Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (195. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

bugün ta ümraniyeden atakan tuningden pioner 6550 bt aldım ve sanayiden perdelik aldım metra kare başına oto tamircisi ve oto aksesuarcısı var 2 seneden beri minübüse ara gazı verir gibi cuflatan bir kangocuyla (2007 model) tanıştım ve konuştum kesinlikle çekişde hiç bir şekilde karınca kadar düşüş yok ve turbo lag olayıda yok vites geçişlerinde biraz fark edilir bir iyileşme var 5 dk test ettim değişik birşeyo da ne cuflayan bir kango

hem perdeleriniz hemde teyibiniz hayırlı olsun.. perleriniz güle güle tozlansın teyibiniz kesintisiz ve canlı müziklerle sizi başka diyarlara taşısın inşallah..

perdeleri montaj dahil ne kadara aldıgınızı ve teyibide ne kadara aldıgınızı paylaşırsanız almayı düşünen arkadaşlarda fikir edinebilirler diye düşünüyorum..

cuflama olayını pek kavrayamadım ama galiba devir kesiciden söz ediyorsunuz sanırım. pek bilgim yoktur bu tür modifiyelerle ilgili ben araçların orjinal seslerini severim genelde....

• quote:

Orijinalden alıntı: CeVaLieR

quote:

bugün ta ümraniyeden atakan tuningden pioner 6550 bt aldım ve sanayiden perdelik aldım metra kare başına oto tamircisi ve oto aksesuarcısı var 2 seneden beri minübüse ara gazı verir gibi cuflatan bir kangocuyla (2007 model) tanıştım ve konuştum kesinlikle çekişde hiç bir şekilde karınca kadar düşüş yok ve turbo lag olayıda yok vites geçişlerinde biraz fark edilir bir iyileşme var 5 dk test ettim değişik birşeyo da ne cuflayan bir kango

hem perdeleriniz hemde teyibiniz hayırlı olsun.. perleriniz güle güle tozlansın teyibiniz kesintisiz ve canlı müziklerle sizi başka diyarlara taşısın inşallah..

perdeleri montaj dahil ne kadara aldıgınızı ve teyibide ne kadara aldıgınızı paylaşırsanız almayı düşünen arkadaşlarda fikir edinebilirler diye düşünüyorum..

cuflama olayını pek kavrayamadım ama galiba devir kesiciden söz ediyorsunuz sanırım. pek bilgim yoktur bu tür modifiyelerle ilgili ben araçların orjinal seslerini severim genelde....

teşekkürler teyipince araştırmlar yapıp 295 atakan elektronik deh 6550 bt içerisinde mikrofonda var teyip 295 tl ve çok güzel ve kaliteli pionerin en iyi ortasınıf performasn teyibi
    teyib de çok ince ayarlarvar enaz 1 hafta başından kalkmassam anca çözerim
    gözüme batan özeliiği mitrax açık olduğunda istersen radyo dinle sürekli renk değişiyo
    isteğe bağlı teyipdeki çok farklı renk seçenekleriyle 2 farklı tuş taıkının renklerini değiştirebilirsin
    blututhtan telefondan müzik açıp dinliyebilirsin + blutut ile dinlerken üzerindeki tuşlardan müziği ileri sarma ve ya sonra ki müziğe geçebilirsin
    gene blutut üzerinden telefonun sim kartına girip istediğini arıya bilirsin dün aldım ve gözüme batan özellikler
    ince güç tasarruf ayrları (çok değişik ayarlar var bilerek kurcalamak gerek yok sa geri dönüşü karışık oldugundan zor gelebilir) verceğim puan yüz üzerinden 99.8

perdelikleri ümraniyeden atakan tuning karşısındaki oto sanayideki bir aksesuarcıdan herşeyiyle perde+tavan demiri+vidalarıyla80 tl ye aldım ama şu kesin kangonun perdeliklerini 10 yerden 1 tanesinde belki bulursunuz.ya yoktur ya daha önce satmışlardır yada pejo -ford -ww- perdelikleri kalmıştır.çok satılışmış çünkü

perdelik almak isteyen arkadaşlar varsa yönlendirebilirim|\ baya konuştum adamın tanıdıkları var bittiği tekrar getittirir.

