Şimdi Ara

DH RENAULT KANGOO KULÜBÜ 62 kangocuyla yola devam ... (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.193
Cevap
29
Favori
601.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CeVaLieR

quote:

Orijinalden alıntı: wolwe

Daha önce kullandığım başka arabaya göre sert geldi.Acaba bitik mi yoksa kangoya özel bir durum mu diye merak etmiştim.Ama testi yapayım en iyisi.Cevabın için saol

rica ederim. evet kavrama - kacırma gibi test etmek en mantıklısıdır.. . pedal sertligi ayrı bir konu bence pedala takılı olan yay sert olabilir siz almadan önce değiştirilmiş olabilir. uzun lafın kısası en iyisi test etmek...

benimde eskiden hundaı akcent vardı debraj yumuşaktı kangoyu aldım benim kangonunda debraj sert sandım balata bitik çekiş çok iyi demekki bunlarda böylemi aceb model 2006
  • quote:

Orijinalden alıntı: munib

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wolwe

Daha önce kullandığım başka arabaya göre sert geldi.Acaba bitik mi yoksa kangoya özel bir durum mu diye merak etmiştim.Ama testi yapayım en iyisi.Cevabın için saol

rica ederim. evet kavrama - kacırma gibi test etmek en mantıklısıdır.. . pedal sertligi ayrı bir konu bence pedala takılı olan yay sert olabilir siz almadan önce değiştirilmiş olabilir. uzun lafın kısası en iyisi test etmek...

benimde eskiden hundaı akcent vardı debraj yumuşaktı kangoyu aldım benim kangonunda debraj sert sandım balata bitik çekiş çok iyi demekki bunlarda böylemi aceb model 2006

hocam debriyaj sertliği pedala bağlı bulunan yay dan kaynaklanır bence balatayı pedal sertliğinden anlayamazsınız helede arabayı yeni aldıysanız hiç anlamayamazsınız.. en iyisi test etmektir. söküp bakalım dersenizde söktürmek zaman bir dünya iş sökmüşken değiştirirsiniz :)

hocam şu teyip işini merak ettim ama biraz detaylıca bahsederseniz ne kadar mal oldu.. nerede yaptırdınız bende etimesgut tayım.

• vatanda hafta sonu indirim var 141 teyb aldım 40 tl aparat 7.5 kargo 190 hepsi yakın takması basit kendin takarsın aparatı yapan arkadaş izmirde
    http://www.vatanbilgisayar.com/pioneer-mvh-1400ub-mvh-1400--usb,-aux-in,-2xrca-ve-ipodiphone-kontrol,-fm,-mp3wmawav,kirmizi-tus/productdetails.aspx?I_ID=59093

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munib -- 8 Eylül 2013; 0:25:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telsiz09

[size=5]KANGOO km ibresi sorunu olanlar benim gibi 5 defa km kaptörü değiştirip tam netice alamayanlar sorununuz net olarak km kaptörüne giren sokette yani kaptöre gelen kablo bağlantı soketinde ben kabloyu 10 santim gerisinden kestim ..kaptörü de söktüm inanılmaz bir pas-korozyon-çamur soketin içindeki pinlerin iletimini bozmuş..bende tek tek pinleri söküp temizledim ..kaptöre taktım..kaptörüde yerine monte ettim ..sonrada bir yağ değişim çukurunda kesik kablo uçlarını araç ınstallatıonuna (kablo bağlantıları)na leğimledim sonuç 100/100 süper...Boşuna tamirci-servis diye geçinip sök tak ustalarına para kaptırmayın benim gibi (GERÇEK USTALARA SAYGI SUNARIM)........

eline sağlık usta istanbuldamısın

• istanbul anadolu yakasında perdelik nerden bulabilirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: DonsuzBalık

istanbul anadolu yakasında perdelik nerden bulabilirim teşekkürler

ankara da olsan cok rahat yardımcı olabilirdim ancak istanbul da bostancı sanayideki yedek parçacılara bakabilirsin... yada oto aksesuarcılara bakabilirsin ellerinde yoksada temin edebilirler.... montajını haricen yaparım yada yaptırırım dersen ankara da şaşmaz sanayide satıyolar.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-minivan-van-doblo-kangoo-partner-caddy-rayli-perde-133384206/detay

get acık satılıyo kargo ile teslim alabilirsiniz..

• quote:

quote:

istanbul anadolu yakasında perdelik nerden bulabilirim teşekkürler

ankara da olsan cok rahat yardımcı olabilirdim ancak istanbul da bostancı sanayideki yedek parçacılara bakabilirsin... yada oto aksesuarcılara bakabilirsin ellerinde yoksada temin edebilirler.... montajını haricen yaparım yada yaptırırım dersen ankara da şaşmaz sanayide satıyolar.

