Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (191. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kangoların teker basınç değerleri ne olmalı acaba. yük atmıyoruz 5 kişilik aile aracı olarak kullanıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

Bu kangoların teker basınç değerleri ne olmalı acaba. yük atmıyoruz 5 kişilik aile aracı olarak kullanıyoruz

32 psi ideal....
  • lastik yük kapasitesi 84 ise 30 32 yeter fakat 82 falansa arkaya 32 öne 34 basmanı tavsiye ederim. virajlarda yanak üstüne yığılma olayı azalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 30 Ocak 2013; 23:38:19 >
  • sğlun teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa060606

quote:

Orijinalden alıntı: bekir33

arkadaşlar merhaba.beni de eklermisiniz gruba.bizimde 2009 model kangoo var yeni kasa.arabanın bakımı geldi motor yağını değiştirecegim hangi yağı koymalıyım.bunun yanında değişecek başka prça varsa yardımcı olursanız sevinirim.otostartın mtv kampanyası varken yağ ve diger lazım olanları alayım.

yeni kango yanlış hatırlamıyorsam 5-40 yanında yağ filtresi hava filtresi mazot filtresi polen filtresi...

teşekkürler
  • Kangoo yenilendi

DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ...

Yeni bir yüze ve iç mekana sahip Kangoo’nun önü artık 3 kişilik!

90 HP’lik motorda yenilenmeden nasibini almış ve start-stop teknolojisi ile donatılmış.

Yeni Kangoo’da isteğe bağlı olarak yokuş kalkış destek sistemi, geliştirilmiş yol tutuşlu ESC, ön panele entegre Renault R-link multimedya sistemi ve geri görüş kamerası bulunuyor

• paylaşım için teşekkürler...
  • Arkadaşlar bi sorun var. bizde kangoo var kontagı çeviriyorum arabada hiç tepki yok. benzin lambası dizel buji lambası falan lip lip ötüyor. motor sesi falan hiç gelmiyor. akü dışında başka ne olabilir sorun bilgilendirebilirmsiniz. araç 1.9D 2001 model. depoda mazot var aradkşlar
  • Geçen ay 2004 Hususi 1,5 kangoomuzu almıştık forumda böyle bi başlık görmek çok mutlu eti beni yarın ilk işim SS leri sizlerle paylaşacam :)

2004 -120.000 km- Husisi +güvenlik paketi + Abs + H. direksyon 18,000 e aldık

En sevdiğim yönüde yokuşlarda turbonun ötmesi sanki uçağa binmiş gibi bir hava estiriyor :D
  • merhaba beyler bende kangocu oldum şimdilik.
    sormak istediğim eski kasa kullanıcılarına ;
    165/70/r14c kamyonet lastiği kullanan varmı starmaxx ve
    yokahama buldum nette sanırım bu lastik daha sağlam
    otomobil lastiğine göre heryola gittiğimden sağlamlık iyidir bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytradm

merhaba beyler bende kangocu oldum şimdilik.
    sormak istediğim eski kasa kullanıcılarına ;
    165/70/r14c kamyonet lastiği kullanan varmı starmaxx ve
    yokahama buldum nette sanırım bu lastik daha sağlam
    otomobil lastiğine göre heryola gittiğimden sağlamlık iyidir bana.

165 70 r14 c serisi aracın orjinal lastikleridir. yük endeksi 175 / 82t lere göre yüksektir. fakat asfaltta kullanacaksan yol tutuşu önemli ise 175 65 r14 82t kullanmanı öneririm. daha çok yük taşıyacaksan c serisi almalısın
  • teşekkürler pek yüküm yok suv niyetine kullanacam.
    sanırım orjinal ölçü benim için iyi olur üzerinde 175/65
    var sac janta geniş gelmiş gibime geliyor.
  • bu arada aracım taban sacı pas hatta çürük içinde
    nefes almayan kaplamaların marifeti .
    bu duruma dikkkat eden oldumu acaba.
  • s.a. arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim de 2006 kangoo 1.5 dci multix aut.aracım var.
  • ben de yeniyim
  • a.s. cemilstyle .
    lastik 165/70 r14 85t yokohama aldım. kargoda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 23 Şubat 2013; 21:31:41 >
  • aracın kasası hafif olduğu için çekişide iyi olduğundan rampalarda diğer araçlara nazaran daha az tüketiyor. düz yoldada yakıtı az olduğundan az yakıtlı araçlar arasında idela bir noktada. fakan az yakıyoda bu a yakış diğer rakiplerine göre aman aman bi farklı değil. bu araçla atıyorum 220 kuruş yaktınız. rakibi bi araç 240 kuruş yaksa sırf 20 kuruş için bu araç tercih edilmez. yani az yakmaksa dobloda az yakıyor. berlingoda partner de az yakıyor. bu sınıfta bi çok yakan connect. komşum connect ini satıyor şimdi albea bakıyor az yaksın diye.

