Şimdi Ara

## DH PSP Topluluğu ## (Silinecek , güncelden devam) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
52.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nocturneox

arkadaşlar "sony psp" konusuna da yazdım. ama cevap gelmedi henüz.
    siz kesin biliyorsunuzdur. acele etmemim sebebi kutuyu açmakla açmamak (kullanmak-satmak) arasında kaldım.

wireless olan yerde bilgisayarda kullanmak üzre film oyun mp3 program falan indirilebiliyor mu?

hayır.
  • Fotograf meraklılarına....

## DH PSP Topluluğu ## (Silinecek , güncelden devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ToLPoW__ -- 31 Temmuz 2008; 23:24:46 >

• quote:

siz kesin biliyorsunuzdur. acele etmemim sebebi kutuyu açmakla açmamak (kullanmak-satmak) arasında kaldım.

wireless olan yerde bilgisayarda kullanmak üzre film oyun mp3 program falan indirilebiliyor mu?

.mp*3 .wma uzantılı müzikleri netden hafıza kartına kaydetiyor... Birde resimleri ..Vidyo denemedimm..Muhtemelen .mp4 uzantılı vidyolarıda kaydeter...Bundan hariçleri unut...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __ToLPoW__ -- 31 Temmuz 2008; 23:23:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpdinho

arkadaşlar bi soru sormak istiyorum.ben god of war:chains of olympus oyununu almaya karar verdim.oyunu orjinal almayı düşünüyorum.ancak aklıma bi soru takıldı.

god of war:chains of olympus oyununu bakırköyde bulabilir miyim?bulabilirsem neresinde bulabilirim?yukarıda da söylediğim gibi oyunu orjinal alacağım.yani oyunu şurada fln yazdırabilirsin demeyiniz.

arkadaşlar lütfen yardım edin bu oyunu kesinlikle almalıyım!!!!!!!!

şimdiden teşekkürler

Merhabalar , geçen hafta D&R da gördüm fiyat 89 ytl .
  • Benide eklerseniz sevinirim buda benim PSP'im resimler kalitesiz kusura bakmayın.

• quote:

Orjinalden alıntı: tolpowtolpow

quote:

.mp*3 .wma uzantılı müzikleri netden hafıza kartına kaydetiyor... Birde resimleri ..Vidyo denemedimm..Muhtemelen .mp4 uzantılı vidyolarıda kaydeter...Bundan hariçleri unut...

Evet sadece mp4 uzantılı filmleri izliyebilirsiniz ama psp için mp4 formatında convert edilmiş olması lazım yok sa normal bir mp4 filmi psp e atın çalıştırmaz ... convert için xvid4psp i öneririm

• Convert işlemi için ben PSP Video 9 kullanıyorum gerçekten kaliteli , çevirip kendisi PSP'ye atabiliyor.
  • Yukarı.
  • Triple nasılsın kardeş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Surround

Triple nasılsın kardeş

İyiyim hocam şükür , sen nasılsın?
  • benide ekleyebilir misiniz?
  • arkadaşlar bi soru sormak istiyorum.Ben şu aralar psp'de rpg tarzı oyunlar oynamayı istiyorum.benim aklıma ilk olarak crisis core:final fantasy VII geldi.başka önerebileceğiniz oyun var mı?

bir de killzone:liberation'ı ve eylülün 16'sında çıkacak olan star wars:the force unleashed'i tavsiye eder misiniz?

şimdiden teşekürler...
  • quote:

arkadaşlar bi soru sormak istiyorum.Ben şu aralar psp'de rpg tarzı oyunlar oynamayı istiyorum.benim aklıma ilk olarak crisis core:final fantasy VII geldi.başka önerebileceğiniz oyun var mı?

bir de killzone:liberation'ı ve eylülün 16'sında çıkacak olan star wars:the force unleashed'i tavsiye eder misiniz?

şimdiden teşekürler...

killzone kesinlikle oyna.... star wars ta çok sağlam olacağa benziyor en azından bana öyle geliyor... rpg olarak ta herkes ne kadar untold legends desede kamera açısını hiç beğenmiyorum dungeon siege i öneriyorum .
  • Arkadaşlar benide ekleyin PSP Slim piano black aldım FF Crisis Core için(bahanem)
  • Arkadaşlar benide gruba dahil edin..Buda benim Emektar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodo_1912 -- 15 Ağustos 2008; 0:14:25 >

• beni de ekleyin arkadaşlar 1 ay oldu alalı
  • arkadaşlar ben bilgisayara psp movie creator yükledim.videolarımın formatlarını mp4'e çeviriorum ancak psp'ye attığım zaman videoları görmüo.acaba ne yapmam lazım?
  • quote:

arkadaşlar ben bilgisayara psp movie creator yükledim.videolarımın formatlarını mp4'e çeviriorum ancak psp'ye attığım zaman videoları görmüo.acaba ne yapmam lazım?

Xvid4PSP'yi deneyebilirsin.

Ayrıca ben de PSP aldım. Buyrun resim:

• quote:

Orjinalden alıntı: dodo_1912

Arkadaşlar benide gruba dahil edin..Buda benim Emektar

televizyon baya tozluymuş

• beyler selam.

bu pspme ben de firmware attırmayı düşünüyorum+4 gblik bi hafıza kartı alacağım.

bunu tahmini kaça yaparlar,hani pazarlık felan yaparsak bi fiyat hakkında bilgimiz olsun..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.