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-minivan-van-doblo-kangoo-partner-caddy-rayli-perde-133384206/detay

get acık satılıyo kargo ile teslim alabilirsiniz..

teşekkürler orayada bakmıştım

yarın her yeri araştırcam ama pendikte bulamadım teşekkürler

istanbulda anadolu yakasında perdelik taktıran arakadaş varsa yardımlarını bekliyorum teşekkürler

• arkadaşlar. aranızda yeni sayılırım. 1.5 multix 2004 daha 64000e yeni yaklaşmış kango sahibiyim. 2 sorum olacak. Cevaplarsanız rahatlatmış olursunuz. Allah razı olsun.

1. rolantide çalışırken saat gibi düzgün sabit bir ses değill de sanki bunu engelleyen daha düzensiz bir ses var. hava ve yağ filtrelerini taktıralı 2000km oldu. basit bir motor ustası mazor pompasında sorun yok dedi. iyi bir pompacıya gitmemi tavsiye etti. motordan anladığım söylenemez. yakıtı gayet iyi kullanıyor. kara duman vs çıkarmıyor.

2. yine çalışırken çıt çıt bir ses geliyor. sanki dersiniz küçük kıvılcımlar ses çıkarır ya. o sesten çıkıyor. şarj sisteminden mi kaynklanıyor? (belki hazır cevaplar bekler gibi oldum ama başına gelen vardır diye sormak istedim.

saygılar.
  • beyler çok ciddiim kangonun turbosuna BLOW OFF taktıran ve takan tanıdık usta varmı istanbuldayım

• kangonun en full ü cromline sanırımonun dışındaki en full u hangisi yani onun alt donanımı.
  • Selam
    aranıza yeni katıldım tam bir forum cahiliyim şu anda doğru yere yazdığımdan bile emin değilim :) kangoo almak istiyoruz netten birkaçtane baktık kesemize uygun olanlara 2000 model 1.9 tek sürgü beyaz.. araba diri duruyor yanlız sahibinin söylediği sağ ön tarafa motorsiklet çarpmış önceki sahibinde. ustamıza gösterdik çıkma kapı takılmış diyor birde ön direkte hafif bir şişme (ustanın tabiri) var dedi motor yeni yapılmış...
    şimdi kafam karıştı rahat alabileceğim bir fiyatta araba lakin usta bekle başka bak satarken sıkıntı olabilir bu çarpma diyor sizler ne dersiniz...arabanın fiyatı takas yapıcam 8 e gelicek bana cevaplarsanız sevinirim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: balamirkan

arkadaşlar. aranızda yeni sayılırım. 1.5 multix 2004 daha 64000e yeni yaklaşmış kango sahibiyim. 2 sorum olacak. Cevaplarsanız rahatlatmış olursunuz. Allah razı olsun.

1. rolantide çalışırken saat gibi düzgün sabit bir ses değill de sanki bunu engelleyen daha düzensiz bir ses var. hava ve yağ filtrelerini taktıralı 2000km oldu. basit bir motor ustası mazor pompasında sorun yok dedi. iyi bir pompacıya gitmemi tavsiye etti. motordan anladığım söylenemez. yakıtı gayet iyi kullanıyor. kara duman vs çıkarmıyor.

2. yine çalışırken çıt çıt bir ses geliyor. sanki dersiniz küçük kıvılcımlar ses çıkarır ya. o sesten çıkıyor. şarj sisteminden mi kaynklanıyor? (belki hazır cevaplar bekler gibi oldum ama başına gelen vardır diye sormak istedim.

saygılar.

hocam öncelikle hayırlı uğurlu olsun. allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...

sorularınız konusunda pek yardımcı olamayacagım ama.. şöyle söyleyim rolantide çalışırken stabil bi dizel sesi değil birazcık hırıltılı çalışıyor. bu bildigim kadarıyla bütün dci motorların karakterinde var... ben bir kaç ustaya gösterdim bunlar böyle hiç bir sorun yok dediler...

• quote:

beyler çok ciddiim kangonun turbosuna BLOW OFF taktıran ve takan tanıdık usta varmı istanbuldayım

usta istanbul'da taktıran vardı.. hatta geçmiş sayfaları incelersen orada konusu geçiyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

kangonun en full ü cromline sanırımonun dışındaki en full u hangisi yani onun alt donanımı.

hocam yeni modellerde en full donanım.. Extrem.. daha sonra orta donanım ..Touch .. baz donanım ise ..joy..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alabuluz

