Şimdi Ara

###DH Satranç Kulübü### (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
27
Favori
34.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki

###DH Satranç Kulübü###

(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş
  • Ya aslında bi yerde buluşsak toplansak güzel bir hafta sonu turnuva yapsak ne kadar güzel olur diye düşünüyorum..
  • Nasıl mat etmişim adamı bir bakın (flyordie.com)
     ###DH Satranç Kulübü###
  • Bekoda bizim okul 41 okulda 14. oldu ukd yok hala benim yaw nasıl alıyoruz başvuru filan var mı bilgisi olan yazabilir mi_?
  • Beni de ekleyin gencler
  • Rybka, ChessMaster nahgisi daha kuvvetli veya şöyle sorayım;

En Kuvvetli Satranç Programı hangisi?

ve nereden indirebiliriz bu Rybka 'yı?
  • Benide ekleyin.Bizim okulda en iyi benimdir.
  • Şaka maka üye sayımız baya arttı, bu kadar talep olmasını beklemiyordum açıkçası...
    Biraz konuyla ilgilenmem gerekecek, belki turnuva düzenleyebilirim ama önceki gibi olmasın. (sadece 2 kişi pm atmıştı)
  • Lütfen ekleyiniz.
  • Beni de ekler misin? Bulmacalar çözüldü mü bilmiyorum şu an ama çözülmediyse hepsini tek tek çözerim.
  • benide ekleyin ankara 1340 ukd altındağ takımlar turnuvasında yıldızlar birincisi olduk ve bekoda averajla masa 4. oldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: biggest little man

benide ekleyin ankara 1340 ukd altındağ takımlar turnuvasında yıldızlar birincisi olduk ve bekoda averajla masa 4. oldum

yaş kaç isim ney

ayrıca benim UKD 1680 oldu
  • yaş 12 isim orhun çağlayan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Şaka maka üye sayımız baya arttı, bu kadar talep olmasını beklemiyordum açıkçası...
    Biraz konuyla ilgilenmem gerekecek, belki turnuva düzenleyebilirim ama önceki gibi olmasın. (sadece 2 kişi pm atmıştı)

Bu sefer öyle olmaz en azından benle birlikte 3 olur...
  • daha önceden katın beni diye mesaj yazdım mı hatırlamıom da böyle bir kulübe katılmassam olmaz benide yazın

aslında ben de bu sene liseye geçtim lise 1 bitti lise de yani yeni okulumda bana yapılan haksızlıktan dolayı açıkcası santrançtan baya bi soğudum o günden beri oynamıorum nerdeyse 2 defalık hariç

son maçtı işte bi kaç tane favori ismi yenmiştim turnuvada 1 kişiye yenildim o zamanda 3 saatlik uykuyla okula gelmiştim zaten vezir falan verdim adam da iyi oynamıyodu zaten neyse 1 maçtan bişi olmaz dedim 6 da 5 tim

son maçta yenersem 2.ydim ama santranç kulübü başkanı (santrançtan anlamayan lakabı ajdar olan bir fizikçi) vezirler şahı karıştırmış nedense ben geçen senenin derece yapanıyla karşılaştığımda bana denk geliyor (!) o yüzden karşı tarafın kazandığı pozisyon üstünlüğüne atları fil ve kaleyi kaptırdım ama hiç bir hatam yoktu o pozisyon bana gelse aynı taşları bende alırdım çünkü karşı taraf uyarınca taşlar karışmış diye maç yeniden başlayacağına birden benim vezirler koruduğum fili (bütün hareketlerini engelliyordu) aldı ve vezirle şahımı yer değiştirerek bana şah çekti

böyle saçmalık olur mu ya??

hocaya baya şikayet ettim sonra "tamam anneme söylerim" diye dalga geçti bende "benden de selam söyleyin " dedim duydu ama bişi demedi

sonra turnuva falan olayına çağırdı ama gitmedim yanına da gitmedim bi şey sormak için bi dk dedi bende işim var sonra hocam dedim bastım gittim bütün sene öyle yaptım ama hak etmişti bu arada yaptığım şeyler karşısında ceza vermediler mi derseniz veremezdiler ki zaten adam dersime girmiyor bana ucunu dokundurması imkansız artı o çektiği suçlulukla bana pek bişi de söyleyemez
    daha da konuşmadım herifle inşallahta dersime girmez

7. oldum turnuvada

bu arada

ohh beaa içimi döktüm mazur görün

• yaw tek ukd kazanma şansımı kaçırdım açıkcası turnuvaya geç kaldım uyuya kalmışım alırdım da aslında benden kötü oynayan arkadaşım 4. olmuş

bu arada il turnuvalarında veriyolarmıydı?

ankarada 20. oldum açıkcası 7 de 4 le nasıl oldum bilmiyorum

son maçımı oynamadan gittim ondan önceki maçta taşı oynatırken yanlışkla bi kere ileriye sürdüm (o vezir oluyor ) sora maçı kaybettik tabi bende çabuk sinirlenen birisi olduğumdan bastım gittim turnuvadaki diğer arkadaş söyledi kaçıncı olduğumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 30 Haziran 2008; 13:52:43 >
  • arkadaşlar ya biri turnuva düzenlesinnn!!! upupupupup bende ekleee lütfen
  • mynete güzel bir turnuva yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Riqimaru

Turnuvadan bir görüntü
     ###DH Satranç Kulübü###

Arkadaşlar, satranç manyağı olarak ben de katılmak istiyorum.

• Yukarı liste güncellendi
  • beni de ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redpeppr -- 3 Temmuz 2008; 17:28:55 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.