Şimdi Ara

DH Rammstein FAN CLUB <272 Kişi Olduk> 2014 Güncel (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.022
Cevap
4
Favori
73.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elimde on altı parçada var. Yalnız Liese parçası, Roter Stand'la aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingRoger -- 17 Ekim 2009; 8:59:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

Albüm nete düştü arkadaşlar.Yumulun.

Kaç gündür bu albümü bekliyorum.
    Geç kaldım ama yumulacam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kénan -- 17 Ekim 2009; 11:25:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingRoger

Elimde on altı parçada var. Yalnız Liese parçası, Roter Stand'la aynı

Liese şarkısı Roter Sand'in devamı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orijinalden alıntı: KingRoger

Elimde on altı parçada var. Yalnız Liese parçası, Roter Stand'la aynı

Liese şarkısı Roter Sand'in devamı.

Rietveld dostum eski albümlerden bilinmeyen duyulmamış önerebileceğin parça varmı?

Şarkıları tek tek kısa kısa inceleme yapacak duruma geldim bayılıyorum bu adamlara, beğenmediğim tek parça bile olmazmı

Yeni keşfettiğim şarkılar : Bestafe mich(orta-hızlı ritm), mein herz brent(melodik, orta), Tier(engel'e benziyor).

• du riechst so gut, benzin, dalai lama,
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRojka

du riechst so gut, benzin, dalai lama,

moskau, zwitter, feuer frei
  • ekle cok severim muziklerini
  • quote:

Orijinalden alıntı: AppendiX

Rietveld dostum eski albümlerden bilinmeyen duyulmamış önerebileceğin parça varmı?

Şarkıları tek tek kısa kısa inceleme yapacak duruma geldim bayılıyorum bu adamlara, beğenmediğim tek parça bile olmazmı

Yeni keşfettiğim şarkılar : Bestafe mich(orta-hızlı ritm), mein herz brent(melodik, orta), Tier(engel'e benziyor).

Tek tek öneriye gerek yok.Tüm albümlerini indir direk.Zaten bu son albüme kadar çıkarmış oldukları tüm albümlerde 11 şarkı var.Birde Volkerball diye bir konser dvd'leri var.Onu da indir hasta kalırsın.

• Bückstabü ne demek arkadaşlar???

Rammlied'la birlikte son albümün en iyi şarkılarından biri bu B******, ama ne demek bu Bückstabü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Bückstabü ne demek arkadaşlar???

Rammlied'la birlikte son albümün en iyi şarkılarından biri bu B******, ama ne demek bu Bückstabü?

Araştırdığım kadarıyla hiç bir anlamı yokmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: XR9

Araştırdığım kadarıyla hiç bir anlamı yokmuş

Evet bir anlamı yok.Röportajda Richard sallama bir kelime olduğunu insanların istediği anlamı yükleyebileceğini söylemişti.
  • ich_tu_dir_weh şarkıları dehşet ötesi birşey mi bana mı öyle geliyor
  • Waidmanns Heil>>>>Çok gaz olmuş
  • Dostum Benide Eklermisin.

ilk 2004 yılında bir akrabam cd halinde bana vermişti. O gün bugündür halen en çok sevdiğim guruptur. Tüm şarkılarını bilirim. Şuan ki cep telefonumda full albümü var. Telefonum çalınca Du Hast çalıyor.

2 Arkadaşım benim sayemde çok koyu Rammsteinci oldular. Bir tane arkadaşım ise yabancı müzikten nefret eder ama arabayla gezerken çok dediği olmuştur. Şu mutteri koyda bir dinliyelim diye

İki kuzenimde sağlam rammsteincidir.

Türkiyede bir konser yapsalar para bulamasam borç alır yine giderim konserine. Ama gelmiyorlar.
    Belki bazı insanlar yaptıkları müziği sevmeye bilirler ama sahnedeki performanslarına kimse tek kelime dahi edemez.
  • Buradayım ekleyin 8 saatdir yeni albümü dinliyorum daha CD 2 ye geçmedim bile
  • Bende delisiyimdir Rammstein'ın Özellike yeni albümle geri dönüş yaptım gruba. Sürekli Rammstein dinliyorum Yeni albümde beğenmediğim bir şarkı yok! Yalnız eski şarkılardaki o havada yok. Yani hem sevdim hem de sevmedim bu albümü. İçinde bir Keine Lust, Engel, Mutter yada Sonne yok. Ama yinede güzel bir albüm, acayip işte :D

Rosenrot albümünden sonra tekrar hızlı bir albüm gelmesi iyi oldu. Hatta Bückstabü ile brütal bile yapmış Till. Güzel olmuş valla Waimans Heil en sevdiğim parçalardan biri. Rammlied'da süper. Frühling in Paris aşmış zaten. Pussy ve Liebe Ist Fur Alle Da şarkıları da enfes. Ekstra şarkılar bitiriyor adamı. Üff kendimi tekrar ediyorum, tüm şarkılar müthiş yahu

• Pussy'nin klibini izlemeyen var mı aranızda?
  • Bir izleyen bir de izlemeyen pişman zaten
  • Arkadaşlar Bu rammstein grubu şarkıları güzel mi nasıl ? Güzelse indireyim bütün şarkılarını.Bide böyle şarkılar genellikle slow mu yoksa aşırı gürültülü mü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamesKırkRobertLars

Arkadaşlar Bu rammstein grubu şarkıları güzel mi nasıl ? Güzelse indireyim bütün şarkılarını.Bide böyle şarkılar genellikle slow mu yoksa aşırı gürültülü mü ?

Slowda var gürültülüde var ikisi aynı anda da var (Sonne) güzel bi grup.

Bu arada Rietveld arkadaşımıza tekrar çok teşekkür ediyorum albümü upload etti.Albümü dinliyorum bakalım görüşlerimi yazıcam sonradan

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.