Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (198. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar, 2005 kangoo çift sürgü,klima ,4 lastik yeni alaşımlı jant, aksesuarlı 134.500 orjinal km li döşemeleri tavanı temiz. Arka bagaj kapağı ve ön kaput boyalı ama civatalarına anahtar sürülmemiş kangoya kapora verdim ,16.000 tl ye anlaştık. Satışı yarın olacak konuştuğum kişiler fiyatın yüksek olduğunu söylüyorlar. Sizin fiyatı için yorumlarınız nasıl olur gerçekten yüksekmi verdim yoksa abartılıyormu. Yotumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • Hayirli olsun biz 2007 multix aut. aldik 16 bine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 model ekle yazacaktım dalgınlıktan ama çalındı :(

• quote:

Orijinalden alıntı: metin_ozkan00

kolay gelsin arkadaşları
    yeni kangolardan aldık ama halen çözemedim ben
    2009 model 1.5dci aut. modeli
    yol bilgisayarında ben anlık yakıt göstergesini, depodaki yakıt ile kaç km yol yapacak göstermiyor
    var mı yardım edecek ?

kangoo 3 se teknik servisden açtırdım ben.
    bu arada aranıza yeni katıldım

2011 kango 1.5 multix extreme
  • iyi günler yukarıda yazdıgım 2007 otantik aracım.aracımın ön tamponunun sağ tarfı düşük duruyor . sağ tarafdan kazası olmus sorun ondan olma ıhtımalı yuksek ancak bı cozum yolu var mı ??

• 2009da burada başladığım güzel newKangoo maceram sona erdi.

düz yolda hafif yağmurda, viraj sonrası yere tutmadı.

çift şeritte kendi şeridimde ve yol kenarında takla atıp yine kendi şeridime dik yolu kapatarak durdu. tek kişiydim.

geçmişin tersine, son derece anlayışlı polisler, çevreden son derece hassas çiftçiler yardım etti. sigorta başka ile çekilmesi gerekirken anlayış ve istisna ile yaşadığım şehrin servisine çekti.

hava yastığı ve koltuk ense yastığı başımı çok iyi tuttular.

çok şükür ben de hiç bir sıkıntı ve rahatsızlık yok.

arabam pert oldu.

sigorta safahatını tam bilmiyorum.

şu an itibari ile 120 000 km kullanım zevki, hoş hatıralar, keyifli yolculuklar kaldı.

elhamdülillah.
  • kangoo ikaz ışığı
    merhabalar acemiliğimi mazur gorun ama bir sorum olacak. foruma da kangoo kullanmaya da yeni basladim. yani yaklasik 1 yildir kullaniyorum. ancak son zamanlarda bir problem yasamaya basladim kontak aciyorum ancak normalde sonen isiklardan sonmeyen bir tanesi var. ve bu isik sonmediginde mars basmiyor ve motor calismiyor kontagi 8 10 kere kapatip actiktan sonra anca sonuyor o isik. ve o zaman calisiyor.

isikla ilgili resmin linkini verecgim ama bu resimdeki isaretli olan isik deil. resmi internetten buldum stop ışığının yanindaki yuvarlak isik ici dolu olarak kirmizi sekilde yaniyor ve o sonmeden motor calismiyor ne kadar beklesem de sonmuyor 8 10 kez belki daha fazla ac kapa yaptiktan sonra sonuyor. bu isik ne anlama geliyor ? kesin olarak bilen arkadaslar cevap verirse sevinirim
    bu arada arac kangoo authentique 1.5 dci 2008

• merhaba arkadaşlar, siz tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak 2005,2006 kangoo lara 130,140 bin km yazmışlar merak ettiğim km doğrumudur yoksa kangoo larda km düşürme yapılabiliyormu. dijital göstergelerde km ile oynanamıyor deniyor ama genede tam kesin bir bilgi yok.
    konu hk bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum...
  • 13 bine kadar kangoo arıyoruz. Araç satan varsa pm atabilir.

