Şimdi Ara

Zor Server İsteyenlere Türk Global Serverı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DÜŞÜK EXPİ İYİDİR BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM
  • ARKADASLAR BIR SERVERIN GLOBAL OLMASI ICIN EN AZ OZELLILERI

OZEL YAPIM BIR ISLEMCI 6000MHZ NIN USTUNDE ÇIFTÇEKİRDEK OLMALI
    EN AZ 500GB BOS ALAN
    EN AZ 10GB RAM
    EN AZ 100MPS BAĞLANTI

BU SERVER ISTER 10000X ISTER 1X OLSUN ADI YINEDE GLOBALDIR...

Saygılar...
  • Bende yuksek exp ye karsiyim. Cunku kolay elde edilen seylerin kıymeti yoktur. Ama zor elde edilenlerin degeri daha fazladir.. Bu genel bi kuraldır. Sadece mu icin deil gunluk yasamdada boledir. Ama sunu soylemeliyimki bencede ozel bir server icin 3x cok dusuk global olmak istiyoruz diyosunuz ama global olabilmeniz icin en az konan17 nin bahsettigi ozelliklere sahip bir bilgisayariniz olmali ve bir sozlesmeye imza atmaniz gerekmekte. Yane global olmak ayrı sey uluslar arasi olmak ayridir. Bu sartlari yerine getirmediginiz surece siz istediginiz kadar globaliz deyin ama siz ozel serversiniz. Ve bir ozel server icin o exp cok dusuk exp 20-40 arasi bir sey olsa belki ozaman kasılabilir seviyeye gelebilir. İnsallah bu exp ile oynuyacak baba yigitler cikarda online sayiniz artar istediginiz gibi uluslar arasi saglam bir server olursunuz. Serverinizde basarilar...........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magic_Lord -- 15 Ocak 2007; 19:11:10 >
  • heyyytt be konan cok deli konustun haa :D .....
  • pardon macig lordda cok deli konusmus haaa :P.....
  • admin bey bırakalım bi kenera su exp konularnına serverın ömründen bahsedelim.Ya bu dier serverlar gibi olursa baba dedigimiz serverlar kac kisinin emeginden etti ya bu da böle olursa nolcak herkese sölüyorum ark. baslamadan önce arastırmak gerekir serverları 1 senelikte olsa arastırmak gerekir belki adamlar 2 ay sonra kapatcak yada bisi olcak ama sonucta ne kadar ömrü oldugnu ögrenmek bilemek daha iyidir.görende saglam server sanıp server özelliklerini tartısıyor lar...ehehehe
  • BEn bi 97d 99 items server yapsam Türkiyenin değil dünyanin global serveri olur ama Maddi ve Ayni anda manevi bir destek lazim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 15 Ocak 2007; 22:28:38 >
  • sabron dediğinden bnada lazim biras
  • quote:

Orjinalden alıntı: muonline için

admin bey bırakalım bi kenera su exp konularnına serverın ömründen bahsedelim.Ya bu dier serverlar gibi olursa baba dedigimiz serverlar kac kisinin emeginden etti ya bu da böle olursa nolcak herkese sölüyorum ark. baslamadan önce arastırmak gerekir serverları 1 senelikte olsa arastırmak gerekir belki adamlar 2 ay sonra kapatcak yada bisi olcak ama sonucta ne kadar ömrü oldugnu ögrenmek bilemek daha iyidir.görende saglam server sanıp server özelliklerini tartısıyor lar...ehehehe

Server ozelliklerini tartismalari dogru, cunku Turkiyenin saglam serverlar'indan. Gercektende tartisilmayi hak eden serverlardan biri, cunku kapanmama garantisi veren bir server ve su ana kadar kapanmadi oyuncu sayisina aldirmadan kapanmadi, en azindan benim tanidigim zaman zarfi kadar. Ve exp konusunda degisiklikler yaparsa bence oyuncu kitlesini 4-5 kat sayida arttiracak server'lardan biri. Yada bizlerden umudu kesip yabanci formlara reklam vermeleri gerekli bence, yoksa baska turlu online oyuncu sayilarini arttiramazlar. Bu arada yaz gelsin yada en azindan finalleri atlatayim serverda bende kasmaya baslayacagim, Cunku kapanmayacagini umdugum serverlardan birisi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluedevil86 -- 21 Ocak 2007; 5:11:24 >

• YA ARKADASLAR GELİN KASALIM İŞTE SERVERDA NE OLURKİ HER ŞEYİ BAŞTAN ÖĞRENİR GİBİ SÜPER OLUR GUİLDLER FELAN BEN GELİYOM HEP YÜKSEK EXP LERDE KASTIM AMA burdada kasmaya çalışıcam kasamasam bile çalışıcam ben geliyom herkezide bekliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.