Şimdi Ara

DH Silkroad Birimiz nereye Hepimiz oraya :) #AnaKonu# (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
1
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ekonomisttt

Ayrica forumdan oyunda olan arkadaslar ben online degilsem Elegance ye pm atin guilde alicaktir :) arkadaslarnizida davet edin online sayisi artarsa guzellesicek oyun, en kotu ihtimal burda saglam dostluk kurup joysronun acicagi 110cap e organiza olarak baslayablriz

Olm nerdesin ya 10 kişi var guilde alıcam yetki de vermemişsin. Oyuna gir hemen.
  • Dc falan oluyor mu hala arkadaşlar?Şuanda başladım bi oyunahttp://95.0.90.174/download.php sitesi bu o dc oluyosa buna gelin güzel bu.
  • 96 mi ne olduk
  • c8 c9 verip duruyo oyun
  • silaha + bastım şimdi giremiyorum -.-' off off atmasından bıktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Ayrica forumdan oyunda olan arkadaslar ben online degilsem Elegance ye pm atin guilde alicaktir :) arkadaslarnizida davet edin online sayisi artarsa guzellesicek oyun, en kotu ihtimal burda saglam dostluk kurup joysronun acicagi 110cap e organiza olarak baslayablriz

Olm nerdesin ya 10 kişi var guilde alıcam yetki de vermemişsin. Oyuna gir hemen.

Gelicem birazdan windows 8 le hata aliyorm diger pc yi acicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Gelicem birazdan windows 8 le hata aliyorm diger pc yi acicam

Ben çıktım oyundan. Girince bana yetki ver sabah girip alırım elemanları.

• 95 oldum çıktı şimdi
  • Oynanir bi server mi ben de baslayim

• quote:

Orijinalden alıntı: Dathka Graush

Oynanir bi server mi ben de baslayim

Şimdilik Gideri var en azından ekip kuralım Joysro 110cap 500 online olur acılınca oraya felan geceriz sarmazsa bile
  • 102 oldıum. Kapadım nette biraz takıldım virüs girdi. Pc kendi kafasına göre takılmaya başladı.format attım bilgi yedeklemeden şimdi.yeniden indirmem lazım.

Kim beddua etti dogru söylesin

• Hala oyuna girmiyor ya ıd pw yazıyorum tam karakter gelecek oyundan atıyor -.-' oyunda mı bi problem var ?
  • inrdim başlıyorum kasmaya. Nick Kitana
  • beyler bende silkroadı 3 sene oldu bırakalı. o zamanlar oyun beter olmaya başlama zamanlardı. bu pvp server gibi birşey galiba. çok değişiklik var mı? 3 sene sonra başlamaya değer mi? eski 70-80 lvl li sroyu çok özledim :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Way Out!

beyler bende silkroadı 3 sene oldu bırakalı. o zamanlar oyun beter olmaya başlama zamanlardı. bu pvp server gibi birşey galiba. çok değişiklik var mı? 3 sene sonra başlamaya değer mi? eski 70-80 lvl li sroyu çok özledim :(

değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

Hala oyuna girmiyor ya ıd pw yazıyorum tam karakter gelecek oyundan atıyor -.-' oyunda mı bi problem var ?

ful client mi?
  • Ben bıraktım burayı arkadaşlar JoySro açılana kadar oynamıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: EfecanOnder

Ben bıraktım burayı arkadaşlar JoySro açılana kadar oynamıcam

Bende bıraktım. Bugda kalan charım hakkında konuşmak için yeni hesap açtım. Hotanda gmle konuşurken o da buga girdi.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfecanOnder

Ben bıraktım burayı arkadaşlar JoySro açılana kadar oynamıcam

Bende bıraktım. Bugda kalan charım hakkında konuşmak için yeni hesap açtım. Hotanda gmle konuşurken o da buga girdi.

• Arkadaşlar bug sebebini öğrendim silaha +9 basınca oluyor ama mevcut 120 cap li bi silkroad dosyanız varsa mediayı içine atın ve oynayın :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.