Şimdi Ara

DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
342
Cevap
16
Favori
10.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 09.07.2014 ramp start eğitimi ve kol uçuşu yakuza abiyle.
    DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017] DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]
    DH Sanal Askeri Havacılık & Uçuş Kulübü [2014 - 2017]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 9 Temmuz 2014; 21:22:35 >

• UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf sorunun düzeltmişsin sanırım.
  • Evet düzeldi aslında hepsi bir yerde birikiyormuş.
  • gençlik uçuşda takılabiliriz joystik, bms 4 hepsi kurulu saat kaç gibi giriş yapıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

gençlik uçuşda takılabiliriz joystik, bms 4 hepsi kurulu saat kaç gibi giriş yapıyorsunuz

Ben hep burdayım öncelikle Raid call edinin server ilk mesajda yazılı ondan sonra istediğiniz zaman uçabiliriz.
  • Klavye ve Mouse ile oynanıyor mu? İlla Joystick mi lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ferrari -- 10 Temmuz 2014; 14:25:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

Klavye ve Mouse ile oynanıyor mu? İlla Joystick mi lazım?

Klavyeyle oynanıyor Suat abi klavyeyle oynuyor ama kol uçuşlarında biraz zorlanma oluyor yani joystick fazla pahalı değil ben 50 liraya aldım bir tane gayet güzel ve eğlenceli beraber uçarken daha zevkli ama oynanıyor.
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    ben klavye ile uçuyorum
  • Ferrari kullanıcısına yanıt
    Evet öyle de uçabilirsin, ama uçuş sırasında kolda dururken stabil uçamazsın, klave belli bir dereceye döndürdüğünden. Joystick alırsan daha iyi olur.
  • Uçsak mı ?
  • UçanHindistanCevizi kullanıcısına yanıt
    Geliyorum RC'ye.
  • Bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakuza13

Raid Call yok ama kurarız, yeter ki kol uçuşunda wingman ler olsun :)

FreeTrack ve şapka hazırlamıştım, joystick de Saitek X55 aldim geçen, sırf keyfe keder uçalım diye

Radyolar ve yakıt ikmali hariç Falcon bilgim de iyidir.

Gündüz çalışıyoruz, akşam uçacaksak yaz beni de hocam

offfffffffffffff saitek x55 e baktım şimdi bu nedir yav valla ciddiyetin karşısında boynum büküldü abi.

SiyahSiyah abicim sen niye gelmiyorsun uçmaya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UçanHindistanCevizi -- 12 Temmuz 2014; 16:49:16 >

• Raid callda bekliyorum uçmak isteyen olursa.
  • @UçanHindistanCevizi
    Bu ara çok giremiyorum oyuna, işler yogun biraz, aksamlari da iftar falan.
    Evet, Saitek X55 baya iyi gayet memnunum simdilik. Biraz masraflı oldu ama biraz da iş gereği aldım. Sadece oyun/hobi için değil yani :)

@DH Havacı
    Dostum senle denediğimiz Refuel den sonra evde de vakit buldukça çalışıyorum. Gerçekten zor refueling işi. Ama son 3-5 denememde iyi yaklaşıp tanker viraja girinceye kadar dolduruyorum depoyu. Formation Flying e de yararı oluyordur Refueling antremanlarının diye düşünüyorum. Ahan da bunlar da resimler.

Zamanla ekipcenek daha iyi uçacağımıza inancım tam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 15 Temmuz 2014; 0:01:43 >

• yakuza13 Y kullanıcısına yanıt
    Evet abi şahsen ben formation flying'i refueling çalışa çalışa daha iyi hale getirdim 1 yıl boyunca. Multi'de uçacak insan bulamayınca refueling'e girip tankerin koluna girip kol çalışması yaptığımı hatırlarım. Şimdilik herkesin belli bir seviyeye gelip, gruptaki arkadaşların ve birbirimizi daha iyi tanımak suretiyle başlangıç dönemi gibi bir dönemdeyiz ilerde herkes belli bir seviyeye gelip, herkes birbirini daha iyi tanıyınca zaten istemsiz bir şekilde daha iyi uçuşlarımız olacak.

NOT: Bu arada ben de RC'ye bu aralar gelemiyorum malum Ramazan'da uyku düzenim bozuldu o yüzden pek vakit ayıramıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 15 Temmuz 2014; 7:52:36 >

• Şu refueling mevzusu güzel geldi bana hangi görev bu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçanHindistanCevizi

quote:

Orijinalden alıntı: yakuza13

Raid Call yok ama kurarız, yeter ki kol uçuşunda wingman ler olsun :)

FreeTrack ve şapka hazırlamıştım, joystick de Saitek X55 aldim geçen, sırf keyfe keder uçalım diye

Radyolar ve yakıt ikmali hariç Falcon bilgim de iyidir.

Gündüz çalışıyoruz, akşam uçacaksak yaz beni de hocam

offfffffffffffff saitek x55 e baktım şimdi bu nedir yav valla ciddiyetin karşısında boynum büküldü abi.

SiyahSiyah abicim sen niye gelmiyorsun uçmaya.

Hocam ben ilk günden beri gelmeye çalışıyorum ama hiç bir server'a giremiyorum sildim baştan yükledim format attım baştan indirdim sorunun kaynağını hala çözemedim. Illa bana git yeni pc al diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Siyahisiyah kullanıcısına yanıt
    Diğer arkadaşlar update 7'ye yükselttiler düzeldi ama siz de yapmıştınız sanırım?
  • update durumunu hallettikten sonra herkes gelebiildi sizin sorun da budur neyse ben kurstan dönünce burda olursanız hallederiz.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.