Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende kangoo kulübüne katıldım.2007 model 1.5 dci kangoo aldım.sürücü hava yastığı kliması var çift sürgü.abs felan yok.bu araç hakkında merak ettiğim özellikle kışın motor ısınması nasıldır?farazi soru olarak sabah kalktık camlar buz ne kadar sürede acar sonra kronik bir problem var mi?bakımları yaptırdım.trigger seti devir dayım v kayısı ısıtma bujileri enjektoru ve akusunu sıfırlandı.daha yapmam gereken birşey kaldı mi?arac 180 bin km de.15 gün sonrada 4 adet 175 65 14 petlas kış lastigi alacağım.18500 e aldım ama masrafı felan 20 bine denk geldi.sizce yapmam gereken yada gözden kaçırdığım birşey var mi?bu benim ilk dizel aracimm bilmiyorum o yüzden soruyorum.hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.62 kangoocu 63 oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belenenses

Dostum bababınki 2005

53000kmde.

Silkelemeden babamda geçen şikayet etti.
    Hatta ben muayeneye götürmüştüm.
    Şöyle tam kalkıştı kavramanın son raddesinde titreme tarzı bişey olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.
    Ama epeydir görüşemiyorum bilgi alamadım.
    Bilgi edinirsem paylaşırım.
    Bugün uğradım araba gene yatıyordu arkada bi fotolayalım dedim benimkiye.

Benim aracı alalı 1 yıl oldu. Babama tamamen bıraktığımda 52000 ' di.
    Şimdi 53000 .)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. 2006 model 155000 km kangoom var. rönaltide gaza basıp çekince ve yokuş yukarı zorlayınca mavi duman atıyor. biraz gidince kesiyor. yağını ise 10000 km de 1 litreden biraz fazla eksiltiyor. sizce bi sıkıntı olur mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: öğretmeen

arkadaşlar merhaba. aranıza yeni katıldım. 2006 model 155000 km kangoom var. rönaltide gaza basıp çekince ve yokuş yukarı zorlayınca mavi duman atıyor. biraz gidince kesiyor. yağını ise 10000 km de 1 litreden biraz fazla eksiltiyor. sizce bi sıkıntı olur mu ?

Alıntıları Göster
    selamlar benide aranıza alın.
    2000 model 1,4 rte kangoo aldım yalnız bir sorunum var.
    araca 175/70/13 lastik takmışlar ve aracın arkası diğer kangolara göre biraz alçak
    şimdi arka lastikler lastiğin iç kısmından yani lastiğin iç yanağından araca sürtüyo biraz sürtmüş
    bu sorunu nasıl hallederiz aracı yükseltsek acaba düzelir mi

• öğretmeen Ö kullanıcısına yanıt
    hocam bin km de 1 litre çok değil ama sizin sorunuza iyi bir motor ustası daha net bilgiler verecektir
  • Selamlar. Aranıza yeni katıldım. 2015 0 km. Kangoo multix extreme aldım. Araç laguna2 den sonra konfor olarak beni tatmin etmez diye düşünüyordum. Ancak bir laguna olmasada bir çok C segmenti araçtan konforlu buldum. Konfor olarak Ford connect ten bir gömlek, doblo danda hissedilir derecede iyi. Yalnız bu kıyas yalnızca konfor karşılaştırmam. Bunda scenic platformunun etkisi var sanırım.

Grup biraz sakin sanırım paylaşımların artması dileğiyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eemxas -- 3 Aralık 2015; 19:34:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eemxas

Selamlar. Aranıza yeni katıldım. 2015 0 km. Kangoo multix extreme aldım. Araç laguna2 den sonra konfor olarak beni tatmin etmez diye düşünüyordum. Ancak bir laguna olmasada bir çok C segmenti araçtan konforlu buldum. Konfor olarak Ford connect ten bir gömlek, doblo danda hissedilir derecede iyi. Yalnız bu kıyas yalnızca konfor karşılaştırmam. Bunda scenic platformunun etkisi var sanırım.

Grup biraz sakin sanırım paylaşımların artması dileğiyle.

hayırlı olsun gule gule kullanın..kazasız belasız..
  • Merhaba birsey soracaktim bircok kangooda normal kadran varken benimkinde su sekilde ekran var, acaba yol bilgisayari mi? 2006 model
     DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 11 Aralık 2015; 19:04:17 >
  • S.a arkadaşlar babama 2001 model 1.4 pampa aldık ve araba 207 binde ilk haftadan buji takımı değişti gaz yememe sorunu vardı beyin tamir edildi dahada değişecek parçalar var benim sormak istediğim bunun radyosunu kasetliden yeni sisteme değiştirmek istiyorum bunun maliyeti ne kadardır acaba ?
    Bide araba 17bin TL ye alındı alındığında haberim yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tecnikadamoguz01

S.a arkadaşlar babama 2001 model 1.4 pampa aldık ve araba 207 binde ilk haftadan buji takımı değişti gaz yememe sorunu vardı beyin tamir edildi dahada değişecek parçalar var benim sormak istediğim bunun radyosunu kasetliden yeni sisteme değiştirmek istiyorum bunun maliyeti ne kadardır acaba ?
    Bide araba 17bin TL ye alındı alındığında haberim yoktu.
    beyler bizde araba almayı düşünüyoruz 2005 model ve üstü kangoo almak istiyoruz frenler nasıldır en çok merak ettiğim nokta bu arada 1.5 dci almayı düşünüyoruz nasıldır cevaplarmısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: 28giresun29

beyler bizde araba almayı düşünüyoruz 2005 model ve üstü kangoo almak istiyoruz frenler nasıldır en çok merak ettiğim nokta bu arada 1.5 dci almayı düşünüyoruz nasıldır cevaplarmısınız

bende 2004 1.5 dci var. Eğer alacağın modelde ABS yoksa kolay kolay duran bir araç değil. Ani frene pek gelmiyor.
  • Selamın aleyküm sizi takip ettim ve aranıza katılmak istedim bende 3gün önce 2000 model 1.9d kangoo express aldım aldığım gun çalıştı bir sorun yok gibiydi ertesi sabah marş bastı ama çalışmadı akşam geldim evin önünde hiç yerinden kıpırdamayan aracım tek marşla çalıştı tam oldu dedim sabah yine çalışmadı sonra vurdurma falan derken tespit edeyim diye git gel neler denedim şu an durum şu çalıştığı yerde 30 kez çalışıyor sabah çalışmıyor sabah çalışsa akşam yok.... Bazen çalışmıyor 2m itiyorum çalışıyor çaresiz kaldım nerden başlamalı bi tamirciye gitmeden önce lütfen yardım edin de ucuza çıkalım cevap bekliyorum yalnız bırakmayın çok üzgünüz
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.a.v

Selamın aleyküm sizi takip ettim ve aranıza katılmak istedim bende 3gün önce 2000 model 1.9d kangoo express aldım aldığım gun çalıştı bir sorun yok gibiydi ertesi sabah marş bastı ama çalışmadı akşam geldim evin önünde hiç yerinden kıpırdamayan aracım tek marşla çalıştı tam oldu dedim sabah yine çalışmadı sonra vurdurma falan derken tespit edeyim diye git gel neler denedim şu an durum şu çalıştığı yerde 30 kez çalışıyor sabah çalışmıyor sabah çalışsa akşam yok.... Bazen çalışmıyor 2m itiyorum çalışıyor çaresiz kaldım nerden başlamalı bi tamirciye gitmeden önce lütfen yardım edin de ucuza çıkalım cevap bekliyorum yalnız bırakmayın çok üzgünüz

bır elektrıkcıye gır ısıtıcılara baktır hepsı calısıyormu bırde akunu olctur ılk once bunları yap..

• Akümü ölçtürdüm full ısıtmalara baktırıcam cevap için teşekkürler
  • quote:

Akümü ölçtürdüm full ısıtmalara baktırıcam cevap için teşekkürler
    arkadaşlar 1.4 benzinli kangolar hakkında yorum alabilirmiyim kullanıcıları var mı aramızda su aracı almayı düşünüyoruz bi bakarmısınız rica etsem

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-renault-fiyat-dustuu-hususi-aractir-muayene-var-266370844/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dvttrms -- 9 Şubat 2016; 21:42:48 >

• Bugün karnı tok bir usta ile telefonda görüştüm ısıtmaları değiştirelim dedim 1.9ile uğraşmıyoruz derdi bitmiyor dedi bu adam internete renault servisi yazınca ilk çıkan servislerden.görüntüye aldanmayın küçücük dükkanlarda ne ustalar var bu gibi terbiyesizlere eğitim verirler
  • quote:

Bugün karnı tok bir usta ile telefonda görüştüm ısıtmaları değiştirelim dedim 1.9ile uğraşmıyoruz derdi bitmiyor dedi bu adam internete renault servisi yazınca ilk çıkan servislerden.görüntüye aldanmayın küçücük dükkanlarda ne ustalar var bu gibi terbiyesizlere eğitim verirler
    Selam arkadaslar izmir karsiyaka 2006 kangoo multix 1.5dci
    Fotograf cekme sansim olmadi pek kar yagdiginda cektigim bir bu var elimde 35000 km yaptim aldigimdan buyana 166binde super ekonomik az gurultulu ama çevik atik otomobilden farksiz bir kamyonet cok begendim
     DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ...

• quote:

Bugün karnı tok bir usta ile telefonda görüştüm ısıtmaları değiştirelim dedim 1.9ile uğraşmıyoruz derdi bitmiyor dedi bu adam internete renault servisi yazınca ilk çıkan servislerden.görüntüye aldanmayın küçücük dükkanlarda ne ustalar var bu gibi terbiyesizlere eğitim verirler

1.9 motorlulara karşı birçok ustanın tutumu böyle. bir tanıdığımda vardı. ufak bir arıza diye düşünürlerken motoru indirmeye kadar gitti. serviste komple yapıldı yine yüz güldürmedi. en sonunda aracı satıp kurtuldu.
  • Merhaba arkadaşlar 2004 kangoo model dedemin aracı motoru yağ kaçırıyor diye 2 ustaya gittik, biri turbo hortumun yırtılmış ordan dedi, diğer servis ise subap ın contasından kaçırıyor 150 liraya değişicez sonra başka yerden kaçırıyor mu diye bakacağız, başka yerden kaçırıyorsa turbodandır dedi. Anlamadım. Gidişinde çekişinde görünen hiçbir problem yok, nedir sizce bu sorun, aynı şeyi yaşayan var mı? Araba 105 binde daha ilk defa sorun çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: *USTA

quote:

Orijinalden alıntı: moonlight.03

quote:

Orijinalden alıntı: *USTA

quote:

Orijinalden alıntı: moonlight.03

Arkadaşlar 2004 1.5 dci aldım.Arkadaşa gösterdim araba beşik gibi sallnıyor dedim.Baktı sentesi kayık yada pislik vardır dedi.Bu sente ne demek oluyor acaba bileniniz varmı?Bu sorun her zaman değil bazen ışıklarda yada durduğum da araba altımda sanki beşik gibi sallınıyor.Sizce neden olabilir?

Triger seti değişimi sırasında yapılan ayara denir,sente kaçıksa işin var.
    Motor takozlarına baktır önce,genelde lastik takozlarda kırılma oluyor motor yerinden çıkacak gibi sallanır...

Saolasın @usta bilgiler için.Bu arada sentesi kaçıksa işin var demişsin yani düzelmesi zor mudur kayıksa sente?

Düzelir düzelmesine de başka arızalar çıkartmadıysa iyidir,bu işlemlerin yetkili serviste yapılmasında fayda var,piyasadaki tamirciler Renault motorlarından fazla anlamıyorlar...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhabalar 2007 model 92 binde reno kango araçım var bu sene muayenede ögrendim, ki aracın azami yük haddi 1935 olan rakam artık yeni çıkan kanun değişikliği sebebiyle 1700 olarak bu sayı kabul ediliyormuş. Aracım muayenede Agır kusurlu olarak sınıfta kaldı. yeni gidecekler varsa haberi olsun herkesin. bu işide trafik şubelerinde düzeltme yapabilirsiniz... saygılar....

• Arkadaşlar ben de 2000 2001 model Kangoo 1.4 lere bakıyorum.Yalnız bu arabalarda motor yaptıranlar olmuş conta değiştirenler olmuş hararet yapmış.İşin enterasan tarafı arabaların kilometresi 200 binden aşağıda vede benzin+lpgli. Bu arabaların devir daim ya da radyatorle ilgili bir kronik problemi mi var?
    Sahibinden.coma bakın göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi make up -- 13 Mart 2016; 23:25:29 >
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.