• forfact F kullanıcısına yanıt
    hocam o işik imobilizer işigi anahtarindaki kod la motor kodu eşleşmiyordur.. büyük ihtimalle anahtarında sorun olabilir bir anahtarcıya yada yetkili servise gidip sorunu halledebilirsin diye düşünüyorum..
  • enigma44 kullanıcısına yanıt
    evet benim kangomda km sayacı yakıt ve hararet gostergeleri dijital. ancak bildigim kadarıyla artık dijital göstergelerde bile km oynaması yapılabiliyor...
  • SELAMIN ALEYKÜM
    1 yıldır renault kango van kullanıcısıyım araç hakkında yakıtının güzel olduğunu ve iş için kullandığım için işime geldiğini söyliyebilirim.Şuan yeni kasa Renault Kangoo Maxi camlı bakıyorum ama arac hakkında detaylı bir bilgi bulamadım Donanım haber sitesini uzun zamandır takip ediyorum burada bilgi bulabileceğimi düşünüyorum.

• slm arkadaslar herkeze kolay gelsın ben bırsey soracaktım bende 2001 rte kangoo var bunda abs varmı var oldugunu dusunmuyorum ama 2000 ve 2002 modeller arasında satılık olan aracların bazılarında abs var dıye yazmıslar bu araclarda hango modellerde abs var cozemedım bılgı sahıbı olan varsa yardımcı olursanız sevınırım..
  • katliam_25 K kullanıcısına yanıt
    hocam ne seninkinde nede 2000 ve 2002 lerde abs oldugunu sanmıyorum.. bende 2008 var benimkinde de yok... sanırsam o zamanlar opsiyonel di abs
  • aus07 A kullanıcısına yanıt
    ALEYKÜM SELAM hocam araç hakkında ben bilgi sahibi değilim. ancak bizim kangoo gurubumuz pasif bir gurup yani buradan cevap almanız uzun sürebilir.. araç tercih-kıyaslama bölümüne konu açarsanız cok daha hızlı yanıtlar alabilirsiniz.
  • anladım sagolun yardımlarınız ıcın tesekkurler
  • forfact F kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım O göstergedeki lamba kızdırma buji sinin lambası genelde yakıt sistemi ile ilgili arızalarda yanar İmmo nun lambası değil immonun lambası yukarıdaki nokta gibi olan ışık bende bir bilgisayar bağlayıp baktır hatta yakınlarda isen ben yenimahalledeyim getir beraber bilgisayar ile bakalım ne imiş sorun

1.Motor yağ basıncı
    2.Soğutma soğutma suyu sıcaklığı
    3.Vites arızası (opsiyon)
    4.Ön ısıtma bujileri (sadece dizel için)
    5.Mazot filtresinde nem
    6.Fren sisteminde hatalı çalışma (yetersiz) Seviye Sıvı Fren/ el freni
    7.Fren balataları aşınma
    8.ABS sistemi
    9.Park lambaları
    10.Uzun farlar
    11.Sis lambaları
    12.Arka sis lambaları
    13.Sağ sinyal lambası
    14.Sol sinyal lambası
    15.Lambalar arızalı
    16.Akü şarjı
    17.Emniyet kemerlerinin kilitlenmesi
    18.Yakıt rezervi
    19.Motor kontrol sistemi arızası (EOBD)
    20.Air bag arızası
    21.ASR sistemi arızası
    22.Aracın koruma sistemi arızası
    23.Direksiyon sistemi arızası
    24.Kapıların tam kapanmaması
    25.Yolcu tarafındaki hava yastığının manuel olarak devreden çıkartılması
    26.Arka yan hava yastığının devreden çıkartılması (opsiyon)
    27.Otomatik hız kontrolu ( opsiyon)
    28.VBC sisteminde arıza ( opsiyon)
    29.Jenerik arıza
    30.Müsaade edilen hız (sadece Arap pazarı için)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanduman -- 16 Ağustos 2014; 10:02:56 >

• s.a kangocular =) size bir sorum olacaktı eniştemde 1998 model exspres 1.9 var. araç marş basmıyormuş vurdurunca çalışıyor gün içinde sıkıntı yok ertesi gün yine marş almıyormuş aklıma akü-marş kömürü bitmesi olabilir gibi düşünce var sizden de deneyim ve tavsiyenizi alabilirsem mutlu olurum.
  • Arkadaslar bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar dan rica ediyorum kango 1.9 modelleri nasildir

• Yeni kasa kangolarda hususi ruhsatlı olanlar var mı ? Taksi için düşünüyorum ama hususisi pek yok gibi

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.