Şimdi Ara

## DH PSP Topluluğu ## (Silinecek , güncelden devam) (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
522
Cevap
0
Favori
52.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostum benide üye yaparsan çok makbule geçer PSP SLİM 2006 Grey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metallica$ -- 21 Şubat 2009; 12:07:24 >
  • Psp Fat Japan Umd: Need For Speed MostWanted , WRC Rally 4Gb Sony MemoryStick 200+Psp İso Game
  • uzun süredir foruma girmiyordum. hatırlarsanız pembe bir pspm vardı şimdi ona kardeş geldi Psp 3000 aldım. tabiki siyah.

## DH PSP Topluluğu ## (Silinecek , güncelden devam)
  • psp slim 2000 piano black 4.01 en kısa zamanda resimde ekliycem

edit: benide ekleyin demek yasakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkuluk13 -- 21 Mart 2009; 18:28:21 >
  • Bugün itibari ile Psp 3004 sahibiyim resim çekecek malzemem yok aslında var ama kabloları eksik benide eklerseniz sevinirim
  • Hem Slim Hem Fat a benide ekleyin (^_^)
  • benide ekle

Bu arada 3000 mi alayım slim mi?
  • eklenince ne oluyor ki ekle demekten başka kimse birşey yazmamış
  • arkadaşlar psp ye connect card takılıp internet alınabiliniyormu???
  • Beyler sormak istediğim bişey var bu psp3000 in kırılması ile ilgili bi gelişme varmı daha ne kadar beklememiz gerekiyor?
  • Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var; UMD oyun disklerinde bölge kodu uygulaması var mı? Daha açıkcası, yeğenime okul bitirme hediyesi olarak bir PSP slim 3004 aldım Türkiye'den, oyunları ABD'den alsam diyorum bunları bu makinada oynatmada sorun yaşar mıyım? Bildiğim kadarıyla sadece filmlerde bölge kodu uygulaması var, yanılıyo muyum?
  • 3004 alırsan sana baya bi içinden sayar :)

daha kırılmadı arkadaş oyunlarda pahalı yapma etme git slim psp al 3000 i bırak
  • beni de ekleyin lutfeen :) üç gün oldu psp yi alalı 3004 piano black ^^
  • Beni de Ekleyin bu yaz başı 3. Yaşını kutlicam psp fat'imin
  • Ekleyin beni de dememis miydim?!
  • benide ekleyin resimleri sonra kayarım

psp 3004 piano black+kristal ekran koruyucu
  • Beni de ekleyin arkadaşlar yeni aldım PSP 3004 Piano Black. Süper bir alet 2000 ile 3000 arasında kalmış arkadaşlara kesinlikle öneririm.
  • Arkadaşlar merhabalar Fat PSP sahibiyim ve bir kaç sorum olucak.

PSP' de GPS sistemini deneyen arkadaşlarım varsa ve deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Araçta PSP sabitlemede sorun oluyormu malum PSP biraz ağır ve düşme ihtimali var gibi gerçi aparatın dayanıklılığını ve vakum gücünü bilmeden bunları söylüyorum

Birde yeni araç aldığım için PSP mi cama araç kiti yada stand mı deniyor bu tür bir aparatla sabitlemek istiyorum Bursa da hemen hemen heryeri araştırdım ancak maalesef bulamadım. Sizlerin İstanbul gibi büyük bir şehirden alışveriş yaptığınız güvenilir dükkanlar varsa ve bana link olarak atarsanız çok sevinirim yorumlarınızı bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mayako

Arkadaşlar merhabalar Fat PSP sahibiyim ve bir kaç sorum olucak.

PSP' de GPS sistemini deneyen arkadaşlarım varsa ve deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Araçta PSP sabitlemede sorun oluyormu malum PSP biraz ağır ve düşme ihtimali var gibi gerçi aparatın dayanıklılığını ve vakum gücünü bilmeden bunları söylüyorum

Birde yeni araç aldığım için PSP mi cama araç kiti yada stand mı deniyor bu tür bir aparatla sabitlemek istiyorum Bursa da hemen hemen heryeri araştırdım ancak maalesef bulamadım. Sizlerin İstanbul gibi büyük bir şehirden alışveriş yaptığınız güvenilir dükkanlar varsa ve bana link olarak atarsanız çok sevinirim yorumlarınızı bekliyorum...

Khalkedon Elektronik'te aradığın ürün vardır sanırım İstanbul-Bakırköy'de malum PSP Sitesinde var oranın reklamı forumdada var gerçi Khalkedon bölümü.

Bu arada benide ekleyin 1 yıldır var PSP Slim&Lite 2000

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.