Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (189. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu satışçılarda bir alem. adamlara ben 2 hafta önce Privilege için talip olmuşum kalkmış bana bugun telde "otantik var alırmısınız" diye soruyor. ilginç adamlar
  • arkadaşlar 2000 model 1.9 65 beygirlik abime ait araca yağ alacağım.kaç litre yağ alıyor bu motor 5 litre mi 4 litre mi.bi de bu motorlara ait hava ve yağ filtrelerini alabileceğim bildiğiniz ve bu motora uyan internette satış yapan yer varmı
  • evet sonunda 2008 yılından beri hayalini kurduğum Kangoo ya ulaştım. artık bende aranızdayım. saygılar...
  • hayırlı uğurlu ve kazasız olsun...

ben bazen bu satıcıların aracın satışına destekten çok köstek olduklarını düşünüyorum. hepsini aşıp arabanıza yerleşmek büyük keyif...
  • Allah razı olsun. Allah herkese daha iyisini nasip etsin. bu arada arkadaşlar (gerçi hafta sonu servise gösterecem ama) aracın vites değiştirme ikaz lambasının ikiside yanmıyor. neden acaba?
  • Herkese Moskova'dan selamlar,

Ben de 3 haftalik yeni Kangoo'cuyum, 2009 model (2008 yili sonu) 1,5 dizel edindim.

Bazi sorunlarim var elbette, arac yaklasik 90 binde Almanya'dan getirilmis (burada bunun ticaretini yapiyorlar!) sorum oncelikle Tirigerimiz kayis mi zincir mi, kayissa sanirim 100 binde degistirmek lazim! :(

fren disklerinden de fena ses geliyor, bugun bir yedek parcaciya sordum, size sole izah edeyim, yakinimizin logani var onun kine kiyasla 3 kati fiyat!!! :(

Aracin kullanim kulavuzu yok, acaba elektronik ortamda bulabilir miyim?

simdiden tesekkurler
  • Herkese Selamlar ,

2 sene Doblo ve 2003 ten beri Connect Kullanıcısı olarak bende bugun bir tane kangoo aldım ve sizlere bir kaç sorum olacak.
    1- Bagajda çizikler var ev boyatsam mı kaptlatsam mı arasında kaldım öneriniz ne olucak acaba ?
    2-Ses sistemi yaptırmayı düşünüyorum çünkü üstünde teyp yok arabanın öneriniz ne olur ?
    3-Sis farında cam çatlak ve bunları gündüz ledli sis lambalarıyla değiştirmeyi düşünüyorum sizce nasıl olur ?

Arabanın üstünde küçük değişiklikler yapmak istiyorum bana tavsiyeleriniz neler olabilir
    yardımcı olursanız çok sevinirim herkese çok selamlar ve teşekkürler
  • bende kap ve arkadaki orijinal hoparlörleri adam gibi iyi bir Pionner le değiştireyim diyorum. hoparlörleri alıp servise gidip bu işi yaptırmayı planlaıyorum...
  • 2004 model satmış olduğum kangoo da ben bu işlemi yapmıştım. Pioneer cd çalar ve 4 hoparlörüde pioneer ile değiştirmiştim. ses kalitesinde bariz bir artış oldu lakin, bass sesleri kaybolmuştu. mecburen subwoofer kullanmak gerekti. subwoofer olmadan müziğin tüm tadı kaybolmuştu. çünkü aracın ön iki hoparlörü körüklüydü bass vuruyorlardı. arkalar ise daha mid sesleri vermek üzere dizayn edilmiş. daha ince körüklü bass tan ziyade orta ve ince sesleri vermek içindi.
  • Teşekkür ederim sanırım pioneer a bakıcam veya direk set almayıda düşünebilirim bir kaç birşey araştıracağım . Gündüz led li sisler hakkında fikri olan varmı acaba ?
  • Kangoocular eski de olsa bir Kangoo sahibi olarak aranıza katılmak istiyorum.

