Şimdi Ara

DH-Serveri kurulmazmi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler bizim yaptigimiz baskalarininn serverlerini cökertmek bu server acma isinden anliyanlar sadece dh serveri acamazmi? güzel olmazmi. gel görki ben beceremiyom lütfen anlayanlar cevap yazsin cok güzel olur

• ben denedm fakat site falan gerekio üyeik alımları cok güçlü bilgisyar(3-4 tane ) gerek zor ama yapan cıkabilir elbet nie olmasın
  • Vallla Ben şuanda almanyadan server getittiriyom server kuracam
  • Çökertmek için server açmak mantıksız geliyor biraz
  • ya ice senin yada benim yaşımda adamların yapacağı işler değil bunlar
  • ya bu isten anliyan biri varsa yapsin ama sadece pk agirlikli yani exp cok kolay olsun itemleri basmak % 100 felan olsun cok süper olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cordonsport

ya bu isten anliyan biri varsa yapsin ama sadece pk agirlikli yani exp cok kolay olsun itemleri basmak % 100 felan olsun cok süper olur.

katılıyorum sadece pk olsun bide serverı güçlü olsunki açıldıkdan 2saat sonra çökmsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

quote:

ya bu isten anliyan biri varsa yapsin ama sadece pk agirlikli yani exp cok kolay olsun itemleri basmak % 100 felan olsun cok süper olur.

katılıyorum sadece pk olsun bide serverı güçlü olsunki açıldıkdan 2saat sonra çökmsin

+1

* 2 saat dayansa iyi

• BERAMUSTA ORGLARIN DH CLANI VAR MI?
  • o server 1 gün dayanmaz daha doğrusu buraya link attıkları gibi

• Bu ise gercekten Gonul vermis kisiler var ise, ve gercekten bu isten en az 6 ay boyunca para kazanmayi dusunmeden emek vermek isteyenler var ise.

Web Sitesi Kodlama (php, MySQL, ) uygulamalarindan anlayan. ve yoneticilik vasiflarina sahip. bana CV sini gonderir ise .

Ben Sponsorluk yapip Xeon Dedicated Server kiralayip Alt yapiyi saglamaya hazirim.

Bu DH Server'i degil Turklere ait bir server olarak veya global dusunulebilinir. ve lisans islemleri icin ise Zaten daha onceden Mgame ile Maillesmelerim mevcut sicak temaslar icerisindeydim benide $ahsen taniyorlar.
  • aslında server kursak ii olur server da bide premium olmassa daha ii olur :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Mojo Risin -- 17 Haziran 2006; 22:08:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

Bu ise gercekten Gonul vermis kisiler var ise, ve gercekten bu isten en az 6 ay boyunca para kazanmayi dusunmeden emek vermek isteyenler var ise.

Web Sitesi Kodlama (php, MySQL, ) uygulamalarindan anlayan. ve yoneticilik vasiflarina sahip. bana CV sini gonderir ise .

Ben Sponsorluk yapip Xeon Dedicated Server kiralayip Alt yapiyi saglamaya hazirim.

Bu DH Server'i degil Turklere ait bir server olarak veya global dusunulebilinir. ve lisans islemleri icin ise Zaten daha onceden Mgame ile Maillesmelerim mevcut sicak temaslar icerisindeydim benide $ahsen taniyorlar.

sen bu forumda mod olmalısın hatta admin

sana yardım etmek çok isterdim katılmak istedim ben sevgimiz.org vb bi suru site tasarladım bu işle çpk ilgileniodum hatta 7 24 bakım yapabilirm kodları biliorum ama yaşım 16 web site ve oyunda yardımcı olmak isterim

ama dediğim gibi yaşım yusunden bu olmayabilir
    ama size yrdımcı olmak isterim sitede ve oyunda gorev almak isterm

• quote:

Orjinalden alıntı: furkanbjk

aslında server kursak ii olur server da bide premium olmassa daha ii olur :D
  • SenS biraz yardımcı bul da sen el at şu işe lisanssız private serverlarla olacak şey değil bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

quote:

Orjinalden alıntı: Dreamteam

quote:

+1

* 2 saat dayansa iyi

Bi dakka herkes kendini düşünüo herşeyi basmak %100 ise ne zevki kaldı herkesde +10 raptor +10 giysiler ne zevki kaldı kendi emegi ile yapmak warken herkes katılıorum demiş %100 olursa ben yokum

biraz bi işin ustunde emeginiz olsun diğerlerinden farkınız olsun

kolay lvl atlamak şu anda usko da yuksek lvl olanlar için 5 - 6 aylıgına çok kolay lvl atlayabilme olabilir

ama bi emek bi ayrıcalık olması gerekir soruorum size pazarda hiç bi upgrade eşyası satılmas o zaman herkes kendi için +10 bşi basar saçmalamayın

• Benim amacim bu i$e gonul koymus birileri varsa, gercekten en az 6 ayemek verip hic bir para kazanmayi 6 ay icerisinde dusunmeden emek verecek bir ekip var ise . ben yardimci olurum sizlere. Ben Belcikada yasiyorum ve burda bir ekip kurmam imkansiz olanaksiz ,

Sponsor olurum, Domain Web Server Oyun Server Kiralarini oderim. programlamada yardimci olurum , ama bunu editleyip Clienti degistirip . ugras verecek kisiler bir ekip olmali . elbet bu isleri bedavaya yapacak degilsiniz. ama bunlari yapmaya karar veren kisiler olursa gorusmeye hazirim. Pm olarak mail adresimi verebilirim isteyene gorusmek isteyen olursa. beklerim.
  • iyi güzel şu anda bi turk ko yu yapan knightoyna war knightoyna ile birleşemesmisiniz sens

knight oyna turkceleştirdi buyuk bi admda ilerledi bence knightoyna ile sens birleşmelidir
  • SenS bu iş ii olur ama bu işe gönül vercek başka kimse yok sanırım benim elimdende bişi gelmio öğrenciyiz malum

bu arada pmine bakarmısın önemli bi konu konu varda
  • up!
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.