Şimdi Ara

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
16
Favori
10.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Modemin firewall ini kapattim, pc den de firewall'da Falcon a exception verecegim, oyunu da admin olarak calistiriyorum ek olarak. Deniyoruz bir seyler cikarsa diye, ama bende de durum cok ic acici degil.
  • çare dh havacı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E84249922 -- 5 Temmuz 2014; 14:53:34 >
  • Allah Allah ben nasıl giriyorum acaba yanlış servera mı giriyorum.
  • UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    bilmiyorum da ben çıktım rc ve oyundan sorun çözülürse haber vrin
  • Tamam havacı gelsin hallederiz.
  • Arkadaşlar ben server'a girebiliyorum, siyahisiyah adlı arkadaşımızda da geçen hafta uçmaya çalışırken aynı hatayı aldı. O yüzden uçamadık.

Şimdi arkadaşlar simülasyonlarınızda belli başlı farklılıklar olabilir onları bir gözden geçirin;

1- Updatelerinizi kontrol ediniz, herkes update 7'ye kadar olan bütün update'leri kursun 7 de dahil, Miraç girebiliyor ki geçen ona ben update 7' ye kadar kurdurmuştum yanlış hatırlamıyorsam.
    2-Update'leri yaptıktan sonra bazı update'ler yanlış yüklenebilir, o yüzden simi açtığınızda sağ alt köşede Falcon BMS 4.32.7 yazması lazım eğer update 7 dahil bütün updateleri yaptıysanız.
    3-Theather'in aynı olmasına dikkat edin belki yanlışlıkla haritayı falan değiştirmiş olabilirsiniz.
    4- İlk defa duydum ama Miraç default yazınca olmuş, server adına default deneyin belki sim'de bu konuda bir sıkıntı vardır.
    5- Son olarak server bilgilerin düzgün girdiğinizden emin olun. Server IP yazan yere 199.0.207.230 yazacaksınız. Bandwith de 300 olacak.

Eğer zaten bunlar varsa ve veteran server(199.0.207.230)'a hala giremiyorsanız sizin bağlantınızda sıkıntı olduğunu düşünüyorum, çünki siyahisiyah hocamızda da aynı sorun oldu, hatta ben kendi modemimi server yapıp bağlanmasını istedim ancak yine bağlanamadı, portlarımda açıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 5 Temmuz 2014; 16:15:26 >

• galiba benim update 6 veya 8 update 7 yi yüklyip tekrar dniyim
  • Update 8 yok ki.
  • Samed abi aslında ben default yazınca değil kapatıp açılınca olmuş hani bir ara kalıntılar olmuştu ya işlemlerden kapatmıştım düzelmişti öyle bir şey oldu sıkıntı yok yani.
    Neyse arkadaşlar bir denesinler bakalım düzelicek mi?
  • evet benimki update6 imiş ama şimdi 24 nblik update 7 yükledim ama şuan hala update 6 gözüküyor
  • İşte bazen update'ler yanlış yükleniyor, şimdi siz update'i nasıl yüklediniz. Belki siz yanlış yüklemişsinizdir.

Yapmanız gerekenler şöyle.

Update set'up'ını yaptıktan sonra setup sırasında belirtilen yere dosyalar çıkar o dosyaları falcon bms 4.32'nin setup dosyasının bulunduğu yerde bir de data dosyası olması gerek, update 7 setup'ından çıkan dosyaları falcon bms 4.32 setup'ının olduğu dizindeki data dosyasının içine atıp setup'ı tekrar çalıştırmanız gerekmekte sonra yine kurulum işlemlerine devam ederek zaten kurulmamış update'ler gözükür onları kuracaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Neyse arkadaşlar bir denesinler bakalım düzelicek mi?

Tamam bu arada ben simdeyken 3 4 kişi girdi çıktı ip bilmeden mümkün mü böyle bir şey ?
  • Olay Update deymiş. 4.32.7 yaptım girebiliyorum server a. Girerseniz atariz 2 el :D Tesekkür ederim.
  • tamam update 7 yükledim ve girebiliyorum
  • Evet iyi bir tecrübe edindik ilerde ekibe katılmak isteyen olursa bu sorunu yaşarlarsa bu tecrübemizi aktarırız.
  • Biz yakuza yla baya uçtuk screenshot aldım siyah gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 5 Temmuz 2014; 18:35:56 >
    ben de almıştım bendede siyah gözüküyor
  • Nasıl yapacağız ki ?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.