Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (193. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aykutgültekin edward a. murphy araçlarınız hayırlı olsun.
    bisiklet taşıyıcı çok gerekli değil bence bisikletin tekerlerini
    söktünmü rahatça sığar teker mandallıysa çok rahat sök-tak.
    yeni kangoo rahattır yüksektir ancak geyik testinde takla atmasına
    ramak kalmıştı.

sakıncası yoksa burda biraz tarihi yer tanıtımı yapacam mezopotamya
    gerçekten medeniyetin beşiği bilinen en eski entik kent dara mardinde
    20.000 yıllık. yine türklerin ilk eser bıraktığı yerlerden artuklu-akkoyunlu
    13. yy den kalma cami'i kebir tüm ihtişamıyla dimdik ayakta minare
    heybeti kibire dönmesin diye olacakki kıbleye doğru hafifce boynunu bükmüş.
    sakıncası yoksa akşama biraz foto ekleyeyim.

güneydoğu turu yapmak isteyen hiç çekinmesin endişe edecek hiç bişey yok halk yardımsver
    tek sorun heryerde kaçak çay içiliyor karadeniz çayı içem diye sallama çay aldım
    oda kaçak çıktı :(.

• İyi de bisikleti içeriye alma şansım yok çünkü bisiklete yazlıkta biniyorum daha çok, dolayısıyla yazlığa zaten ailecek gidiyoruz ve bagajda eşya dolu oluyor bu nedenle bisiklet taşıyıcı şart benim için. Hiç tavan bisiklet taşıyıcı kullanan kangoo cu yokmu anlamadım?
  • bu bahsettiğim minare.
     DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 22 Ağustos 2013; 0:13:59 >
  • arkadaşlar 2004 model kango 1.5 dizel aldım cam ve koltuk taktırsam kaça mal olur..
  • arkadaslar 2006 kangooda yol bilgisayri var olup olmadigini nasil anlarim ?
    kola bastin bikac kez ama calismadi.
    ariza vs ihtimalini dusunerek danisayim dedim.

ikaz simgelerini ustundeki digital ekranda kontagi cevirince "oil ok" yaziyo sonra km sayaci gozukuyo.

yol bilg. olanlarin spesifik bir durumu var midir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb arkadaslar 2008 model kangoo aracin saatini basil ayarliyoruz acaba? Silicek kolunun uzerindeki asagi yukari gosteren oklarin ikisine ayni ands basinca saat yanip sonuyor AMA arttirip azaltamadik bir turlu

• merhaba arkadaşlar bende kangoo 2006 model multix authentique 1.5 dci aranıza katıldım.bağışlayın bir sorum olacak kangonun üzerinde kaset çalar var.usb takmak için nasıl bir yapmalıyım.şunu buldum fakat fazla açıklama yok nasıl takılacağı hakkında veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

merhaba arkadaşlar bende kangoo 2006 model multix authentique 1.5 dci aranıza katıldım.bağışlayın bir sorum olacak kangonun üzerinde kaset çalar var.usb takmak için nasıl bir yapmalıyım.şunu buldum fakat fazla açıklama yok nasıl takılacağı hakkında veya sizin tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı

hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin... bu tarz aparatları deneyeni henüz bende bulamadım. ama senin için bir kaç çözüm olabilir.

1. yönem. eger direksiyondan kumanda sistemin yoksa. yada kullanmasamda olur diyosan. cok ucuza sadece radio-usb-sd card ve aux bağlantı imkanı sağlayan 40 - 50 liralık teyipler var onları kullanabilirsin...

2. yöntem. kaset daptörleri var bu adaptör kaset şeklinde bunu teyibe kaset gibi takıyosunuz bu adaptörün 3.5mm jack ucu var. buradan mp3 player cep telefonu vb cihazlar bağlayarak kullanabilirsiniz.. ( bu yöntemde direksiyondan kumandanız sadece ses acıp kapatmak amacıyla kullanılır)

3. yöntem. Fm Transmitter kullanmaktır.. aracınızın çakmaklıgına sürekli takılı pozisyonda çalılşan, genellikle üzerlerinde usb- sd card girişi olan cihazlardır. fm frekansı uzerinden kısa dalga radyo yayını yaparlar. sizde aracınızdan aynı frekansı ayarlamanız durumunda fm transmitterda çalan şarkınızı aracınızda radyo dinliyor gibi dinleyebilirsiniz... (şarkı değişimi gibi işlemleri fm transmitter üzerinden yapmanız gerekmektedir... istanbul da yaşıyorsanız boş fm frekansı bulamanız imkansız boş frekans yok istanbul da)

4. yöntem. sony ve pionner in araçlarımız için özel olarak ürettikleri teyipler var bu teyipler usb ve sd crd desteği saglıyorlar ve aracın direksiyondan kumandası da bu teyiplerde kullanılabiliyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Mrb arkadaslar 2008 model kangoo aracin saatini basil ayarliyoruz acaba? Silicek kolunun uzerindeki asagi yukari gosteren oklarin ikisine ayni ands basinca saat yanip sonuyor AMA arttirip azaltamadik bir turlu

mrb arkadaşım.. bende 2008 model kullanıcıyım ancak. tam anlayamadım silecek kolu ile saatin ne alakası var... bu saatten kastin ön göğüsün üstündeki radyo ekranındaki saat ise ekranın altında düğmeleri var oradan rahatlıkla ayarlayabilirsin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

arkadaslar 2006 kangooda yol bilgisayri var olup olmadigini nasil anlarim ?

