Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (186. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
603.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: okanbekar80

quote:

Orijinalden alıntı: engyes

merhabalar herkese.2012 privlage chormlıne var.2 bın km geldı ama yol bılgısayarı 9.8/100km(ıstanbulda) gosterıyor.bunu dusurmek ıcın ılla uzun yolmu yapmak gerekıyor? (105hp,6ilerı)saygılar...

selam kardeşim. öncelikle gayet normal oldugunu söyleyeyim. bende 2009 model kangoo var yeni kasa multix. aracın gayet normal. sıfır olduğu için motorun 10000 kmye kadar açılması gerek. 10000 km olunca bakımı olacak ve yavaş artık daha da az yakmaya başlayacak. 5-6 lt ye kadar inecek. yani bundan kuşkulanma daha 2000 km de ve motoru açılmamış oldugu için yakıtı biraz fazla olur. 10000. kmden sonra daha az yakmaya başlar. saygılar ;)

inşallah dediğin gibi olur.çok guzel bir araç 6 vites oluşu buyuk bir avantaj bence.resmini 1-2 gune paylaşacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

merhabalar herkese.2012 privlage chormlıne var.2 bın km geldı ama yol bılgısayarı 9.8/100km(ıstanbulda) gosterıyor.bunu dusurmek ıcın ılla uzun yolmu yapmak gerekıyor? (105hp,6ilerı)saygılar...

selam kardeşim. öncelikle gayet normal oldugunu söyleyeyim. bende 2009 model kangoo var yeni kasa multix. aracın gayet normal. sıfır olduğu için motorun 10000 kmye kadar açılması gerek. 10000 km olunca bakımı olacak ve yavaş artık daha da az yakmaya başlayacak. 5-6 lt ye kadar inecek. yani bundan kuşkulanma daha 2000 km de ve motoru açılmamış oldugu için yakıtı biraz fazla olur. 10000. kmden sonra daha az yakmaya başlar. saygılar ;)

inşallah dediğin gibi olur.çok guzel bir araç 6 vites oluşu buyuk bir avantaj bence.resmini 1-2 gune paylaşacağım

benimkinden daha iyi oldugu kesin beygir dışında motor zaten aynı 1.5 DCi :) zaten yenilerine bitiyorum xenon farlar falan :) orjinal krom aksesuarlar da dehşet kardeşim hayırlı olsun :)

• taze taze foto. aracımdan park sensörü göstergesini çektim. çok uğraştırıyor. takacak olan arkadaşlarım sorun yaşarlarsa yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanbekar80 -- 1 Nisan 2012; 23:51:54 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

benimkinden daha iyi oldugu kesin beygir dışında motor zaten aynı 1.5 DCi :) zaten yenilerine bitiyorum xenon farlar falan :) orjinal krom aksesuarlar da dehşet kardeşim hayırlı olsun :)

teşekkur ederim.farlar zenon değıl ben de ılk gordugumde oyle sanmıştım ama neyazık ki. :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkur ederim.farlar zenon değıl ben de ılk gordugumde oyle sanmıştım ama neyazık ki. :)

hacı o zaman seninki xenon değil. en full çıkanlarda xenon far var. renault'un sitesinde bile yazıyor :)

• Arkadaşlar babamın 2006 kangoo multixinin ön hoparlörlerinden biri bozuldu. servise sordum yenisi varmı diye olmadığını söylediler. bende biraz araştırdım ve 2 adet 10 cm pioneer 110 watt hoparlör takmaya karar verdim. nasıl olur sizce bir sakıncası falan olurmu? teybi falan kaldırırmı. yardımcı olursanız sevinirim.

not aracın teybi, tesisatı orjinal. sadece 2 adet hoparlör var. arkalarda bişey yok. teyb de 2x5 watt mı yoksa 2x10 watt mı ne..
    almayı düşündüğüm hoparlör

http://www.hepsiburada.com/Liste/pioneer-ts-g1011i-ts-g1011i-10cm-cift-konili-110w-hoparlorler/productDetails.aspx?productId=otaytts-g1011i&categoryId=26090

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 2 Nisan 2012; 23:06:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

Arkadaşlar babamın 2006 kangoo multixinin ön hoparlörlerinden biri bozuldu. servise sordum yenisi varmı diye olmadığını söylediler. bende biraz araştırdım ve 2 adet 10 cm pioneer 110 watt hoparlör takmaya karar verdim. nasıl olur sizce bir sakıncası falan olurmu? teybi falan kaldırırmı. yardımcı olursanız sevinirim.

not aracın teybi, tesisatı orjinal. sadece 2 adet hoparlör var. arkalarda bişey yok. teyb de 2x5 watt mı yoksa 2x10 watt mı ne..
    almayı düşündüğün hoparlör

http://www.hepsiburada.com/Liste/pioneer-ts-g1011i-ts-g1011i-10cm-cift-konili-110w-hoparlorler/productDetails.aspx?productId=otaytts-g1011i&categoryId=26090

hocam taktıktan sonra sesini çok fazla açmadıkça sorun olmaz. çok açınca sadece ses bozulmaya başlar. almanızı tavsiye ederim. saygılar

• quote:

quote:

Arkadaşlar babamın 2006 kangoo multixinin ön hoparlörlerinden biri bozuldu. servise sordum yenisi varmı diye olmadığını söylediler. bende biraz araştırdım ve 2 adet 10 cm pioneer 110 watt hoparlör takmaya karar verdim. nasıl olur sizce bir sakıncası falan olurmu? teybi falan kaldırırmı. yardımcı olursanız sevinirim.

hocam taktıktan sonra sesini çok fazla açmadıkça sorun olmaz. çok açınca sadece ses bozulmaya başlar. almanızı tavsiye ederim. saygılar

teşekkür ederim. zaten orjinalinde de çok açınca bozuluyordu. bu orjinalinden daha iyi ses verir diye düşünüyorum. bozulmaya başlar derken hoparlörün teybe fazla geleceğinden dolayı mı söylediniz bunu?

