Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (187. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.076
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kurusaray

Herkese merhabalar.

Arkadaşlar 2001 model dizel kango arabam var. Hız göstergesi çalışmıyor.

Sadece kontağı açınca hafiften ibrede bir kıpırdanma var o kadar. Bundan dolayı enerjinin geldiğini düşünüyorum.

Acaba sorun nerden kaynaklanıyor olabilir. Elektronikçiyim. Şayet elektronik bir sorunsa çözebilirim diye

zannediyorum. Onun için servise 1000 tl vermek istemiyorum. Bu konuda tecrübesi olan

arkadaşlar yazabilirlerse çok sevinirim.

Herkese kolay gelsin.

Saatte arıza yoksa bağlantılarında sorun olabilir. servise götürmeniz şart değil. özelde de sizi yüklü masraflara mahkum etmeyecek iyi ustalar var. Elektrik ustasına göstermenizi tavsiye ederim.

• Ben Bikaya gittim, aracı inceledim test sürüşü yaptım sonra istediğim aracın özelliklerini söyledim.. (Priviledge için konuşuyorduk) ESP istediğimi söylediğimde öyle bir opsiyon olmadığını o araçların Türkiyeye gelmediğini söyledi.. Katalogda var internet sitesinde var dediğimde ise o bilginin yanlış olduğunu savundu satış danışmanı.. Açıkcası bu tutum karşısında 5 bin lira ucuza verseler daha oraya gidip araç bakmam..

Benzer örneği Chevrolet'de yaşadık arkadaşa araç alırken.. Tüm bayiler istenen modelin sunrooflu versiyonunun olmadığını söyledi.. Öyle de emindiler ki görseniz inanırsınız. Arkadaşımın bir blöfü ile Sunrooflu araç siparişi geçildi.. Blöf mü? X bayisinin bu tercihi getirebileceğini söylediğini, kendinden çok emin bir şekilde söyledi bayiye..
  • merhabalar ben renault kangoo almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak. 1. işim gereği yolu bozuk dağ yollarına yüklü tırmanan bir araçmı? 2. vizesi 2 yıllık oluyormu?
    3. ruhsat husisi oluyormu. cevap verirseniz sevinirim teşşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahkus

merhabalar ben renault kangoo almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak. 1. işim gereği yolu bozuk dağ yollarına yüklü tırmanan bir araçmı? 2. vizesi 2 yıllık oluyormu?

1.eski kangolar yüklü vaziyette dağ yollarına tırmanıyor. Ama kapasiteyi aşmamak lazım.
    3. evet hususi de var.

Benim sıkıntım arka amortisörlerin soldakisi bozulmuş. Ne marka taktırsam orjinali kadar kaliteli olan marka var mı? Tamirci 100 lira diyor tanesine, markayı unuttum ama

Bir de 2004 1500 motor 65 bg olanların istiap haddi kaç? Taksicilik yapıyorum arabaya fazla yük koymayayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonan61 -- 26 Nisan 2012; 11:14:39 >
  • (Bonan61 cevp için teşekkürler.) 2. sorum vizesi 2 yıllıkmı ticari olduğu için her yılmı ouyor tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61

quote:

Orijinalden alıntı: ahkus

merhabalar ben renault kangoo almayı düşünüyorum birkaç sorum olacak. 1. işim gereği yolu bozuk dağ yollarına yüklü tırmanan bir araçmı? 2. vizesi 2 yıllık oluyormu?

1.eski kangolar yüklü vaziyette dağ yollarına tırmanıyor. Ama kapasiteyi aşmamak lazım.
    3. evet hususi de var.

Benim sıkıntım arka amortisörlerin soldakisi bozulmuş. Ne marka taktırsam orjinali kadar kaliteli olan marka var mı? Tamirci 100 lira diyor tanesine, markayı unuttum ama

Bir de 2004 1500 motor 65 bg olanların istiap haddi kaç? Taksicilik yapıyorum arabaya fazla yük koymayayım.

cevap için teşekkürler:) 2 sorum vizesi 2 yıl olarak değişirmi yoksa heryılmı ticari olduğu için:)

