Şimdi Ara

Zor Server İsteyenlere Türk Global Serverı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar çok uzun zamandır açık olan serverımız hala durmaktadır ayaktadır ve sağlamdır Zor server sevenler için tamamiyle türk olan serverımızın sitesi www.universal-game.com

• 1 SENEDEN FAZLA GALİBA!

AMA EXP COK DÜŞÜK
    Exp:3X
    Drop:%50
    =ONLINE:5=

ONLINE SAYISI 10 U GEÇMİYO

KÖTÜ NİYETLE SÖYLEMİYORUM TÜRKLERDEN EN İYİ İŞİ SİZ BECERİYORSUNUZ !..

AMA NEDEN 3x??

Bİ 1000x Bİ SERVER AÇSANIZ ONLINE SAYISI 30 DAN AŞŞAĞI İNMEZ!

yani anlamıyorum siz sadece arkadaşlar arası oynamanız için mi açtınız serveri?
    Cevap Bekliyorum lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murd3R -- 10 Ocak 2007; 21:17:49 >
  • katılıyorum sana Murd3R
  • arkadaşlar amacımız ilk ve tek Türklere ait global serverı yaratmak fazla exp olan serverların çok yaşıyamayacağını çok eskiden beri düşünüyoruz o yüzden düşük expli server açtık player 10 geçmiyo demişsiniz haklısınız ama siz oynamazsanız tabiki geçmez kolay serverlarda günde 100 res atıyorsunuz herkes full oluyo oyunun bir anlamı kalmıyor fakat düşük expli bir serverda yani bizim server gibi bir serverda 1-2-3 yıl rahatlıkla kasabilirsiniz emeğiniz boşa gitmez hedefimiz Türkiye Global Serverı olmak ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz sizlerinde desteklerinizi bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tamer2054 -- 10 Ocak 2007; 22:20:15 >
  • len adminiz daha dune kdr delirmis ordan oraya zavuruyordu kendini adam yok die sen ne dion bunlar servercik yemisler kafayi eeuheuheeuue

ole bir niyetiniz var ne yazion buraya gelen adam gelir ben sizin ordacagima gider muoya bırkairim daha iii
  • Aqa o serverde oynadıydımda ben asıl Türk göremedim orda ya..

çok az vardı ve çoğunluk birezilyalıydı

ve 10-15 kişi online olurken bi başka 10 kişide 32000 lik charlarla bizi kesiodu walla sen böle yazınca şaşırdım

saygılar..
  • Aga tamam da neden 3x ?? Dünyada oynayanların %80 i Kolay server oynuyor!

Muİsrail mesela adamlar 150 x server yapmıslar 3-4 senedir de ayakta!

Global olmak için server exp si önemli değil!

10000x De global olur 1x de!

5 kişi online ile ne zevki cıkıyor onuda anlamıyorum!

Cevap Bekliyorum!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mu Online Türk Server Arıyorum
    4 yıl önce açıldı
    WoW Türk Guild İçin
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ewet aynen Katılıyorum Murder Aferin Len
  • hocam madem tamamiyle türk serveri site adresi neden İNGİLİZCE ?
  • 3x olmasının nedeni kolay serverlara karşı olmamızdır . Buraya mesaj yazmamın nedeni türklere ait en büyük forumun ve en kaliteli forumun donanimhaber olmasıdır . Sitenin ismini sormuşsunuz tamamiyle Türklere ait bir serverdır ama tamamiyle Türkler oynucak diye birşey yok yabancı insanlarada acık olmamız için dünya dili olan ingilizce seçilmiştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Murd3R

Aga tamam da neden 3x ?? Dünyada oynayanların %80 i Kolay server oynuyor!

Muİsrail mesela adamlar 150 x server yapmıslar 3-4 senedir de ayakta!

Global olmak için server exp si önemli değil!

10000x De global olur 1x de!

5 kişi online ile ne zevki cıkıyor onuda anlamıyorum!

Cevap Bekliyorum!

• bak kotu konusmak ıstemıom ama sen once bı duzgun konusmasını ogren ondan sonra gel buraya . agzımı actırma benım LOL
    quote:

Orjinalden alıntı: KaRaYaK_Mc

len adminiz daha dune kdr delirmis ordan oraya zavuruyordu kendini adam yok die sen ne dion bunlar servercik yemisler kafayi eeuheuheeuue

ole bir niyetiniz var ne yazion buraya gelen adam gelir ben sizin ordacagima gider muoya bırkairim daha iii
  • murder haklı hemde türkce yazılması gerek ayrıca exp düşük olabilir ama bles bug fln varmı kolay set yapılabiliyomu o önemli benim için exp önemli deil benim için isterse -9999x olsun ama kolay set yapılsın bless bug olsun yeter bana.. yani exp hiç problem deil benim için ok kardes ben genelde exp deilde itemlerin kolay olupta levelin zor olmasını isteyenlerdenim ok.. böle server varsa her türlü ama kapanmicak..
  • aga murd3r cok haklı su serverin expi yuksetseniz tam süper olacaq
  • usta server ınızı dünyaya tanıtmaya bakın.bizim bu Türk lerden öle zor server da kasan çıkmaz.ben bile 3x de kasmaya cesaret edemiom(20x server yetio bana ).ama en ii si düşük exp.bi tanesi çıkmış dio set kolay dizilsin ozaman zor olmasının anlamı yok ki.inşallah başarılı olursunuz.
  • zikooo iyi madem sen hep pc nin basında durursun knight gibi oynarsın hatırlatayım biz knaght oynamıyoz biz muonline oynuyoruz eger her sey bastan assagı zor olcaksa knighttan bi farkı kalmaz ben exp için bi şey demem ama setler koaly olursa insanın kasası daha da cok artıyor munun bi anlamı kalmaz o zaman anladınmı cok fark var knigtla o zaman öle olcaksa sen git knight serverı ac orda oynasınlar
  • Ben Serverin Kötü Olduğunu söylemiyorum Türkiyenin En başarılı serveri bence ama 3x le bir yere geleceğini düşünmüyorum!

Serverin sitesini her açtığımda Voteliyorum Blki Online sayısı 6 ya cıkar die !(Dalga Geçmiyorum!)
  • Arkadaşlar serverımız hakkında böle düşündüğünüz için teşekkür ederiz.Tabiki görüşleriniz bizim için dikkate alınıyor ama önce servera başlasanız ve bu düşüncelerinizi kendi forumumuzda da belirtseniz çok iyi olucak
  • nerdeyse bütün mucular burda hem bakalım görücez ne kadar iyi server oldugunu ama herkesinde dedigi gibi bazı özellikler degismesi gerek..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamer2054

evet arkadaşlar çok uzun zamandır açık olan serverımız hala durmaktadır ayaktadır ve sağlamdır Zor server sevenler için tamamiyle türk olan serverımızın sitesi www.universal-game.com

serverin devamını dilerim...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.