Şimdi Ara

DH-Serveri kurulmazmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: :::bLaCk_PearL:::

iyi güzel şu anda bi turk ko yu yapan knightoyna war knightoyna ile birleşemesmisiniz sens

knight oyna turkceleştirdi buyuk bi admda ilerledi bence knightoyna ile sens birleşmelidir

O arkadaslar'i tanimiyorum elbet sizleride tanimiyorum. ama knightoyna ya ait Server kalici bir Client'dir bir FUN server'dir .

Derlenmi$. Kodlari sifrelenmi$ bir yazilim kullanmaktalar . yani lisans almak demek :

Acik kaynak kodlara sahip kodlarin icine girip duzenleme yapmak demektir.

yeni bir patch yazilamaz bu gibi Serverlarda Sebebi : derlenmis sifrelenmis kodlarla dolu olan bir yazilim kullanmalaridir.

bir cok yerini text resim harita gibi yerleri degistirselerde oyun alt yapisi degismez bu sebeple benim dusunce yapim'a bu uymuyor.

• ya ark.lar yazda geldi artık örenci ark.lar herkes elini cebine atsın bnde öğrenciyim 5ytl 10ytl ne olursa wersin herkes bn bu forumdan böle bişi çıkabileceğini biliyorum SenS e de sonuna kdr güveniorum i hesap no. gibi bişi açsın werelim 5er 10ar açalım kendi server imizi kurtulalım

Edit:Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZeN-G -- 17 Haziran 2006; 23:28:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: StGunner

ya ark.lar yazda geldi artık örenci ark.lar herkes elini cebine atsın bnde öğrenciyim 5ytl 10ytl ne olursa wersin herkes bn bu forumdan böle bişi çıkabileceğini biliyorum SenS e de sonuna kdr güveniorum i hesap no. gibi bişi açsın werelim 5er 10ar açalım kendi server imizi kurtulalım

Kimseden para istenmiyor :)

ben bedavaya sponsorluk yapacagim diyorum biraz daha dikkatli okurmusun arkadasim ? bu isi yapacak kisiler varsa ben sponsor olur maliyeti karsilayacagim dedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Orjinalden alıntı: StGunner

ya ark.lar yazda geldi artık örenci ark.lar herkes elini cebine atsın bnde öğrenciyim 5ytl 10ytl ne olursa wersin herkes bn bu forumdan böle bişi çıkabileceğini biliyorum SenS e de sonuna kdr güveniorum i hesap no. gibi bişi açsın werelim 5er 10ar açalım kendi server imizi kurtulalım

Kimseden para istenmiyor :)

ben bedavaya sponsorluk yapacagim diyorum biraz daha dikkatli okurmusun arkadasim ? bu isi yapacak kisiler varsa ben sponsor olur maliyeti karsilayacagim dedim.

pardon yaa çok özür dilerim yanlış okumuşum kusura bakma SenS

• world of warcraft ta çok sayıda private server vardı ve server kurucusu bi çok arkadaşım wardı fakat knight online ile ne kadar benzeşir bilinmez eğer acc alımı kontrol edilirse lag olacağını sanmıyorum mesela bi wow serverında acc almadan önce bi ingilizce sınavı oluodun eer başarılı olursan servera girebiliodun baya güzeldi
  • UP !

birazdaha ilgi gosterin konuya
  • Aslında Olabilir Olmıyacak Diye Bişi Yok Güzel Fikir
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

UP !

birazdaha ilgi gosterin konuya

Sen söylersinde göstermez miyiz
  • Arkadaşlar benim yaşım kurtarsa birşeyler yapabilirdim
    ancak sens ve diğer gönüllü ark.lara teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KO_Tank_Warrior -- 18 Haziran 2006; 13:14:32 >
  • tamamen katılıyorum ama ne yazık ki bende öğrenciyim sana yardım edemeyecem nedense hep biz öğrenciler bu işlerden anlıyoruz
  • Topic çok düştü Yardımlarınızı bekliyoruz
  • evet aslında gerçekden süper olur bende elimden geleni yaparım...
  • sırf topıc gerı sıralara dusmesın dıye mesaj atıyominş olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

sırf topıc gerı sıralara dusmesın dıye mesaj atıyominş olur

• saolun beyler ilgi gösterdiginiz icin ins olur kurtuluruz su usko meredinden
  • Up
  • SenS in mesajlarını takip ettikce , programming den , KO nun teknik konulardan baya anlayan

arkadaşımız oldugunu anlayabilirsiniz.Aslında onun önderliginde ufak bir server kurabiliriz.Ben Site bölümüde

yardım edebilirim ileri seviye php-nuke bilgim ve ortalama html bilgim mevcut.Eger böyle bir proje olursa,

katılmaktan büyük bir zevk duyarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan. -- 19 Haziran 2006; 23:02:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolqanyc

SenS in mesajlarını takip ettikce , programming den , KO nun teknik konulardan baya anlayan

arkadaşımız oldugunu anlayabilirsiniz.Aslında onun önderliginde ufak bir server kurabiliriz.Ben Site bölümüde

yardım edebilirim ileri seviye php-nuke bilgim ve ortalama html bilgim mevcut.Eger böyle bir proje olursa,

katılmaktan büyük bir zevk duyarım.

Gercekten bir Private Server kurbiliriz Sadece Forumdaki arkadaslarin oynayabilecegi ?

Server'i kurariz web sitesine gerek yok onu kucuk bir Kayit olma linki yaparim ben .

hebelek.com/kayit.php gibi ordan kayit olurlar. ve Clientte ekleyip Server IP ve adreslerini oynarlar .

tabi bu amator bir is. daha profesyonel dusunceleri olan varsa onlarida dinleyebiliriz .

• quote:

Orjinalden alıntı: İceFrosT

Vallla Ben şuanda almanyadan server getittiriyom server kuracam

sorması ayıp olcak ama bu serveri nereye baglıycan
    limitli 512 ye bagla super olur
    yada o bile cok sen en iyisi 56 modem al onla baglan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _NetKing_ -- 20 Haziran 2006; 11:24:21 >

• ben uskoyu bırakalı cok oldu twko oynuyorum ama boyle bi server acılırsa hemen kosa kosa gelirim cok iyi olur yapacak insanlara kolay gelsin basarılar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.