Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cms 602/03 model jant aldım. emircan oto düzce kargo dahil kapıda ödeme 575tl.
    jant 5'' genişlikte et39 yani orjinale göre 4mm -ofsetli (içeride) yakıt ekonomisi
    ve ihtiyarın rahatlaması için iyi.
    http://www.directupload.net/file/d/3791/x4i7km5s_jpg.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytradm -- 30 Ekim 2014; 4:13:38 >
  • 2011 model multix autentique yakıtın gösterildiği dijital ekranda dereceyi gösteren yerin hemen sağında kare içinde kalp ritmine benzer bir işaret var bunun anlamı nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15Days -- 10 Kasım 2014; 19:08:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamunaleyküm arkadaşlar yaklaşık 2 aydır kango multix privilege arıyorum km düşük ama düzgün fiyata bulamıyorum 40.000 den aşağı yok size zahmet yardımcı olsanız
  • Renault İnanlar oto Yenibosna şubesinde 4 adet 2. el makyajlı G3 kasa moka kahve privilege 105 lik araç var, telefon açıp fiyat sor derim...
  • slm herkeze bende kongoo 2006 1.5dcı var sabahları zor çalışıtor aslında uzun arada kullan mayınca çalışmıyor beş altı sefer ısıtıb çalıştırıyoruz çözum encektorlerden dedililer ama bilemedik yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bastaklı18

slm herkeze bende kongoo 2006 1.5dcı var sabahları zor çalışıtor aslında uzun arada kullan mayınca çalışmıyor beş altı sefer ısıtıb çalıştırıyoruz çözum encektorlerden dedililer ama bilemedik yardımcı olursanız sevinirim

akuyu olcturun bırde ısıtıcılara baktırın hepsı ıslev goruyormu..
  • ısıtma bujileri yeni degişti
  • kirei kullanıcısına yanıt
    benide eklermisin 2004 1.5 kangoo authentique
  • 2009 Kangoo Expression aracıma Hız Sabitleme sistemini uyguladım, sorunsuz çalışıyor...

http://youtu.be/lXoVQBOUB5E?list=UUdbpZHaSlUcxuGHlX8DpGeg
  • quote:

Orijinalden alıntı: *USTA

2009 Kangoo Expression aracıma Hız Sabitleme sistemini uyguladım, sorunsuz çalışıyor...

nasıl uyguladınız sonradanmı uyguladınız oyleyse nerde kaca mal oldu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayar28

quote:

2009 Kangoo Expression aracıma Hız Sabitleme sistemini uyguladım, sorunsuz çalışıyor...

Bizim forumda Kangoo 2 bölümünde konusu var, ayrıntılı anlattık orada, bana açma kapama düğmesi dışında maliyeti olmadı, bağlantıyı kendim yaptım, hız ve reset düğmeleri hediye geldi, 60 liraya işimi hallettim...

• quote:

quote:

quote:

Bizim forumda Kangoo 2 bölümünde konusu var, ayrıntılı anlattık orada, bana açma kapama düğmesi dışında maliyeti olmadı, bağlantıyı kendim yaptım, hız ve reset düğmeleri hediye geldi, 60 liraya işimi hallettim...

Arkadası kango 2 bolumunde detaylı acıklama var demıssınız ama bulamadım lınk kopyalarmısın..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadası kango 2 bolumunde detaylı acıklama var demıssınız ama bulamadım lınk kopyalarmısın..

Başka bir forum linkini burada paylaşmak abes olur, imzamdaki yerde bulabilirsin...

• 2010 model kangoo multix auth. aracım var. 180000km de. son zamanlarda cok fazla yakmaya basladı. yaklaşık olarak 7,7lt/100km yakıyor. yazın yaklaşık olarak 5,5-6lt/100km yakıyordu. nelerden kaynaklı olabilir?
  • iNsTiGaToR İ kullanıcısına yanıt
    havaların aşırı soğuk olmasından kaynaklanıyor olabilir.
  • Kolçağa led takmak için söktüğümde 12v aksesuar prizi için tesisatın hazır olduğunu gördüm, inanlar otodan aksesuar prizinin siparişini verdim bugün teslim alıp aracıma uyguladım arkadaşlar...

DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... DH RENAULT KANGOO  KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ...

• Merhaba, genelde 1 sürücü 300 kg yük bazende buna ilave 1 yolcu taşımayı planladığım bir hafif ticari araç bakınıyordum epeydir. Çok fazla param yok ve hiç dizel araç tecrübem olmadığı içinde kangoo 1.4 rna-rte modellerine bakmaktayım. 2000-01 model bu araçlar işimi görür mü? Lpg sorunları yaşar mıyım? İstanbul ya da yakın illerde olup kangoo'sunu satmayı düşünen ya da tavsiye edeceğiniz yakınlarınızın aracı var mıdır? Dün 2 oto pazarı gezdim istanbulda ama pek bulamadım. Otomobil ruhsatlı, camlı koltuklu baktığımdan olsa gerek bir türlü ihtiyaç-para dengesini kuramadım. Anlayacağınız işin içinden çıkamadım. İnternette baktıklarımın hemen hemen çoğu nasıl olduysa motorlarını yeni yaptırmış ancak binmeyip satıyorlarmış. Satıcılara güvenmek lazım belki ama pek samimi gelmiyor. Siz kullanan arkadaşlardan çevresinde ya da internetteki beğendiği 1.4 bagajı üstten açılan (tek kapı), otomobil ruhsatlı, camlı koltuklu kangooları benimle paylaşırsa çok sevinirim. Pek araç alıp satmadığımdan motor kaporta boya gibi özelliklerden pek anlamıyorum, kolay kandırılabilirim. Ancak yine de 1.5 dizel (dizelse otomobil yerine kamyonet ruhsatlısı olabilir çünkü diğer türlüsü çok pahalı benim için) tavsiyesi ve hatta alım aşamasında da yardım edebilecek olanınız olursa mutlu olurum. Biliyorum hepsi bir arada çok şey gibi gözüküyor 13-14bin liramla ancak bu kadarı oluyor ve yardıma ihtiyacım var. Yardım edeceklere ve okuyanlara teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzeyNet -- 26 Ocak 2015; 3:44:05 >

• http://www.araba.com/293742194/Renault-Kangoo-15-DCi-husisi-otobobil

Mesela bunun için Elazığ'a gitmeye değer mi? Hem 1.5 hem bagaj kapısı istediğim gibi hemde otomobil ruhsatlı (Ac steyşın olarak geçiyor plaka sorgusunda)
  • Ben yazınca herkes susmuş, boş verin yazdıklarımı. Okuyanlara teşekkür ederim.
  • arkadaşlar ne zamandır girmiyorum foruma. Eski arkadaşlardan yazan kalmamış galiba konu sönmüş. bende hala kangoo var. 2005 model 190 bine geldik ufak tefek sıkıntılarla bunda şükür. Aracı artık babam kullanıyo ben kendime binek bakmaya başladım. sizler napıyonuz.
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.