Bu ne ya ne kadar az olmuş..Ne kadar kişi var içmeyenler bu kadar mı? Yazık!!
nasozby tşk ederim..inş herkes kurtulur şu naletten o kadar pis kokuyormuş ki insan bırakınca çok daha iyi anlıyor..
Bende içmiyorum sigara.
1,5 yıl oldu bırakalı şimdi nefret ediyorum okadar kötü birşey sigara birdahamı tövbe.
sigara = 0 Alkol = 0 Kumar = 0
Yeaşasın Yeşil ay +1
Bende yeşilaycıyım..
Ekle.
Beni de eklerseniz sevinirim. 6 sene içtim, 2 aydır içmiyorum. Çok huzurluyum...
İlk 4 gün sonra 77 gün şimdi ise 11 ay oldu diye yazıyorum vay be ne çabuk geçiyor günler lanet olsun sana sigara eskiden dumansız hava sahası için tvye çıkan veletleri sevmiyodum ama sonuna kadar arkanızdayız beyaz şoparlar :D
Hayatım boyunca bir kaç taneden fazla içmedim ama nargileyi severim. Ayda birde olsa aksatmam. Ekle hadi listeye...
Bir de arkadaşlar adamlar sigarasını içsin her yeri dumanaltı etsin yalnız o izmaritleri yere atmaları bitiriyor beni. İçenlerden çok izmaritleri yere atanlara ceza kesilmeli. Bu nedir ya! Bir metrekare yerde 100 tane izmarit oluyor. Görüntü kirliliği. İçenlerin kendisine zararı olduğu gibi ortamada zararı bulunuyor. Kınıyorum!!!
bende 20 senedir agzıma sigara almıorum :)
dipnot : 20 yaşındayım zaten :)
ben de hiç sigara içmedim yalnız pasif içicilikten dolayı göğüs doktoru sigara içtiğimi zannetti. babam 5 yaşıma gelene kadar yanımda ve arabada hiç içmemiş ama sonra hep yanımda içti ben 13 yaşımdayken bıraktı. şu an 24 yaşındayım ve hiç içmediğim halde pasif içicilikten dolayı mağdur durumdayım. hatta kapalı bir yerde içildikten sonra zararlı partiküller havada asılı kalıyormuş, içenlerin üzerine sinenler bile pasif içicilik. hatta ve hatta evde içen olmadığı halde apartmanda içen varsa o bile pasif içicilik etkisi yapıyormuş (doktorum programında söyledi ciddiyim.)
yani özet olarak lütfen çocukları olanlar sigara içmesin, yanında içmemekle sorunu halletmiyorsunuz.
benide ekkleyin lütfen içki kumar sigara allaha şükür hiçbiri yok tertemiizim
bizde içmiyoruz cok sukur.
Sigara içmemek zenginliktir. Benide yazın :)
ben de içmem kendisini
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme