Şimdi Ara

MuOnline Server Kurmak İstiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MuOnline oyunu oynayan bir çok insan server kurmak ister , hiç bir sey bilmeden yapilinca oyuncular zarar gorür bunun önüne gecmek icin sizeleri yönlendirme ile yardimci olmayaca çalişacagim.

IGC TEAM
    http://www.igc-network.com/

En Son güncellemesi ex702

Sınıflandirma

IGC.Premium

US$ 350.00 Dosya ödenecek para
    US$ 26.38 Every 30 days Aylik key parasi

IGC.Premium Plus

US$ 499.00 Dosya ödenecek para
    US$ 52.75 Every 30 days Aylik key parasi

MU.ToolKit (Premium)
    Editörler sadece bir kez veriliyor.
    US$ 75.00

Ücretleri gördügünüz gibi aylik ödemeler gerekir yani işte dosyayi ayri para clienti ayri para main yapilandirma tabiki pazalirlik yaparsiniz

Z-TEAM

Yeni bir ekiptir , son guncellemesi season8 ücretler değişebilir genelde pazarlik yapmasi seven bir ekip 400USD alabilirsiniz , yada lisans satan insanlar olabiliyor örnegin kişi aliyor memnun kalmiyor veya sunucuyu kapatiyor lisansi 8 aylik ödeme yapilmis 3 ayini kullanmis 200 USD Verebilir tabiki lisans günü bittiginde tekrardan lisans icin ucret oduyorsunuz.

http://forum.z-team.pro/index.php?/page/articles.html/_/products/mu/season-8-episode-2-r15

Eskiden Scfmt yani bugunki ismi ile TİTANS TECH sadece acik kaynak kodlari satmaktadir en son guncellemesi ex 700.

MuEngine Season6 Episode1 guncellemeleri bıraktı hatta muonline sunucularini bile destegi kesti.

Web Sitesi olarak önerebilecegim http://forum.dmncms.net/topic/393-dmn-mucms/ Price: 170 USD + Tax 5%

Örnek: http://elitemu.com/ temalar degisebiliyor yada size özel tema yaptirma fırsati veriyorlar ama ücret artiyor.

MuOnline isini gercekten yapmak istiyorsaniz önerdigim firmalar ile calisabilirsiniz.

MuOnline kurulum hakkinda bilginiz yok zamaniniz yok ama paraniz var bu firmalar sizin alacaginiz makinadan vb her konuya kadar yardimci oluyorlar.

Akliniza takilan sorular olursa
    https://www.facebook.com/groups/388244404683425/ Grubu katilarak yazabilirsiniz.

Server Kurdurmak istiyorum diyorsaniz TIKLAYNİZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 20 Mart 2015; 13:31:41 >

• meraklılarına faydalı bir konu eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Jackal

meraklılarına faydalı bir konu eline sağlık

Birileri çıkıp özel dosya demesinden sıkıldıgım için yaptim aslinda muonline camiyasinda özel bir dosya denilecekse yukardaki ekipler ile çalişiyorsa tamamdir.

Biriler sunucu actiginda özel dediginde insanlar sorar artik zteam igc vs die
  • Türkiye'de MU ONLİNE kaldı mı ya :D bir aralar ADANA MU vardı hala var mı bilmiyorum ama aşırı sıkıcı bir oyun tarzı vardı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artik oynanmiyor oyun biz bu forumda laf salatasi yapiyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuralbaz

quote:

Orijinalden alıntı: Alexander Jackal

meraklılarına faydalı bir konu eline sağlık

Birileri çıkıp özel dosya demesinden sıkıldıgım için yaptim aslinda muonline camiyasinda özel bir dosya denilecekse yukardaki ekipler ile çalişiyorsa tamamdir.

Biriler sunucu actiginda özel dediginde insanlar sorar artik zteam igc vs die

Bide Darksteam'in premium dosyaları var herkezle paylaşmadığı :) Onuda ekle istersen ;)

• HBMUPLAY 0.97d yapacagim Premium satilik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    wow private server önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ufak bir düzeltme: TitansTech açık kaynak kodunu çok büyük bi meblaya (zteam TT'nin açık kaynak kodlarını kullanmaktadır. 5bin$ minimum fiyatı. eklentiye göre değişmekte.) satmakta. Yanı sıra sezon 7 güncelleme 1 sürümü mevcut paketine göre 650/750$. Ayrıca IGCNetwork ve MUEngine 'den gelen müşterilere dosyalar ücretsiz transfer kampanyası mevcut. Sezon 8 güncelleme 3 çalışmasını durdurup direkt olarak sezon 9'a geçiş yapacaklar. Mevcut müşterileri 7 den 9 a direkt geçiş yapacak. Takım sezon 8de problemler yaşamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan0303

Ufak bir düzeltme: TitansTech açık kaynak kodunu çok büyük bi meblaya (zteam TT'nin açık kaynak kodlarını kullanmaktadır. 5bin$ minimum fiyatı. eklentiye göre değişmekte.) satmakta. Yanı sıra sezon 7 güncelleme 1 sürümü mevcut paketine göre 650/750$. Ayrıca IGCNetwork ve MUEngine 'den gelen müşterilere dosyalar ücretsiz transfer kampanyası mevcut. Sezon 8 güncelleme 3 çalışmasını durdurup direkt olarak sezon 9'a geçiş yapacaklar. Mevcut müşterileri 7 den 9 a direkt geçiş yapacak. Takım sezon 8de problemler yaşamış.

Peki onlarda bizi görecekmi

• Yararlı konu teşekkürler Himmet. :)2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Season 9 Bölüm 3 Ragezone Sunuculan Free bir dosya, bu dosya onlarin dilinde bir sızıntı MuBlue kullandigi dosya ekibimiz olarak bizde ele aldik ve test başlamiştir.

Katilmak isteyen özelden Pm atabilir.
     MuOnline Server Kurmak İstiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HBMUPLAY -- 8 Mart 2015; 20:08:52 >

• Season 9 Episode 3

Yeni eklentiler.
     MuOnline Server Kurmak İstiyorum. MuOnline Server Kurmak İstiyorum. MuOnline Server Kurmak İstiyorum. MuOnline Server Kurmak İstiyorum. MuOnline Server Kurmak İstiyorum. MuOnline Server Kurmak İstiyorum. MuOnline Server Kurmak İstiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.