kangoyla kesinlikle 140 dan fazla basmayın içeriyi hafiften titretmeye başlıyor çünkiama en sevdiğim yanı yakıtta cimri olması yeterki 2 - 2.5 devir arasında kullan hiç yakmaz sadece koklatır

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler teyipince araştırmlar yapıp 295 atakan elektronik deh 6550 bt içerisinde mikrofonda var teyip 295 tl ve çok güzel ve kaliteli pionerin en iyi ortasınıf performasn teyibi
    teyib de çok ince ayarlarvar enaz 1 hafta başından kalkmassam anca çözerim
    gözüme batan özeliiği mitrax açık olduğunda istersen radyo dinle sürekli renk değişiyo
    isteğe bağlı teyipdeki çok farklı renk seçenekleriyle 2 farklı tuş taıkının renklerini değiştirebilirsin
    blututhtan telefondan müzik açıp dinliyebilirsin + blutut ile dinlerken üzerindeki tuşlardan müziği ileri sarma ve ya sonra ki müziğe geçebilirsin
    gene blutut üzerinden telefonun sim kartına girip istediğini arıya bilirsin dün aldım ve gözüme batan özellikler
    ince güç tasarruf ayrları (çok değişik ayarlar var bilerek kurcalamak gerek yok sa geri dönüşü karışık oldugundan zor gelebilir) verceğim puan yüz üzerinden 99.8

perdelikleri ümraniyeden atakan tuning karşısındaki oto sanayideki bir aksesuarcıdan herşeyiyle perde+tavan demiri+vidalarıyla80 tl ye aldım ama şu kesin kangonun perdeliklerini 10 yerden 1 tanesinde belki bulursunuz.ya yoktur ya daha önce satmışlardır yada pejo -ford -ww- perdelikleri kalmıştır.çok satılışmış çünkü

perdelik almak isteyen arkadaşlar varsa yönlendirebilirim|\ baya konuştum adamın tanıdıkları var bittiği tekrar getittirir.

kangoyla kesinlikle 140 dan fazla basmayın içeriyi hafiften titretmeye başlıyor çünkiama en sevdiğim yanı yakıtta cimri olması yeterki 2 - 2.5 devir arasında kullan hiç yakmaz sadece koklatır

tekrardan güle güle kullanman dileği ile...

perde tavam demirleri ve vidası ile 80 tl derken. bir şeyi çözemedim tavan demirinden kastın aracın tavanındaki demirler mi yoksa perdenin takıldıgı raylar mı .

• evet raylarlarda diyebiliriz
  • içime su serptin varya sen tavan demirleri deyince tavanta port bagaj çıtaları var ya onlardan söz ediyosun sandım perde + bagaj çıtası 80 lira olunca kazık yedim diye düşünmeye başlamıştım :)
  • renaultun servisleri arasında hizmet farkının çok fazla olması beni üzüyor.

sağ koltuk altından klimanın sırf soğunun rahatsız edecek kadar gelmesi için eskişehirde 3 kez servise gidilip bırakıldığı halde hiç bir şey yapılamıyor. ama fethiyede sadece 2dk içinde mesele hallediliyor. ben ise bundan ders almayarak geçtiğimiz hafta hata yaptım.

kasko sürem bitti bitiyor diye konuşurken, yıllık kasko içinde hak olarak tanınan mini tamir için ön tamponda taş izleri için servise bıraktım. orjinal olarak acentadan alınan Renault yeni kangoom artık iki renk. boya akıntıları korkunç. renk farkı koca hangarın diğer ucundan belli oluyor. özür dilemek yok. üste çıkmak için her türlü laf ve alay var. müdür ve sorumlu yok. muhatap yok.

ne yapacağımı bilmiyorum. her parçası orjinalken şimdi hurdadan toplamışım gibi görünüyor.
  • hocam cok geçmiş olsun cok üzücü bir durum.. yasal olarak hakkınızı arayın derim şahsen...
  • kangoo cu arkadaşlar ses verinnn..................................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • kangoom düzeltildi. çok şükür. resmi yada hukuki bir adıma gerek kalmadı.

sileceğim eskimiş lastikleri de yenilemek istiyorum. gittigidiyor yada hepsiburada? şehrin önde gelen parça satıcıları? tavsiye?
  • hocam gözünüz aydın cok sevindim sizin adınıza..