ikaz simgelerini ustundeki digital ekranda kontagi cevirince "oil ok" yaziyo sonra km sayaci gozukuyo.

hocam ben 2008 model kullanıcısıyım benim aracımda yok. ve bildigim kadarıyla kangoo 1 lerde kangoo 2 lerde yol bilgisayarı yok.. aslında kangoo 2 lerde yol bilgisayarı var micro chip i var ancak bu chip in içinde görüntüle için gereken yazılım yok ve tirpp düğmeli silecek kolumuz yok.. türkiyede bu yazılımı atacak kimse yok... ama araçlarımızda yol bilgisayarı için geken bütün sensörler hatta ve hatta motor sicaklıgı sensörü, dış sıcaklık sensörü, kabin sicaklıgı sensörü bulunuyor. ama dedigim gibi görüntüleme chip inde yazılım yok hatta kangoo 1 lerde devir saati yok ama devir sensörü var araçta

• quote:

Orijinalden alıntı: serdar.ermis

arkadaşlar 2004 model kango 1.5 dizel aldım cam ve koltuk taktırsam kaça mal olur..

hayırlı uğurlu olsun hocam. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.. hiç bir bilgim yok ama biraz tuzlu olabilecegi kanatindeyim..
  • S.A. Bu hafta başında bende kangocu oldum.2006 model 65 binde.Benide eklerseniz sevinirim.Bişey merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.Debriyaj seti kaç binde değişiyor vede debriyaj sert gibi geldi bana.Bu normal mi yoksa bitik mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwe

S.A. Bu hafta başında bende kangocu oldum.2006 model 65 binde.Benide eklerseniz sevinirim.Bişey merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim.Debriyaj seti kaç binde değişiyor vede debriyaj sert gibi geldi bana.Bu normal mi yoksa bitik mi acaba

a.selam hayırlı ugurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin....

debriyaj seti.. km bazında değiştirmek yanlış olur kullanıma göre değişiklik gösterir.. benim debriyajımda orta sertlikte ama. sertligine değil bence baskı balatanın kacırmasına yönelik bir test yaparsan değiştirme zamanının gelip gelmedigini anlayabilirsin.
  • Daha önce kullandığım başka arabaya göre sert geldi.Acaba bitik mi yoksa kangoya özel bir durum mu diye merak etmiştim.Ama testi yapayım en iyisi.Cevabın için saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolwe

Daha önce kullandığım başka arabaya göre sert geldi.Acaba bitik mi yoksa kangoya özel bir durum mu diye merak etmiştim.Ama testi yapayım en iyisi.Cevabın için saol

rica ederim. evet kavrama - kacırma gibi test etmek en mantıklısıdır.. . pedal sertligi ayrı bir konu bence pedala takılı olan yay sert olabilir siz almadan önce değiştirilmiş olabilir. uzun lafın kısası en iyisi test etmek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahk52

quote:

Orijinalden alıntı: Edward A. Murphy

arkadaslar 2006 kangooda yol bilgisayri var olup olmadigini nasil anlarim ?

hocam ben 2008 model kullanıcısıyım benim aracımda yok. ve bildigim kadarıyla kangoo 1 lerde kangoo 2 lerde yol bilgisayarı yok.. aslında kangoo 2 lerde yol bilgisayarı var micro chip i var ancak bu chip in içinde görüntüle için gereken yazılım yok ve tirpp düğmeli silecek kolumuz yok.. türkiyede bu yazılımı atacak kimse yok... ama araçlarımızda yol bilgisayarı için geken bütün sensörler hatta ve hatta motor sicaklıgı sensörü, dış sıcaklık sensörü, kabin sicaklıgı sensörü bulunuyor. ama dedigim gibi görüntüleme chip inde yazılım yok hatta kangoo 1 lerde devir saati yok ama devir sensörü var araçta

anladim hocam, tesekkurler

• güncel yakıt tüketimi.. 2008 1.5 dci 80 bg multix auth.

agrasif- sakin- şehir içi- şehir dışı- min hız 5 km/s - max hız 135 km/s - şehir dışı 110 km/s ortalama ile tam karma yani :)

100km de 5.4 lt

10.000 periyodik bakım maliyeti : ankara sincan :

delphi mazot filtresi : 45 TL
    Yağ filtresi + hava filtresi + yağ + cam suyu + motor bölümü temizliği : 95 lira ( shell helix 10W40 yağ )

toplam : 140.00 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeVaLieR -- 6 Eylül 2013; 14:55:40 >
  • merhabalar kangocu yoldaşlarım

kullanmakta olduğum 2004 model multix 1.5 dci kango var. yaşım 20 arabalarla ilgili fazla bilgimde yok yarın
    PİONEER DEH-X3550UI teyip almayı düşünüyorum arabadaki orjinal teyibi nasıl çıkartırım bana yardımcı olurmusunuz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

merhabalar kangocu yoldaşlarım

kullanmakta olduğum 2004 model multix 1.5 dci kango var. yaşım 20 arabalarla ilgili fazla bilgimde yok yarın
    PİONEER DEH-X3550UI teyip almayı düşünüyorum arabadaki orjinal teyibi nasıl çıkartırım bana yardımcı olurmusunuz lütfen

dediğim gibi 4 delik varsa en az 2.. 2 delik varsa en az 1 tane. delige sıgacak şekilde çivi- şiş- tornvida- kısacası kırılmayacak sert cisimler ile cok ama cok rahatca sökersin.
  • Pioneer 1400 ub teyb aldım rv girişli birde aparat yapan arkadaş buldum netten direksiyon daki tüm özellıkler çalışıypr ilginize teşekurler
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.