Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (192. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • araç sonradan açma satarken sorun yaşarsın
  • benimde 2009 yeni kasam kangoo var eklermisin kısa zamanda fotoğraf koyacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: efrahim066

araç sonradan açma satarken sorun yaşarsın

Nerden anladınız sonradan açma olduğunu. Açıkçası ben anlayamadım :)
  • benim 1.9 kangurunun yakıtını paylaşayım.
    1.depo 6.6lt 100km 2.depo 5.26lt/100km.
    ağırlıklı şehirdışı kullanıyom 90'ı pek geçmem.
    pompa atma şeklinde fulleyerek hasaplamışım.
    yağım 5-30 magnatek borda katmışım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asilkan_25

quote:

Orijinalden alıntı: efrahim066

araç sonradan açma satarken sorun yaşarsın

Nerden anladınız sonradan açma olduğunu. Açıkçası ben anlayamadım :)

İlanda panelvan yaziyor ya ona dayanarak soylemis arkadas galiba.

Acma degil bu arac ama ruhsatta panelvan kamyonet yaziyor yanlis hatirlamiyorsam. Ticari oldugu icin bu sekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercn05

Arkadaşlar bende 2005 multix kullanıyorum. 130000 km de. Sınıfında en düşük yakıtlı araç evet. Ama bu durum çok abartılıyor.

Uzun yolda bir depo ile 850 km yapabilirsiniz. Ama bu şehir içinde 620 km ye kadar düşmektedir.

Litre bazında konuşayım; uzun yolda yakıt tüketimi ekonomik kullanımla 5,5 litreye kadar düşmektedir. Ama bu rakam şehiriçinde 8 litreye kadar çıkmaktadır.

TL bazında söyleyeyim; Uzun yolda yakıt tüketiminiz 23 kuruşa kadar düşebilir. Fakat şehiriçinde 33 kuruşa çıkabilir.
    Ben Trabzondan yazıyorum. Benim kullanımım şehirdışı- şehiriçi-köy yolu karma şeklinde. Benim aracım ortalama 26-28kuruş yakmakta. Bir depoyla ortalama 700-750 km yol yapmaktayım.
    Yakıt tüketiminiz büyük oranda yol şartları ve kullanımınız ile alakalı.

Üstte yazmış olduğum veriler Trabzon'daki güncel yakıt fiyatlarıyla yazılmıştır. Litre Fiyatı:4.33 TL

bende 2007 expression 80bg var..10 gün önce uzun yolda denedim...tam 1000 km yol yaptım net...yakıta gelince 90 sürat sabit giderseniz...19.5 kuruş km de....sürat 110 olursa 22 kuruş yakıyor...ben çok denedim arabayı alalı 1.5 yıl oldu aldığım günden beri mazot fişlerini biriktiririm arada karmasınıda hesaplarım...bu arabalarla kısa mesafe gitmiceksin atıyorum 2 yada 3 km binersen 40 kuruşa kadar çıkıyor...bu arada mazot litre fiyatı 4,36 tl....

• Iyi forumlar.Bende kangoo 1.5 105hp full almayi dusunuyorum.yalniz kafama takilan şey 2012 ile 2013 arasında ne fark var? Kullananlardan yorum alabilir miyim?

• quote:

Orijinalden alıntı: balzac61

Iyi forumlar.Bende kangoo 1.5 105hp full almayi dusunuyorum.yalniz kafama takilan şey 2012 ile 2013 arasında ne fark var? Kullananlardan yorum alabilir miyim?

Ozellikle 2013 modellerinde esp ya da hill holder varmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balzac61 -- 12 Mart 2013; 20:19:40 >
  • Arkadaşlar merhaba...
    Bende kafama takılan bir sorunu sizlere sormak istiyorum.
    şimdi 2003 kangolarda devir saati yok.
    5 viteste 80 max 90 da 3000 devire ulaştığımı hissediyorum.
    Şehir içinde sıkıntı olmuyor her şekilde dengeliyoruz lakin uzun yola çıkan kangoo sahipleri ortalama düz yolda kaç km ile seyrediyorsunuz?