evet kangocular....... hadi yaw nerelerdesiniz su topiği öldürmeyelim bari......
  • Arkadaşlar bende kango almayı düşünüyorum bütcem dolayısıyla 2. el kango alacağım ama kafamda soru işaretleri var kango ile alaklı.Öncelikle şunu belirteyim bu sınfılarda caddy (pahalı diye) :) connect (cok yakıyor diye) alamıyorsak kangoo almalısın dıyorlar.ama kimisde uzak dur doblo bak diyor kararsız kaldım arıza durumu nedir ben ticari için değil tamamen aile için almak istiyorum beni bilgilendirirseni sevinirim yakıtı ekonomik olan hangisidir beygir gücü dikkat etmem gerekli ama hepsi azyakıyor diyolar yaklaşık 1 aydır arıyorum temiz bütceme uygun bulamıyorum kimisi çok yüksek diyor kimisi dediği gibi çıkmıyor .Arabayada ihtiyacım var acil yardım ederseniz sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldeneye61 -- 28 Eylül 2013; 11:49:52 >
  • hocam öncelikle bir konuda anlaşmamız gerekecek kangoo 1 mi 2 mi 3 mü düşünüyorsunuz ?
  • CeVaLieR C kullanıcısına yanıt
    dostum 2005 2009 arası düşünüyom klimalı abs aırbag cıft surgulu 80 bg lı dusunuyom ve de temız olcak kmsı fazla olmayacak degısenı olmayacak vs. cok mu ıstedım
  • quote:

Orijinalden alıntı: goldeneye61

dostum 2005 2009 arası düşünüyom klimalı abs aırbag cıft surgulu 80 bg lı dusunuyom ve de temız olcak kmsı fazla olmayacak degısenı olmayacak vs. cok mu ıstedım

hayır aslında az oldu :) şimdi isteklerinize göre yola çıkacak olursak 2005 ve 2009 yılları arasında 2 farklı kangoo mevcut kangoo 2 ve kangoo 3 modelleri..

şimdi eger kilima- airbag (sürücü)- çift sürgülü kapı - ve 80 bg düşünüyosanız 2005- 2008 arası kangoo 2 alabilirsiniz.. ancak kangoo 2 lerde abs yok malesef.... (itiraz eden çıkabilir benim bildigim yok )

kangoo 3 de ise 2008 model ve üstü var... bunlarda istediginiz özellikleri bulabilirsiniz.. hatta yol bilgisayarı gibi donanımlarda bulabilirsiniz... kangoo 3 ile ilgili pek bilgim yok ama yanılmıyorsam 80 bg de bulamazsınız.. kangoo3 90 ve 105 bg lik seçeneklerde var.. tabiki 1.5 dci için geçerli bu.....

bence siz öncelikle kangoo 3 mü alacaksınız yoksa kangoo2 mi ona karar verin bizde elimizden geldiginde araca göre + ve - lerini anlatmaya çalışalım.... kangoo 3 için yorum yapamam ama söyleyim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: goldeneye61

hayır aslında az oldu :) şimdi isteklerinize göre yola çıkacak olursak 2005 ve 2009 yılları arasında 2 farklı kangoo mevcut kangoo 2 ve kangoo 3 modelleri..

şimdi eger kilima- airbag (sürücü)- çift sürgülü kapı - ve 80 bg düşünüyosanız 2005- 2008 arası kangoo 2 alabilirsiniz.. ancak kangoo 2 lerde abs yok malesef.... (itiraz eden çıkabilir benim bildigim yok )

kangoo 3 de ise 2008 model ve üstü var... bunlarda istediginiz özellikleri bulabilirsiniz.. hatta yol bilgisayarı gibi donanımlarda bulabilirsiniz... kangoo 3 ile ilgili pek bilgim yok ama yanılmıyorsam 80 bg de bulamazsınız.. kangoo3 90 ve 105 bg lik seçeneklerde var.. tabiki 1.5 dci için geçerli bu.....