Selam
    aranıza yeni katıldım tam bir forum cahiliyim şu anda doğru yere yazdığımdan bile emin değilim :) kangoo almak istiyoruz netten birkaçtane baktık kesemize uygun olanlara 2000 model 1.9 tek sürgü beyaz.. araba diri duruyor yanlız sahibinin söylediği sağ ön tarafa motorsiklet çarpmış önceki sahibinde. ustamıza gösterdik çıkma kapı takılmış diyor birde ön direkte hafif bir şişme (ustanın tabiri) var dedi motor yeni yapılmış...
    şimdi kafam karıştı rahat alabileceğim bir fiyatta araba lakin usta bekle başka bak satarken sıkıntı olabilir bu çarpma diyor sizler ne dersiniz...arabanın fiyatı takas yapıcam 8 e gelicek bana cevaplarsanız sevinirim teşekkürler

a.selam hocam öncelikle hoş geldin aramıza.. en kısa zamanda istedigin araca kavuşursun umarım.... bağsettigin aracı almanı şahsen bende tavsiye etmem.. ustanızın dediği dogru satarken zorluk yaşarsınız.. motorbisiklet çarpmış kapı değişmiş bide çıkma kapı takılmış. hadi kapıyı geçtim direkte şişme var diyo bu büyük bir sorun teşkil eder aracı satarken... bence zamanınız varsa acele etmeyin biraz daha araştırın elbet bütcenize ve size uygun bir araç bulursunuz..

• yakıt tüketimim düşmeye başladı... ben mi arabaya alıştım araba mı bana alıştı çözemedim henüz :)

şehir içi hafif sakin kullanım ( yokuş iniş çıkışlı- toprak ve stbilize yollar dahil )

100 km/s : 4.9 Litre Shell V-Power DİZEL Nitro+
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v

kangonun en full ü cromline sanırımonun dışındaki en full u hangisi yani onun alt donanımı.

hocam yeni modellerde en full donanım.. Extrem.. daha sonra orta donanım ..Touch .. baz donanım ise ..joy..

Sağolun üstad 2010 2013 eski kasa donanımını soruyorum ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün ta ümraniyeden atakan tuningden pioner 6550 bt aldım ve sanayiden perdelik aldım metra kare başına oto tamircisi ve oto aksesuarcısı var 2 seneden beri minübüse ara gazı verir gibi cuflatan bir kangocuyla (2007 model) tanıştım ve konuştum kesinlikle çekişde hiç bir şekilde karınca kadar düşüş yok ve turbo lag olayıda yok vites geçişlerinde biraz fark edilir bir iyileşme var 5 dk test ettim değişik birşeyo da ne cuflayan bir kango
  • quote:

güncel yakıt tüketimi.. 2008 1.5 dci 80 bg multix auth.

agrasif- sakin- şehir içi- şehir dışı- min hız 5 km/s - max hız 135 km/s - şehir dışı 110 km/s ortalama ile tam karma yani :)

100km de 5.4 lt

10.000 periyodik bakım maliyeti : ankara sincan :

delphi mazot filtresi : 45 TL
    Yağ filtresi + hava filtresi + yağ + cam suyu + motor bölümü temizliği : 95 lira ( shell helix 10W40 yağ )

toplam : 140.00 TL

cevalier ben okula kocaeliye giderken temde 170 km gördüm 98binde aracım acaba yanlış olma ihtimali varmıama çok enterasan birşey 140 biraz kaldı sonra sanki araç gençleşmeye başladı yavaş yavaş 170 çıkarken dahada çıkası gelidi 190 görürdüm belki ama trafik olmaya başlayınca 170 i geçemedim

• quote:

quote:

güncel yakıt tüketimi.. 2008 1.5 dci 80 bg multix auth.

agrasif- sakin- şehir içi- şehir dışı- min hız 5 km/s - max hız 135 km/s - şehir dışı 110 km/s ortalama ile tam karma yani :)

100km de 5.4 lt

10.000 periyodik bakım maliyeti : ankara sincan :

delphi mazot filtresi : 45 TL
    Yağ filtresi + hava filtresi + yağ + cam suyu + motor bölümü temizliği : 95 lira ( shell helix 10W40 yağ )

toplam : 140.00 TL

cevalier ben okula kocaeliye giderken temde 170 km gördüm 98binde aracım acaba yanlış olma ihtimali varmıama çok enterasan birşey 140 biraz kaldı sonra sanki araç gençleşmeye başladı yavaş yavaş 170 çıkarken dahada çıkası gelidi 190 görürdüm belki ama trafik olmaya başlayınca 170 i geçemedim

:) aslında bir bakıma doğru euro 4 normlu motorumuz sanki çalıştıkca açılıyo tarzında bi hava estiriyo yüksek hızlarda.. ben kendim acil yetişmem gereken bir durum olmuştu akşam saat 22.00 civarları idi yeni duble yapılmış bir yolda 190 km/s hıza ulaşmıştım 2008 180.000 km de olan aracımla... ancak cok gereksiz hızlar bunlar.. helede kangoo gibi bir araca aşırı gereksiz.. güvenlik cok düşük seviyelerde ve araçlarımız cok hafif. ruhsatımda 1200 kg oldugu yazıyo ama ben aracı tarttırdım şöför dahil 960 km geliyo araç. saten bu araçta 135 hadi 140 diyelim sonrası tehlikeli...

motorumuz bas gidelim diyo ama.. her istedigini vermemek lazım bence :)

• 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.