• ekle beni de...1.5 extreme multix 85 bg 2012 model

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrdn&mlty -- 24 Kasım 2012; 19:29:29 >

• dedemde 2007 kangoo vardı.çok yağ yakıyor dedi.
  • Kangoo 1.5 105 bg yakit tüketimi hakkinda;
    -Rize-Samsun arasi
    6.vites 85 km/s hiz.
    -Samsun-Gerede arasi
    6.vites 100-110 km/s hiz.
    -Gerede-İstanbul/Kartal arasi
    6. Vites 170-190 km/s hiz.
    Toplam 1150km
    Harcanan yakit tam bir depo=60 litre.
    4 kişi+ full bagaj
    Not:Otobanda gazlamasaydim eminimki 50litreyi geçmezdi.
    Sonuç:Arac benim degil ve bu tip bir arabada almam ama bu kadar makul yakit tüketimmi ic mekanin müthis derecede ferahligi genisligi benden tam not aldi.
    Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehesr -- 4 Aralık 2012; 2:38:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sabah ilk çalışmada arabanın devir sayacının oynaması ve rölandideki dengesizlik için bir çok şey söyleniyor....ilk sorunu mozot kızdırma bujilerinde arayın bence başımdan geçti bi tanesi patlakmış değiştirdim düzene girdi...ayrıca sıcakkende çok sert çalışıyor ise adeta motor kulağı kopuk gibi gene aynı kızdırma bujisi...kızdırma bujisini taktıntan sorada aracı bilgisayara bağlayıp kızdırma bujisi ve kabloları hata verecektir bunuda sıfırlatın genel anlamda arıza sıfırlatın derim sorun çözülecektir...başarıya ulaştım...2007 1.5dci multix expression confort 80 bg 84000 km...
  • 2013 modellerin MTV ödemesi nedir acaba?
  • bende 2007 var 368 tl ödüyorum 6 aylık....
  • Merhaba arkadaşlar bende 2003 Renault Kangoo 1.9D var.Araç ile ilgili bir sorunum var burada dile getirmek istiyorum izninizle. Aracımı çok sık kullanan biri değilim ve şuan 2 haftadan beri çalıştırmadım hiç.Bugün marşa bastım çalışmadı kısa süreli denemeler yaptım sonunda akü bitti.Bende arkadaşın arabası ile takviye yapıp çalıştırmak istedim.Takviye kablosunun gerekli kurallara uygun bağladım ve bir kaç dakika bekledim marş yaptı 7 8 saniye çalışmayınca yine kontagı kapattım birkaç dakika daha bekledim yine marş 7 8 saniyeyi geçmeyecek sekilde yine çalışmadı.3. denememde ise sankü hiç takviye bağlamamısım ve akü bitti gibi davrandı.örnek ses olarak kesik kesik hırn hırn hırn marş basıyor ve eksozdan beyaz duman attı ilk defa bende hiç uğraşmadan bıraktım anlamadığım için.Ama kafama çok takıldı sizce sorun neyden olabilir benim aklıma gelenler

1-Araba boğulmuş olabilir mi?
    2-Akü üzerinde muhafaza olan şartel atmış mı?
    3-2 hafta calışmayınca motor içerinde muhafaza olan mazot acaba ucmus olabilir mi ?

mazot pompasını felan hiç ellemedim elimle mazot pompalamaya çalışmadım ve şartel ilede oynamadım yardımcı olabilirseniz sevinirim.Sanayiye evim uzak çalıştırıp gitmek zorundayım akü alacagım ama...

• selam arkadaşlar herkeze iyi forumlar! İlgili arkadaşlara bişi sormak istiyorum! 2005 model sonradan açma kangoo var camlı koltuklu ama sonradan açma! motor pistonlarında mı ne sorun varmış tahmini masraf 1,500 falan diolar doğrumudur? Bi de araç satılık o halde 8,500 tl bu arada bir de aracın muayenesi yok :)
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.