bence siz öncelikle kangoo 3 mü alacaksınız yoksa kangoo2 mi ona karar verin bizde elimizden geldiginde araca göre + ve - lerini anlatmaya çalışalım.... kangoo 3 için yorum yapamam ama söyleyim :)

farz edelim kı kango 2 alacam bana bilgi veririmsiniz ozaman yani tedirginliim şundan aracı aldığım zaman gönül rahatlığıyla binecem çok sorun çıkartmaması lazım çunkı butcemı sonuna kadar bu arac ıcın harcayacam herseyım arac ıcın olcak arac almam gerekli en uygunda bu sınıf arabalarr... ayrıca sunuda sorabılırmıyım mesela 2006 2007 2008 model ortalama 70 bın km-80 85 bın kmde kangoların genelde piyasası ne kadardır fıyatlara bakıyorum sankı bıraz abartı gıbı ggeldi banada.Bunlardan önce bu sınıfta kangoo dogru tercıh mı onuda bılmıyorum hanı herkes bırsey dıyor o bole etkılıyor ınsanı deli olcam yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goldeneye61 -- 28 Eylül 2013; 18:22:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kingshill

Arkadaşlar kangoolarımızın artılarını ve eksilerini yazalım...

Artıları;
    1. düşük yakıt tüketimi
    2. geniş iç hacim ve bagaj hacmi
    3. ikinci elde kolay müşteri bulma
    4. ucuz yedek parça ve servis hizmetleri

Eksileri;
    1. kapılardan ses gelme olayı (serviste yaptılar ama 10 gün sonra tekrar başladı)
    2. yol tutuşunun zayıflığı
    3. kaporta ve işçilik zayıflığı
    4. lastik sesini içeri alma
    5. direksiyon yükseklik ayarı ve yol bilgisayarının olmaması

Ama yinede arabamdan çok memnunun. 2007 aralık ayında 24.500 YTL aldım. Bu fiyata aynı snıf diğer marka arabaların ikinci elini bile vermiyorlardı...
    İyiki kangoo almışım.

Kaportası Gayet Kaliteli Bagaj Kapağı Hariç 2004 Model 1.5 Dci Authentiq Var Amcamda Tamamen Orjinal Brodway Bizi Sollamaya Çalışıyordu Solladı Karışıdan Gelende Yol Vermedi Geldi Yandan Dayadı Bize Bizim Arabada Ufacık Bi Ezik Var Broadway Sağ Çamurluk Dağıldı. Garajdan Çıkarken Sağ Kapıyı Garaja Taktım İnce Bi Ezik Oluştu Sadece Düşünün

• 2007 Kapalı kasa kango aracımızın motoru bitik durumda.
    sıfır veya çıkma motor arıyoruz. Yardımcı olabilecek arkadaşlar özelden numarasını bırakırsa ararım.
    iyi günler.

Not: Ankara veya yakın iller olabilir.
  • değerli kangoo kullanıcıları

büyük bir hefesle kurduğum kangoo kulubune son 2-3 seneder işlerim geriği artık ilgilenemiyorum. Aslında zamanın çok faal bir grupduk.Şimdi benimde ve benim gibi eski üyelerden kimsenin yorumları kalmamış.Anladım ki yerimizi yeni arkadaşlara bırakmanın zamanı gel.İsteyen olursa grubu silebilirim ve yeni açacak arkadaş baştan kursun.

bir diğer hususta

kangom galiba yaşlanıyo artık :) 178 bini gördüm allaha şükür bi sıkıntı yok ama benim içimde bi sıkıntı var.bana ne akıl verirsiniz. aracım yılda 10 - 15 bin km yapıyo çoğunluğu şehirler arası. 2-3 sene sonra mı satıyım yoksa bu yaz satıyım mı? bakımlarını hiç aksatmam ama km çok kafama takılıyo birde 200 bini devirirsek alıcı olmas diye korkuyorum.
  • bence buradaki her paylaşım bir döneme şahitlik ediyor. silinmesini istemem...

hem grup durmuş da değil, arada problemler ve çözümleri paylaşılıyor....

öte yandan siz deyince ben de baktım 110 000 km devrilmiş. yakıtı gitmiş, hoş anıları arkada kalmış....

ben memnunum. satmayı düşünmüyorum... bakımını yapıp daha kullanmak diliyorum.
  • merhaba eflatoon

galiba hem aynı aracı kullanıyoruz hemde meslektaş gibiyiz fotoğraf işini hobi olarak yapmıyosanız
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.