Şimdi Ara

###DH Satranç Kulübü### (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
27
Favori
34.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki

###DH Satranç Kulübü###

(En Son Oy Tarihi: 1.1.0001)
Giriş
  • Yav UKD yi nasıl alıyoruz tam ayrıntılı bilen biri yardımcı olabilir mi_?
  • benide eklesene okul 1.sini yendim
  • add me add me, party pls:D

benide
  • bende katılmak istiyorum turnuvuya.bu arada beni yenicek adam varmı msn adresim k.m.l.raul@hotmail.com buradan haberleşebiliriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: kemal_raul

bende katılmak istiyorum turnuvuya.bu arada beni yenicek adam varmı msn adresim k.m.l.raul@hotmail.com buradan haberleşebiliriz

Kendine bu kadar güvenme bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Karadeniz Otoyolu

Rybka, ChessMaster nahgisi daha kuvvetli veya şöyle sorayım;

En Kuvvetli Satranç Programı hangisi?

ve nereden indirebiliriz bu Rybka 'yı?

Rybka var bende. Ama Rybka'yı çalıştırman için bir satranç browserine ihtiyacın olacak. Arena Browser veya Fritz gibi.
    Arena'nın boyutu fazla değil ama Fritz gibi kullanışlı ve kaliteli değil. Ayrıca, Arena bilgisayarını zorlayabilir.
    İnternette arama yaparsan Fritz'in birkaç versiyonunu bulabilirsin. Son versiyonu Fritz 11, boyutu 1Gb'den fazla.
    Torrentte var ;)
    Rybka gibi daha birçok motor var. Ben Fritz'in kendi içinde zaten yüklenmiş olan Fritz11 uci'yi kullanıyorum.
    Programın çok iyi performans vermesi daha çok işlemciye bağlıdır. İşlemcin ne kadar iyiyse program da o oranda derinlemesine hesaplama yapıyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Etkisizeleman

quote:

bende katılmak istiyorum turnuvuya.bu arada beni yenicek adam varmı msn adresim k.m.l.raul@hotmail.com buradan haberleşebiliriz

kendime güvenmem normal birşey.istersen seni yendiğimde kendime neden güvendiğimi anlarsın belki
  • quote:

quote:

quote:

kendime güvenmem normal birşey.istersen seni yendiğimde kendime neden güvendiğimi anlarsın belki

Arkadaşım UKD sahibi bile değilsin klupte birçok UKD li var...

• o okd lilerden daha iyiyim ıspatlama şansı verin bunu size gösteriğim.bu arada ukd li olan iyi oynuyor diğerleri kötü oynuyor gibisinden laflar söylermiyelim.satrançta herkez oyuna eşit başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal_raul -- 18 Ağustos 2008; 9:41:40 >
  • quote:

o okd lilerden daha iyiyim ıspatlama şansı verin bunu size gösteriğim.bu arada ukd li olan iyi oynuyor diğerleri kötü oynuyor gibisinden laflar söylermiyelim.satrançta herkez oyuna eşit başlar

Pekala seni RODEOMUSTAFA arkadaşla kapıştıralım...
    PM atıyorum kabul ederse maç yaparsınız mynetten filan...
  • quote:

o okd lilerden daha iyiyim ıspatlama şansı verin bunu size gösteriğim.bu arada ukd li olan iyi oynuyor diğerleri kötü oynuyor gibisinden laflar söylermiyelim.satrançta herkez oyuna eşit başlar

tamam gel maç yapalım playchess de yaparsak daha iyi olur ...

ama her yerde oynarım ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RODEOMUSTAFA -- 18 Ağustos 2008; 19:21:22 >
  • tmm pm attın merak etmeyin arkadaşlar maç sonucunu bitince yazarız
  • quote:

tmm pm attın merak etmeyin arkadaşlar maç sonucunu bitince yazarız

• benide ekleyin
  • UKD sahibi olmak için;

Resmi yapılan satranç turnuvalarına katılmanız ve 9 tane UKD sahibi kişiyi yenmiş olmanız lazım

Ayrıca bu turnuvalar notasyonlu ve genellikle 1 saat ve üzeri yapılan turnuvalardır ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: RODEOMUSTAFA

UKD sahibi olmak için;

Resmi yapılan satranç turnuvalarına katılmanız ve 9 tane UKD sahibi kişiyi yenmiş olmanız lazım

Ayrıca bu turnuvalar notasyonlu ve genellikle 1 saat ve üzeri yapılan turnuvalardır ...

Demekki bizim UKD almamız biraz zor...
    ELO nasıl kazanılıyor_?
  • quote:

quote:

UKD sahibi olmak için;

ELO nasıl kazanılıyor_?

ELO kazanmak içinde yine aynı şekilde ELO sahibi kişilerle oynaman lazım.

Örneğin ankara da ELO turnuvası diye turnuva yapılıyor ve elo sahibi oyuncular çağırılıyor dönerli turnuva oluyo ve süresi daha fazla oluyo ayrıca o turnuvaya belirli bir ukd yi geçmiş kişiler alınıyo üstten aşağıya sıralanıyo yani

• quote:

quote:

quote:

UKD sahibi olmak için;

ELO nasıl kazanılıyor_?

ELO kazanmak içinde yine aynı şekilde ELO sahibi kişilerle oynaman lazım.

Örneğin ankara da ELO turnuvası diye turnuva yapılıyor ve elo sahibi oyuncular çağırılıyor dönerli turnuva oluyo ve süresi daha fazla oluyo ayrıca o turnuvaya belirli bir ukd yi geçmiş kişiler alınıyo üstten aşağıya sıralanıyo yani

Peki ya Ünvanlar_?
    Onlar ELO'ya mı yoksa UKD'ye mi göre veriliyor_?

Maç ne oldu bu arada_?

• ünvan kazanmak için İM FM GM ve diğerleri ünvan turnuvalarına girmeniz lazım o turnuvalara girmeniz içinde ukd ve elo puanınızın yüksek olmasi lazim 2400 2500 2350 gibi

Ayrıca maçı mynette yaptık bi yazı geldi evet dedim maçı kazandın dedi halbuki daha oyun bitmemişti ama o arkadaşta iyi oynuyo berabere gidiyoduk
  • quote:

ünvan kazanmak için İM FM GM ve diğerleri ünvan turnuvalarına girmeniz lazım o turnuvalara girmeniz içinde ukd ve elo puanınızın yüksek olmasi lazim 2400 2500 2350 gibi

Ayrıca maçı mynette yaptık bi yazı geldi evet dedim maçı kazandın dedi halbuki daha oyun bitmemişti ama o arkadaşta iyi oynuyo berabere gidiyoduk

Neyse birdaha yapasınız artık...
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.