Yada bir başka şekilde soracak olursak devir saati olan 1.9 kango sahipleri uzun yolda ve düz yolda 5 vitesteyken kaç km civarlarında 3000 devire ulaşıyorsunuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa060606

quote:

Arkadaşlar bende 2005 multix kullanıyorum. 130000 km de. Sınıfında en düşük yakıtlı araç evet. Ama bu durum çok abartılıyor.

Uzun yolda bir depo ile 850 km yapabilirsiniz. Ama bu şehir içinde 620 km ye kadar düşmektedir.

Litre bazında konuşayım; uzun yolda yakıt tüketimi ekonomik kullanımla 5,5 litreye kadar düşmektedir. Ama bu rakam şehiriçinde 8 litreye kadar çıkmaktadır.

TL bazında söyleyeyim; Uzun yolda yakıt tüketiminiz 23 kuruşa kadar düşebilir. Fakat şehiriçinde 33 kuruşa çıkabilir.
    Ben Trabzondan yazıyorum. Benim kullanımım şehirdışı- şehiriçi-köy yolu karma şeklinde. Benim aracım ortalama 26-28kuruş yakmakta. Bir depoyla ortalama 700-750 km yol yapmaktayım.
    Yakıt tüketiminiz büyük oranda yol şartları ve kullanımınız ile alakalı.

Üstte yazmış olduğum veriler Trabzon'daki güncel yakıt fiyatlarıyla yazılmıştır. Litre Fiyatı:4.33 TL

bende 2007 expression 80bg var..10 gün önce uzun yolda denedim...tam 1000 km yol yaptım net...yakıta gelince 90 sürat sabit giderseniz...19.5 kuruş km de....sürat 110 olursa 22 kuruş yakıyor...ben çok denedim arabayı alalı 1.5 yıl oldu aldığım günden beri mazot fişlerini biriktiririm arada karmasınıda hesaplarım...bu arabalarla kısa mesafe gitmiceksin atıyorum 2 yada 3 km binersen 40 kuruşa kadar çıkıyor...bu arada mazot litre fiyatı 4,36 tl....

Benim aracım 65 bg. Ama yinede bu kadar farkedeceğini düşünmüyorum ben. Keşke, isterim az yaksın aracınız ama bu rakamlar abartı geldi bana.

farketmezki 65 bg olanada biniyorum sürekli ortağımda da 65 bg var...yakıt yine aynı aşağı yukarı

• pastan bahsetmiştim.

• Yoldaslar Selam!

Bende 1,5 dizel 2009 model yeni kasa Kangoo var, Klima calismiyordu, bugun gazi bitmistir diyerekten gaz doldurmaya gittim ancak adamla her tarafa baktik 2. hortumun girisini bulamadik, bilen arkadaslar cevap verebilirse cok memnun olurum.

Bu arada ben Moskova'dan yaziyorum ve burada Renault Turkiye'deki kadar populer degil ve acaba ondan dolayi parcasi pahalimi diye karsilastirmak istedim, gecenlerde direksiyon yanindaki silecek kolu bozuldu ve yenisine burada yaklasik 450 TL para verdim acaba Turkiye'de bu parcanin fiyati ne kadardir?

Son olarak daha once de yazmistim ancak cevap alamadim internet ortaminda bizim Kangoo'nun kullanma klavuzu var midir?

Moskova'dan herkese selamlar
  • soru soracaktım ama ölmüş forum.....
  • www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-binoto-otomotivden-2011-1.5-dci-chromline-edition-kangoo-118200856/detay

Arkadaşlar aracını linkteki araçla aynı. chromline en full modeli. daha yeni aldim. fakat iki şeyi bir türlü anlamadim. 1 : vites değiştirme uyarısı devir saatinde var fakat hiç yanmiyor.
    2: aldığım arkadaş park sensorunun çalıştığını söylemişti fakat benim araçta geri vitese taktigimda ilk başta bir dıt sesi geliyor ama sonra ne kadar yaklasirsan yaklas hiç uyarı vermiyor.

bu iki konuda fikri olanlar yardımcı olursa sevinirim.
    her ikisi içinde devre dışı birakilabildigini söyleyenler var, eğer devre dışı birakilmissa nasıl aktif edilir?
    teşekkürler.

