)
12 Aylık UK PS now için kardeşlik yapıcak birilerini arıyorum.
-
Satılık Ghost of Tsushima Kutulu
Fiyat: SATILDI
Takas Spider-Man Miles Morales ile olabilir
Karsta olduğumdan eft- havale sonrası kargo yapabilirim. Karsta olan varsa elden teslim de olur. Kargo alıcoya aittir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerlee_81 -- 16 Ekim 2021; 20:51:2 >
The last of us 2 arıyorum cd’li - death stranding + bi miktar para vericem teklifler pm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X