• quote:

quote:

quote:

teşekkür ederim. zaten orjinalinde de çok açınca bozuluyordu. bu orjinalinden daha iyi ses verir diye düşünüyorum. bozulmaya başlar derken hoparlörün teybe fazla geleceğinden dolayı mı söylediniz bunu?

evet artı bir de wattı yüksek olunca patlama sorunu olabilir zaten o kadar güçlü bir sistemde çok açmaya da gerek yok ruhu yeter

• yeni motorlu kangoolar nezaman geliyor bilgisi olan varmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: skaksi

yeni motorlu kangoolar nezaman geliyor bilgisi olan varmi ?

yıl sonuna doğru ya da yaz mevsimi sonuna doğru gelebileceğini düşünüyorum. herhangi bir bilgi mevcut değil üstad ;)
  • kangoo maxi almayi dusunuyorum kullanan yada bilgi vericek olan varmi.kronik sorunlari varmi aracin yuklu kullanimlarda malum istanbul yollarinda on takim sorunlari cikartirmi.tek motor secenegi olan 85hp yakit tuketimi nasildir.
  • Arkadaslar merhaba. 2007 model kangoo var cift hava yastikli olanindan. Ve bunun 70.000 bakimi geldi. 200 tl dediler sannayide ozel serviste. Bu normal midir? Yag,yag filtresi,mazot fliltresi,polen filtresi ve hava filtresi degisecek. Ekstra birsey yok yani. Bu fiyat cok degil mi?

Istanbul her iki yakasinda da yaptirabilirz uygun yer varsa. Ozellikle sisli,okmeydani,sultangazi,tuzla ve pendik civari bildiginiz yer olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

Arkadaslar merhaba. 2007 model kangoo var cift hava yastikli olanindan. Ve bunun 70.000 bakimi geldi. 200 tl dediler sannayide ozel serviste. Bu normal midir? Yag,yag filtresi,mazot fliltresi,polen filtresi ve hava filtresi degisecek. Ekstra birsey yok yani. Bu fiyat cok degil mi?

Istanbul her iki yakasinda da yaptirabilirz uygun yer varsa. Ozellikle sisli,okmeydani,sultangazi,tuzla ve pendik civari bildiginiz yer olabilir.

Ben temel bakımı kendim yapıyorum. 75 tl yağ, 10 tl yağ filtresi, 15 tl hava filtresi tuttu en son. kendim değiştirdim. yakıt filtresinin hava alma işi var onu ustaya değiştirtirim. Polen filtresine 20 tl vermiştim kendim değiştirdim. yani yağ hava ve polen filtresi toplam 120 tl. mazot filtresi pahalı olabilir. nede olsa common rail sistem. hadi o da 30 tl olsun. 50 tl de işçilik alır diye tahmin ediyorum. pazarlık yapsan 180 tl ye biter iş. bana göre fiyat normal.

• @apollo_17
    hocam cevabın ve ilgin icin cok tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serkan Sarı

@apollo_17
    hocam cevabın ve ilgin icin cok tesekkur ederim.

rica ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 6 Nisan 2012; 23:24:43 >
  • 2003 Yeni kasa kangomun hararet saatinin ibresi bazan durduk yerde iniyor. Kalkmıyor. Başına gelen var mı? Bu arizayı niye yapıyor? Cevap veren olursa memnun olurum. Allah'a emanet olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZNGN 61 -- 18 Nisan 2012; 9:00:39 >
  • Arkadaşlar privelege edition için yazıldım. Bana renk olarak beyaz veya yıldız grisinden hangisi iyi olur söyleyebilir misiniz? Birde Esp ye artık para kalmamıştı kötü mü ettim almamakla? Başka bir tavsiyeniz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaras

Arkadaşlar privelege edition için yazıldım. Bana renk olarak beyaz veya yıldız grisinden hangisi iyi olur söyleyebilir misiniz? Birde Esp ye artık para kalmamıştı kötü mü ettim almamakla? Başka bir tavsiyeniz var mı?

Hocam eğer diyorsan ki ben sürekli temizlikle uğraşamam, o zaman gri rengi tavsiye ederim. Ama bana göre beyaz daha hoş duruyo özellikle privilege edition donanımla birlikte.. ESP ise önemli bir donanım ama sert kullanım olmayacaksa eğer çokta üzülecek bir durum yok. Hayırlı olsun şimdiden..
  • Herkese merhabalar.

Arkadaşlar 2001 model dizel kango arabam var. Hız göstergesi çalışmıyor.

Sadece kontağı açınca hafiften ibrede bir kıpırdanma var o kadar. Bundan dolayı enerjinin geldiğini düşünüyorum.

Acaba sorun nerden kaynaklanıyor olabilir. Elektronikçiyim. Şayet elektronik bir sorunsa çözebilirim diye

zannediyorum. Onun için servise 1000 tl vermek istemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan

arkadaşlar yazabilirlerse çok sevinirim.

Herkese kolay gelsin.
  • 
Sayfa: önceki 184185186187188
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.