• dün kangurunun hava filtresini değiştim sökebilseydim manifoldu tam temizlik yapacaktım.
    bir vida yüzünden beceremedim. bu sırada egr olduğunuda öğrendim şimdilik fişini çektim.
    5-10km sonra arıza ışığı yaktı gidişi daha iyi. bu arada hararet müşirinide değiştim
    1.9 unkini bulamadım 1.5dci uydu.
  • Arkadaşlar 2011 Kangoo Chromline 105 bg kullanıyorum. Aksesuarlarla ilgili sizin fikirlerinizi almak istedim.
    İlk olarak Bizim bu araçların anahtarları malum çok büyük, sustalı bir anahtar kabı içine yerleştirilme imkanı var mı? İnternette kangoo sustalı anahtar var yeni çıktı falan diyorlar ama o bahsi geçen anahtar kabındaki butonlar düz oysa bizim anahtar kabındaki butonlar açılı.
    İkinci olarak kangoo için bisiklet taşıyıcı orjinal aksesuar olarak var mi? varsa çok pahalı mi? daha uygun fiyata yan sanayi vs. olabilir mi? olursa servis montaj yapar mı? Tecrübesi olan var mı? yada nasıl bir bisiklet taşıyıcı onerirsiniz?
    Bir de Kangoo için kullandığınız ve gerçekten memnun kaldığınız aksesuarlar, aletler, basit değişiklik yapılan modifiyeler vs.vs. gibi tecrübeleriniz var mı?
    Şimdiden hepinize teşekkürler... Keyifli sürüşler...

• kangoo forumlarının hepsi mi bu kadar durgun? ben mi yanlış forumları geziyorum anlamadım...
  • 1.9d kangurumla üç günde 965km yol yaptım. 727kmdeyken tekrar fulledim.
    33lt aldı. iki ful arası 4.54lt yakmışım.genelde 90la gittim düz yolda. viraj-rampa
    düşüyordu hız . rahattım. beni sollayan bi connectin yarım saat sonra pert halini
    gördüm. inek çıkmış karşına ortadan dalmış. 90 la gitmek hem ekonmik hemde güvenli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykutgultekin

kangoo forumlarının hepsi mi bu kadar durgun? ben mi yanlış forumları geziyorum anlamadım...

Bende kango berlingo partner 3 lüsüne bakıyorum.kango hakkında biraz bilgi verirmisin yakıt performans yol tutuş konfor.sevdiğin ve sevmediğin yönleri.hem forum canlanır.

• ben de aracı daha yeni aldım sayılır. bir ay bile olmadı. yakıt şu anda ortalama 5.7 / 100km . ama bunun dörtte ucu şehirler arası. performans beklentimin çok üstünde diyebilirim. yokuş çıkarken bile son derece hızlı ivmeleniyor özellikle şehirler arası yolda hız sabitleme ile çok rahat ve performanslı bir surusle birlikte yakıt tuketimide düşüyor. tabi benim araç 110bg . konfor bence gayet tatminkar. uzun yolda yüksek sürüş keyifli, iç mekan gayet sessiz. donanımlar kullanışlı ve keyifli. yol bilgisayarı, bluetooth sistemi, park sensoru, far sensoru, yağmur sensoru vs. vs. açıkçası ben çok memnunum zaten o yüzden masraf edip bisiklet taşıyıcı vs gibi aksesuarlar arıyorum. ben bu araca en az 3 yıl binerim :)

• 
Sayfa: önceki 190191192193194
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.