Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Liste fiyati 51bin olan, kangoo multix extrem nasildir?

Arabayi buyutmek icin dusunuyorum, esp ve yokus kalkis sartim var..
    Mpv sinifina baktim, hem fiyat yuksek hem de alti alcak cogunun..
    Arka camlarin açılması, far yagmur sensoru v.s avantaji ticariler arasinda kangoonun. Doblo da kaba bir gorunuse sahip ve dci kadar az yakmaz..
    Kullananlar, 5 ileri ve 90lik dci in yakitini, gidisi-kalkisini, izalasyonu, suspansiyon konforu, direksiyon tepkileri nasildir, paylasabilir mi?
    Makyajsiz kasa multix privilege lere bakiyorum, esp goremedim hiç, paket olarak almamis kimse herhalde..muhtemelen 0km extrem alacagim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • agarta.61 kullanıcısına yanıt
    en sorunsuz modellerden
  • quote:

Orijinalden alıntı: rallier_61

Liste fiyati 51bin olan, kangoo multix extrem nasildir?

Arabayi buyutmek icin dusunuyorum, esp ve yokus kalkis sartim var..
    Mpv sinifina baktim, hem fiyat yuksek hem de alti alcak cogunun..
    Arka camlarin açılması, far yagmur sensoru v.s avantaji ticariler arasinda kangoonun. Doblo da kaba bir gorunuse sahip ve dci kadar az yakmaz..
    Kullananlar, 5 ileri ve 90lik dci in yakitini, gidisi-kalkisini, izalasyonu, suspansiyon konforu, direksiyon tepkileri nasildir, paylasabilir mi?
    Makyajsiz kasa multix privilege lere bakiyorum, esp goremedim hiç, paket olarak almamis kimse herhalde..muhtemelen 0km extrem alacagim

arkadasım doblo 1300 cc motorsa kesınlıkle alma yerınden zor kalkıyor benden demesı..
  • bayar28 kullanıcısına yanıt
    Kangoo nasildir peki üst donanımları?

• quote:

bende 2011 model enluksu var krom olan serıden bence kotunun en ıyısı az yakar donanımı ful en onemlısı koltugu cok rahat hıc sızı yormaz dublonun koltuguda cok rahatsız..
  • Izmir içi kangoosunu satmak isteyen varmı. 1.5 dci satanlar pm

• quote:

Orijinalden alıntı: bayar28

quote:

bende 2011 model enluksu var krom olan serıden bence kotunun en ıyısı az yakar donanımı ful en onemlısı koltugu cok rahat hıc sızı yormaz dublonun koltuguda cok rahatsız..

Esp var mi? Far yükseklik ayarinin ustte tusu vardir..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bayar28

quote:

Esp var mi? Far yükseklik ayarinin ustte tusu vardir..

benımkınde yok Esp..
  • 1.5 dci express comfort 2006 model aliyoruzzz arkadaslar aracin +lari -leri nelerdir

• Arkadaşlar selam linkteki aracı almayı düşünüyoruz. Eksileri artıları nelerdir. Bilgi verebilecek arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

http://sahibinden.com/200971107

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum biraz sönük ama yine de katılmakta fayda olur diye düşünüyorum.

"2011 Yeni Kango Multix Extreme 85" ile ben de kangoocuyum artık.

DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gozlugol -- 8 Temmuz 2015; 14:27:27 >
  • Yeni Kangoo extrem aracimin incelemesi;

http://forum.donanimhaber.com/m_105141732/f_//tm.htm#105141732

• Izmir içi kangoo alınık.

1.5 dci pm atın.
  • quote:

Yeni Kangoo extrem aracimin incelemesi;

http://forum.donanimhaber.com/m_105141732/f_//tm.htm#105141732

Arkadaşın detaylı ve harika incelemesinden sonra 2011 model Kangoo Chromline aracımda Follow Me Home far özelliği olduğunu öğrendim. Burada da paylaşayım istedim.
    Belki benim gibi bilmeyenler vardır. 2011 Kangoo Chromline aracımda motoru kapattıktan sonra araçtan inmeden önce sellektör yaparsanız kısa farları 2 dakika kadar
    açık tutuyor. Daha sonra kapatıyor.

Bir de arkadaşlar 2011 Kangoo su olan arkadaşlardan okuyan varsa otomatik dijital klimanızın seçilebilen en düşük ve en yüksek sıcaklık değerleri nedir. Paylaşırsanız
    sevinirim... Şimdiden teşekkürler...

• aykutgultekin A kullanıcısına yanıt
    15 ve 27 arasinda secim yaptiriyor

• Teşekkürler. Bende 18-30 bunun sebebi ne olabilir acaba?

• 2009 model yeni kasa atentique multix + stil paket ( tavan rafı, tavan çıtaları, sis farları) 105.000 orj. km EDERİ NEDİR ?
  • Arkadaslar renault kangoo 1.5dci multix authentique aracimi satiyorum.detaylar forum ilanimda mevcut.daha detayli bilgi icin pmden ulasabilirsiniz.malum sitelerde de ilanim mevcuttur.iyi forumlar :)

• arkadaslar 142 binde 1.9 dci comfort 2003 model kangoo için bugün anlaştık
    forumda 1.9 rta ve rne ile ilgili cok hos seyler yazmıyor ama bu 1.9 dci motor
    klima abs ve aırbag var aracta
    yorularınız dıkkat edılecek hususlar nelerdır
  • 2005 Kangoo 1.5 dci kango sabahları zor çalışmaya başladı, çalışıncada hem sallantı yapıyor hemde motordan "hın hın hın" diye ses geliyor, çekişide belirgin şekilde düştü. Forumdan okuduğuma göre enjektörlerim gitmiş galiba, yakın zamanda yeni 0 set alan yahut enjektör temizleten avrupa yakasında konuya hakim ustası olan arkadaşlar mevcut mu ? Kolay gelsin...

Ertesi gün: Topkapı Sanayi sitesin de Cumhur usta'ya arabayı götürdük, 4 enjektörde sizlere ömür çıkma 4 lü seti 620 liraya taktı, yanında çalışanlar ve Cumhur baba işi bilen iyi esnaflar, benzer sıkıntı yaşayanlar gönül rahatlığı ile kendisine gidebilir....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurfe -- 12 Eylül 2015; 19:53:56 >
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.