Ben 5.5 yıl kullanıp sattım kagoo yu. köy yoluna dayanıklı araç. yakıtı ideal ama ne konfor var nede kalite. ne sessizlik var nede iyi bir yol tutuş. imzamdaki berlingoyu aldıktan sonra inanın kangoo nun beş para etmeyeceğini anladım. abartılacak bi araç deil yani. parçasıda ucuz değil.
  • 2006 Kango multix var, araç hareket halindeyken arka tarafdan gıcırtı şeklinde bir ses geliyor ve birtürlü bulamıyorum arkadaşlar. Kapıdanmı yoksa bagaj kısmındanmı anlayamıyorum, bu sorunu yaşayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hie

2006 Kango multix var, araç hareket halindeyken arka tarafdan gıcırtı şeklinde bir ses geliyor ve birtürlü bulamıyorum arkadaşlar. Kapıdanmı yoksa bagaj kısmındanmı anlayamıyorum, bu sorunu yaşayan varmı ?

bu ses genelde kışın ortaya çıkar. bagaj kapısının yan alt kısımlarında ve stop lambalarının alt hizasında birbirine karşılıklı örtüşen kauçuk takozları vardır. bu takozların karşı takozlarına sürtmesi sonucu cilalanan yüzeyden dolayı gıcırtı şeklinde ses oluşur. ses dağınık geldiğinden bilmeyen biri yerini de tam tespit edemez.(ben tespit etmek için bagajda bile gitmiştim) önce takozları pis ise şöyle bir temizle sonra eczaneden bir vazelin al ve hem kapıdaki hem de kapı kapanırken takozların üzerine kapandığı stop lambalarının alt yanındaki kauçuk karşılıklarına (resimde gösterilen) iyice yedirerek sür. ses ortadan kaybolur. bendeki 5-6 ay sesi kesiyor sonra yine başlıyor. ben de tekrar sürüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apollo_17 -- 25 Şubat 2013; 11:53:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apollo_17

quote:

Orijinalden alıntı: hie

2006 Kango multix var, araç hareket halindeyken arka tarafdan gıcırtı şeklinde bir ses geliyor ve birtürlü bulamıyorum arkadaşlar. Kapıdanmı yoksa bagaj kısmındanmı anlayamıyorum, bu sorunu yaşayan varmı ?

bu ses genelde kışın ortaya çıkar. bagaj kapısının yan alt kısımlarında ve stop lambalarının alt hizasında birbirine karşılıklı örtüşen kauçuk takozları vardır. bu takozların karşı takozlarına sürtmesi sonucu cilalanan yüzeyden dolayı gıcırtı şeklinde ses oluşur. ses dağınık geldiğinden bilmeyen biri yerini de tam tespit edemez.(ben tespit etmek için bagajda bile gitmiştim) önce takozları pis ise şöyle bir temizle sonra eczaneden bir vazelin al ve hem kapıdaki hem de kapı kapanırken takozların üzerine kapandığı stop lambalarının alt yanındaki kauçuk karşılıklarına (resimde gösterilen) iyice yedirerek sür. ses ortadan kaybolur. bendeki 5-6 ay sesi kesiyor sonra yine başlıyor. ben de tekrar sürüyorum

Hocam süpersin ALLAH razı olsun, bunu mutlaka yapıyorum , bagajda gitme işine bayıldım

• 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.