Şimdi Ara

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
16
Favori
10.873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baya yararlı oldu aslında bugün. Dogfight ta veya Tactical Engagement da oyun kurarken zaman zaman zorlandik ama olsun. Zamanla kol uçuşu, Hava-Yer, Hava-Hava görevleriyle baslar Refueling e kadar gideriz :)

Ramp Start da oyun açılır açılmaz sizin ucaklar nasil motor ve aviyonikler acik basladi onu anlamadim orasi ayri. Ben tüm aviyonik ve radyolari tek tek acmak zorunda kaldım :P ,

Kol uçuşu yapmaya calışırken de zorlandım biraz, joystick hassasiyetini düşürebilirim belki.
  • Beni de yazar mısınız :)
  • Beyler cok zor mu simülasyonu oynamak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir kaç gün aranızda olamayacağım, başka şehirden akrabam geldi onu misafir etmem gerekiyor gerçekten kusuruma bakmayın. Dönünce bütün sorunları halledeceğiz 0 dan eğitimlere başlayacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 6 Temmuz 2014; 0:22:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Arkadaşlar bir kaç gün aranızda olamayacağım, başka şehirden akrabam geldi onu misafir etmem gerekiyor gerçekten kusuruma bakmayın. Dönünce bütün sorunları halledeceğiz 0 dan eğitimlere başlayacağız.

Estahfurulla hocam siz işinize bakın biz arkadaşlarla kendi aramızda uçarız şimdilik sonra işiniz bitince eğitimlere de başlarız acelemiz yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

Beyler cok zor mu simülasyonu oynamak

Ne bakımdan ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PomPom

Beyler cok zor mu simülasyonu oynamak

Simulatörler diğer çoğu oyundan farklı olarak 3-5 tuş ve 2 mouse click ile oynanmıyor. Konumuz uçuş simulatörü olduğu için Microsoft FSX veya Falconu örnek verecek olursak bu uçuş simulatörü oyunları uçakların aerodinamik ve aviyonik olarak birebir benzerlerini hedefleyerek üretilmiş oyunlardır. Bu nedenledir ki kokpitteki butonlarin görevlerini bilmenizi, biraz navigasyon ve aerodinamik bilgisi, MFD ve HUD semboloji bilgisi gerektirir. FSX den farklı olarak Falconda atış koşulları, weapon/missile bilgisi de gereklidir. FSX in manuallerini bilmiyorum fakat Falcon 4 + Falcon BMS in 15 e yakın manual i bulunmakta. Falcon BMS in kokpiti anlatan en temel manuali 165 sayfa civarı. Ek olarak manevraları ve silahları tanıtan manueller de 100+ sayfa civarında.

Özetlemek gerekirse; simulatör oyunları zor değil, tek koşul oyunu ögrenmek için efor sarfetmek, tutorial videolar izlemek veya manual okumak zor gelmeyecekse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 6 Temmuz 2014; 3:23:27 >

• DCS olsaydı ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu uçacak ?
  • UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    var
  • Aha ucuyo muyuz :D
  • 06/07 Pazar günü aksam saatlerinde kol uçuşu denemelerimiz
    DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]

Bu da bir artistik foto denemesi.
    DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]

Yaklaşmaya çalışırken hızı kestirebilmek için arkadaşalara radar kilidi atmıştım, kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 6 Temmuz 2014; 20:15:47 >

• Birkaç tane de benden
    DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]

• vuhuuu ama bazılarında ben yokum sizi kaybetmiştim.
  • Yarın geliyorum arkadaşlar, uçuş fotoğraflarınıza mest oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Yarın geliyorum arkadaşlar, uçuş fotoğraflarınıza mest oldum.

Bekliyoruz dogfight yaparız birazda yakuza abiden bi 20 tane roket yedim ama
  • Arkadaşlar eğer eğitim yapmak isteyen olursa RC'ye gelsin, Ramp Start çalışılıp ardından kol uçuşu çalışması yapabiliriz.
  • beyler RC ye toplanın. İlk eğitim günümüz hayırlı olsun
  • UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    bu konuşan dh havacı mı?
  • Evet benim.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.