Şimdi Ara

DH Rammstein FAN CLUB <272 Kişi Olduk> 2014 Güncel (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.022
Cevap
4
Favori
73.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostum benide ekle. 2003 ten bu yana hala en favori dinlediğim gruptur. Bu arada 2010 yazında istanbulda konser vereceklermiş diye duydum. Bir bilginiz var mı?

• Pilgrim, direk olmasa da gruba yakınlığıyla bilinen web sitesi TheGauntlet aracılığı ile albümden çıkacak ikinci single'ın Ich tu dir weh olacağını onayladı. Bildiğimiz üzere geçtiğimiz günlerde Liebe ist für alle da, Ich tu dir weh yüzünden kara listeye alınmış ve albüm, içeriğinden bu parça çıkarılıp tekrar piyasaya sürülmüştü. Fakat grup, Jonas Åkerlund (Pussy, Mann gegen Mann) yönetmenliğinde parça için video çekimlerini tamamlamıştı bile. Geri adım atmadıkları single seçimi ile yine de Almanya pazarını gözden çıkarmayacakları gibi makul bir tahminde bulunursak, parçada muhtemelen farklı sözlerle karşılaşacağız. Single Aralık ayı sonu veya Ocak ayı başı gibi bekleniyor. Röportajlardan anlaşıldığı kadarıyla, neredeyse tamamı grubun performansından oluşacak videonun çok kısa bir tanıtımını şu adresten izleyebilirsiniz :

www.thegauntlet.com
    The Gauntlet - The Gauntlet Exclusive: Rammstein's Ich Tu Dir Weh teaser
    http://www.thegauntlet.com/article/307/17479/The-Gauntlet-Exclusive:-Rammsteins-Ich-Tu-Dir-Weh-teaser.html

Kaynak -->www.rammsteintr.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rietveld -- 17 Aralık 2009; 12:34:18 >

• Ekle

• "Ich tu dir weh" şarkısının klibi 21 Aralık saat 14.00'da
    www.visit-x.net
    ▷ VISIT-X presents Lindemann » Exclusive music video premiere
    http://www.visit-x.net/rammstein
    sayfasında yayınlanıyor.Sitede şuan geri sayım var.

• BENİ DE EKLEYİNİZ...
  • şimdi bunlar 2010'da türkiye'ye geliyorlar mı gelmiyorlar mı?
  • ekle benideçok fanı olmasamda dinlerim

• kimse yazmamış, yeni klip çıktı.
    www.visit-x.net

ağzındaki lambaya öldüm
  • Daha önce 3 Kasım'daMarquardt kalesinde çekildiği söylenen video çekimlerinin Haifisch için olduğu Paul Landers tarafından,Regen Magazine röportajı ile onaylandı:

Gelecek planlarınızda albüm için başka bir video hazırlamak var mı? Yoksa bununla ilgilenemeyecek kadar turne ile mi meşgul olacaksınız?

Landers: Şu anda işlemde olan iki videomuz var. Ich tu dir weh geçen hafta çekildi ve bu, yeni sahnemizde çektiğimiz bir performans videosu. Diğer video ise Haifisch için. Yine bir hikayenin anlatıldığı klasik bir Rammstein videosu, fakat size daha fazla detay vermemeyi tercih ederim. Bırakalım sürpriz olsun.

Son üç videodur süren Åkerlund ambargosu sayesinde, bir hikayesi olan Rammstein videolarını izleyememiştik. Son olarak, Ich tu dir weh'in henüz single olarak piyasaya bile çıkmadığını hesaba katarsak bunu izlemek için muhtemelen daha uzun bir süre beklememiz gerekecek.

Kanak--> RammsteinTR.com

"Sonunda hikayesi olan bir klip geliyor."

• Büch Dich :W
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

kimse yazmamış, yeni klip çıktı.
    www.visit-x.net

ağzındaki lambaya öldüm

Pussy gibi bir klip bekliyorduk,olmadı.

• Rammstein gerçek Sahne şovunu çok iyi biliyor. Ağzında ışık gibi şeyler onlar için sıradan
  • Ich Tu Dir Weh klibi çok kaliteli olmuş. Sahne şovu çok iyi..
  • Beni de ekleyin arkadaşlar kesinlikle! Sonisphere'e gitme sebebim olcak gruptur..
  • bendeee xD
  • Bir aksam Du Hast ile tanistigim grup.Benim icin yeri cok ayridir.Bu yaz geldiklerinde de orada olmayi cok istiyorum.Muzik oldugu kadar bir de gorsel doyum yasamak var :).Ayrica yeni albumleri de cok guzel olmus, cok eglenceli bir album olmus ;).
  • Ekle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meaning Of Life

Ekle

Nick güzelmiş Tankard" Meaning Of Life" mı yoksa
  • eklersen sevinirim
  • Wir waren gotloss.

Ekle bakalım...
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.