Şimdi Ara

DH Şafakmuhafızları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
2
Favori
2.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sabah erkenden işe gidicem, uyuyamıyorum.bu geceye kesin gözüyle bakıyordum.adamlar gerçekten verdikleri tarihte açıklayacaklar ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ar Pharazon -- 27 Temmuz 2020; 3:35:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu donanım mobile çok acil gece modu gelmesi lazım merceğim eriyecek bu gidişle

• Yusufk21 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam son 2-3 saattir ara ara giriyorum. Sürekli sizi görüyorum. Kaç k bekliyorsunuz, hedefiniz hangi bölüm? Merak ettim

• Ar Pharazon kullanıcısına yanıt
    Hocam,yığılma önleme amacıyla 1 gün önceden ya da gece yarısında açıklanıyor.Geçen seneden tecrübeliyim.Hiç beklemiyorduk bir anda sonuçlar açıklandı.

• Cicek1827 C kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen seneye göre 384.yüm 500 600lü bi sıralama bekliyorum. Hedef bilgisayar mühendisliği ama ne kadar kesin bilmiyorum

• aduplin kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten en olabilir saat sabahın erken saatleri bakın görün başka alternatifi yok cidden çöker yani site yarın sabah dışında

• yarına mı kaldı ? bence yarın kesin açıklancak gece bugün gündüz olmaz

Anladım hocam. Oralar genel kitleye bağlı değil biraz. Sınav seviyesi sabit kalsa da değişkenlik gösterebilecek bir yer. Hepi topu 300-400 kişilik guruptan bahsediyoruz

• Hocam geçen seneyle benzer saatte açıklamaları gerçekten kendi ayaklarına sıkmış olurlar

Evet hocam garip bir sıralama ve bu sene o seviyedekiler iyi yapmış gibi görünüyor bakalım hayırlısı. Sizin hedef neresi ne düşünüyorsunuz

• SUTURS kullanıcısına yanıt
    Var zaten hocam.Ana ekranda sol üstten ayarlanabiliyor.Ya da sağ üstteki üç çizgiden sekmeyi açın en altta modlar var.

• BURDAYIZ BIRAKMAYIZ

sadmkdaks çok iyi
    İnşallah teoga sarmaz. Bu gidişle kalite arttırılmazsa teoga saracak gibi ondan korkuyorum. Tıp istiyorum. En azından ilk 10k olsun diye hedeflemiştim ama sanırım olmayacak. 77-3 ya da 78-2 aytm gelicek. Tyt türkçem çok enteresan geldi 90 net de tyt var. Obp kötü olduğu için geçen seneye göre 8k geliyor. Bakalım nolacaksa

android misiniz hocam? ios’da bulamadım dediklerinizi

Hayırlısı hocam tıp gelir de istediğiniz şehir varsa o biraz sıkıntıya düşebilir. Sınav sistemi bence artık lgs şekline kaymalı benim fikrimce ya da soeu sayısı artırılmalı yoksa gelecek sene gerçekten birden fazla full çeken görebileceğimiz bi sene olabilir.

Hocam öyle demeyin.Bu sene yeni açılan fakültelerle birlikte tıp 21k kayar diyorlar.Zaten 8 geliyor diyorsanız olur bu iş.

• SUTURS kullanıcısına yanıt
    Evet.Ios nasıl bilmiyorum.Arkadaşlar yardımcı olsunlar.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.