Şimdi Ara

DH SİGARA İÇMEYENLER TOPLULUĞU! 48 üyemiz oldu! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
1
Favori
9.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben içmeye bırakalım epey oldu.. hastalanmıştım birkaç ay içmeyince artık insan ihtiyaç hissetmiyor, her hastalık böyle faydalı olsa Beni de ekleyebilirsiniz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhangguang -- 22 Temmuz 2009; 19:50:19 >
  • Beni de ekle hiç başlamadım + Babamada bıraktırmaya çalışıyorum. Yaşım 17
  • Ekle beni de, sonsuza kadar bu listedeyim!
  • bnıde ekle hocm bnde ıcmem
  • 24/12/2009 tarihinde bende sigarayı bıraktım dileğim bir daha içmemek.sigarayı bırakmış olmam nedni ile bende üye olmak isterim.
    merhaba sigarasız ve dumansız dünya.
    hüseyin gelici
  • 16 yıldır sigara içen ve 4 günden bu yana bırakmış olan beni eklerseniz sevinirim...
  • benide ekleyin yeni bıraktım 1 hafta oldu sonuna kadar dayanıcam aranıza alırsanız sevinirim
  • benide eklermisiniz
  • 1,5 yılı geçti bırakalı, 10 yıllık sigara kullanıcısıydım..eklersen sevinirim
  • benide ekleyin lütfen

bir de imzaya eklesek mi bu grubu, iyi olmaz mı?
  • Beni de ekleyin :)

eski nick: nicaleus
  • 17 Aralık 2004 Tarihinde 20 yıldır içtiğim sigara denilen illete veda ettim o gün bu gündür bir tane bile içmedim hayatım değişti.
  • beni de ekle kardeş... bir ara içmek için kendimi zorlasam da bir türlü alışmadım....yıllardır da ağzıam sürmem, ileride de süreceğimi zannetmem.
  • ne sigara ne alkol vb. hiçbirini kullanmıyorum kullanmayıda düşünmüyorum.. Benide yazabılırsın..
  • 6 aydır yazılmayan konuyu hortlatmışız :)

helal olsun yine
  • Vayyyyyyyyy be yukarda 4 gün oldu demişim zaman ne kadar çabuk geçiyor:D şimdi 77 gün oldu bırakalı..
  • Tebrikler hocam, artık bir ömür kullanmazsın umarım.
  • ekle benide yaş 22
  • Bırakalı 5 ay oldu, tam 1 sene olsun gelecek sene başında benide ekle demeye gelirim! Bırakan herkese geçmiş olsun!
    Bir dahada başlamasınlar!
  • beni de ekleyebilirsin, yaş 23 hiç içmedim. içmemekle çok şey kazanmış olmuyoruz lakin pasif içicilikten çok etkileniyoruz. ben içmediğim halde doktor akciğer röntgenimi görünce içmediğime inanmamıştı. babam 5 yaşıma kadar yanımda sigara içmemiş ama ben kendimi bildim bileli yanımda içer(2001'de bıraktı) özellikle küçük yaşta maruz kalınırsa çok daha fazla etkiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.