Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (196. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: eflatoon

bence buradaki her paylaşım bir döneme şahitlik ediyor. silinmesini istemem...

hem grup durmuş da değil, arada problemler ve çözümleri paylaşılıyor....

öte yandan siz deyince ben de baktım 110 000 km devrilmiş. yakıtı gitmiş, hoş anıları arkada kalmış....

ben memnunum. satmayı düşünmüyorum... bakımını yapıp daha kullanmak diliyorum.

seninle aynı dönemde almıştık hatırladım şimdi
    ben 2008 eylülde almıştım
    30binde satmıştım daire almak için
  • Kangoo multix privilege lastik basıncı kaç olmalı? 32 vuruyordum bugün lastikçi bunların ki 34 dedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiredWarrior

Kangoo multix privilege lastik basıncı kaç olmalı? 32 vuruyordum bugün lastikçi bunların ki 34 dedi

yeni kasaların 34. ben olsam ön 34 arka 32 yaparım
  • eskiden bende de var dı kangoo şimdi symbol aldım
  • 7 Ay önce arkadaşıma sattığım F/Kangoo'nun hasretine daha fazla dayanamayıp geri aldım... :)

• kaça sattın kaça aldın ki abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

kaça sattın kaça aldın ki abi

27.000 e vermiştim arkadaşıma Megane RS le takas yaptık,26500 saydık Kangoo'yu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: *USTA

quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

kaça sattın kaça aldın ki abi

27.000 e vermiştim arkadaşıma Megane RS le takas yaptık,26500 saydık Kangoo'yu...

ben de 27 ye satmıştım yanlış hatırlamıyorsam
  • Kangoo Privelege 1.5 dci 105 Beygir.

Vites geçişleri kaç devirde olmalı? Kullanıcı kitabında ekonomik sürüş için 2.500 devirde vites değiştirin diyor.Düz yollarda 2.000 devirde vites değiştirmenin bir zararı olur mu?
  • arkadaşlar 2010 model 40.000 km de 1.2 benzinli çok temiz, tanıdığım birinci sahibinden kangoo buldum.yük felan taşımayacağım.çocukları okula götürüp getireceğim senede 1-2 defa uzun yol yaparım. sizce araç nasıl, fiyatları nedir. motor 1.2 beni üzer mi, yakıtı nasıl? bilgisi olan her şeyi yazsın lütfen.çünkü 1.2 ler hakkında internette fazla birşey bulamadım.lütfen yardımcı olun.
  • kış lastiği için marka model seçeneklerini bir arada görebileceğim site ararken buldum :

http://www.rezulteo-lastik.com.tr/lastik-bul

tavsiye ederim...
  • arkadaslar gecen gun bana 2009 model expression ıle takas teklıfı geldı
    sadece arka kapıda cam var yan arkalarda cam yok ve arkada koltukta yok

bu araclara koltuk ve cam takılabılıyormu ve malıyetı nedır
    ve alırken nelere dıkkat etmelıyım
    tesekkurler
  • en sonunda kangooyu aldım ve ben de aranıza katıldım. 2010 model 1.2 Multix Classic Authentique benzinli 43.000 km'de.araç gayet iyi.çoluk çocuk rahatlıkla sığıyoruz artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exlibris3838 -- 20 Kasım 2013; 11:45:34 >
  • kango piyasası nedir acaba şuan.kaça gideri var.bende 2006 model 51 binde vuruksuz kırıksız sigarasız ilk sahibinden bakımlı
  • printer87 P kullanıcısına yanıt
    2006 boyasız 55000 kmde 20500 tlye satıldı bir ay önce.
  • ercn05 E kullanıcısına yanıt
    ooo çok sağol hocam:)
  • Selam arkadaşlar benim 97 model toyata carolla Klimasız GLİ var yeni aldım arabanın yürüründe motorunda iç kısmında sıkıntı yok kaporta fena değil tek beğenmediğim arabanın rengi en ufak toz belli oluyor mavi turkuaz.Sizlerden beklediğim öneri ve tavsiyeniz reno kango 1.4 mü yoksa toyotaya devammı kangonun istediğim renkleri bulabiliyom ama toyotada buluyom fiyatları yüksek oluyor ben toyotayı 14.100 TL ye aldım tavsiyelerinizi bekliyorum
  • Bizde de 2000 1.4 RTE kangoo var..Satsak kaça gider acaba_? Araçta sürücü+yolcu hava yastığı,klima,ABS gibi özellikler de var..(138 bin de)
  • kango akü söken varmı aramızda
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

kango akü söken varmı aramızda

hocam senin kangoo 3 dü demi... 2 olsaydı tamponlarına kadar söktüm ama 3 ün kaputunu bile açmadım..... hayırdır inşallah....
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.