Şimdi Ara

## DH PSP Topluluğu ## (Silinecek , güncelden devam) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
52.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benide eklerseniz sevinirim
  • benide ekleyin lütfennn
  • psp fatim oldu ama olmaz olaydı.2gb hafıza kardı(aslında 8b olacaktı ama ).ve hiç bi aksasüar yok kabın dışında şarj bile yok o yüzden açamadım psp yi.yani anlıcağınız resimlerdeki hali ile.
    birde size bişey sorucam bu psp fat olmalı değilmi? işin en kötü tarafı 300 ytl.bari içinden 8 gb lik hafıza akrdı çıksaydı

## DH PSP Topluluğu ## (Silinecek , güncelden devam)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_raul -- 16 Kasım 2008; 14:39:54 >

• Beni de ekler misiniz? psp'ı bugün aldım
  • hocam ben de katılıyım şuna nihayet aldım bi tane 4.20
  • Beni Nezaman Ekliceniz :)
  • benide ekle dostum.... resimleri bi ara eklerim
  • PSP'm

Beni de ekleyin
  • DOSTUM BENİDE EKLERMİSİN

• benıde ekleyın bnde aldım kız gbı:D
  • Kaça aldınız acaba. 4 GB hafıza kartı ve aksesuarlarıyla birlikte 450 YTL diyorlar.Nasıl fiyat?
  • valla hocam ben en son sürümünü aldım fifa 09 paketlisini + sony w110 foto. makinesi aldım 600 ytl verdim orijinal ikiside eurasia garantisi var zaten sony bayisinden aldım.en az 8-10 kez aynı dükkana gitmişimdir.pazarlık edemiyoz dönüp dolaşıyoz yine oraya gidiyoz sonunda ordan aldım.çıkarken de ps3 kırdım bitane bişey demediler teşhir ürünüydü
  • arkadaşlar benide ekleyin ama ben daha almadım psp alıcam ama size bi soru sorcam.. psp 1000 mi 2000 mi 3000mi? kararsız kaldım yaklaşık 500 YTL var .. en fazla 530 YTL harcayabilirim.. (babamın katkısıyla)..
    bana bi tavsiyeed bulunun lütfen..
  • 2000 alıyorsun..istanbuldaysan khalkedondan ankaradaysan pasha kubiden alıyorsun tüm hepsi 450 ytl ye patlar.
  • istanbulda değilim eskişehirdeim ama espark neo vs. de sony mağzaları ve teknosa fln war.. 2000 mi 3000 mi sence ?
  • bide şu memory sticklerden 2 gb almayı düşünüyorum ( psp ile hediye gelmesse ) kaç oyun alıyor 2 gb az değilmi ?
  • dsotum büyük mağazalardan alırsan kazığın babasını yemiş olursun...ben 2000 diyorum ve 4gb lik hafızakartı al ben çakma 4 gb kullanıyom çokda memnunum..
  • yok ya zaten fiyatlarını sormuştum 500 YTL diyorlar... büyük ihtimalle ordan almam.. başka dükkanlarda biliyorum psp satan oralardan alıcam .. adam 400 YTL demişti PSP ye ... peki Giga Pack alsam kaça patlar ?
  • dostum en fazla 380 ytl ye al psp yi çok iyi pazarlık yap.....giga packi filan boşver...zaten 2000 alacaksın o da slim anlamına geliyor..sen psp slim+4 gb çakma hafıza kartı+aksesuarlar filan 360 ytl ye alırsın....aman diyim adam sana 1000 modeli yani fat modelini satmasın da...sormak istediğin soru varsa swat882882@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.