• Merhaba arkadaşlar benide yazarsanız sevinirm :) arabam 13 günlük 2012 kangoo privlage 105 hp siyah saygılar ...
  • beyler bi depo ile kaç km yol yapıyorsunuz?? 5-6 aydır baya azaldı gittiğim yol. 800 850 leri görüyodum şu anda 700 km gidiyor bi depo ile. 185 liralık mazot ile 700 km yani. bugün tamirciye bi götürecem bakalım ne diyo...
    bu arada araba 110000 km 2004 1.5dci
  • Merhaba. bir arkadaş ticari araclar için src belgesi gerekli diyor başka arkadaş ise gerekmiyor dedi ikilem içinde kaldım. bu konuda bilgisi olanlar açıklayabilirmi acaba.
    2. sorum ise vizesi 2 yıl olarak değişirmi yoksa her yılmı? ticari olduğu için.
  • ticariler her yıl. diğer sorunun cevabını bilmiyorum ama
  • benim araba 80 kmden sonra ıslık uğultu sesine benzer ses çıkartıyor. bunun sebebi ve çaresi nedir.
    ufak bi kaza yaptım mucurlu yolda frene bastım araba kontrolden çıktı kanala düşüp toprak duvara hafiften vurdum ondan sonra başladı
  • quote:

benim araba 80 kmden sonra ıslık uğultu sesine benzer ses çıkartıyor. bunun sebebi ve çaresi nedir.
    ufak bi kaza yaptım mucurlu yolda frene bastım araba kontrolden çıktı kanala düşüp toprak duvara hafiften vurdum ondan sonra başladı

bizim kangoo 2006 model. hiç kazası yok, onda da var ıslık sesi. 90 km de falan duyuluyor. denemedim ama sanırım antenden geliyor o ses. biraz yatırırsan düzelebilir diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat.er

Merhaba arkadaşlar benide yazarsanız sevinirm :) arabam 13 günlük 2012 kangoo privlage 105 hp siyah saygılar ...

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.:)
  • quote:

benim araba 80 kmden sonra ıslık uğultu sesine benzer ses çıkartıyor. bunun sebebi ve çaresi nedir.

Arka tekerlerin kampanalarından da gelebilir. Tozlandığından dolayı. Bu ses yüzünden frenciye gittim ve söylediği o.
  • İyi günler. İyi sürüşler. Benim kangoyu önümüzdeki ayda satışa çıkaracağım inşallah. Forumda ilgisi olan olursa yazımı alıntıya tıklayarak bana yazabilir. 2003 model yeni kasa sağ kapı menteşesi dışında boya yok. şu an 145.000 km'de. Satıp bir kısmını inşaat borcumu ödeyeceğim. Rengi beyaz, camlı. Arka tek sürgülü. Ruhsatta kamyonet geçiyor. Muayenesi var. Satışa hazır.
  • Selamlar..2005 model kangoo araba var..2.el almıştık ve orjinal teypi söküp pioneer teyp takmışlar..Bu yüzden ön paneldeki ekrandan görüntü gelmiyor..Acaba bu görüntüyü pioneer typle sağlayabilir miyiz ? Yoksa orjinal teyp mi almak gerekiyor..Eğer orjinal almak gerekiyorsa cd çalarlı olanların fiyatı ne kadardır ? Sıfır veya 2.el farketmez
  • 2006 1.5 dci 65 bg kangoo var bende. mazot filtresini değiştirmek istiyorum. değiştirdikten sonra hava alma işlemini bilen varmı?
  • opete buyuk ban atmak lazım cunku bende opetten aldıgım yakıttan hıc memnun degılım ben de opetten almayı bıraktım senınle aynı dusuncedeyım sana da buyuk gecmıs olsun....
  • yenı alacagın fıltrenın havasını benım arabanın takıldıgında usta agzıyla havayı ıcıne cektı ve taktı taktıktan sonrada yajıt kortumunu sıkıp sıkıp bıraktı ve tamamdır dedı hıc bı sorunda yok
  • KARDES GERCEKTEN BEN DE COK MERAK EDIYOM NASIL BIR PERFORMANS SAGLADI ARACIN SESI NASIL CEKISI YAKITINDA BIR FARK OLDUMU BEN DE BU ARALAR SIDDETLE KULLANMAYI DUSUNUYORUM EGER BANA BILGILARINI AKTARIRISAN MEMNUN OLURUM ...
  • 
Sayfa: önceki 185186187188189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.