Şimdi Ara

DH Silkroad Takımı (Yeni Server)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Uzun zamandır şöyle hep birlikte bulunamadık. Hem eski rocroad ekibini toplayarak yine bir arada bulunmak hem de yalnız kalmamak adına bu konuyu açmak istedim. Yine eskisi gibi guildimizi kurar Hotan'a saldırırız. Zira oyunda 150 aktif üye var, hem oyunun gelişmesine hem de kısa sürede gelişip kaleyi almaya elverişli durumda. Neyse, bu tür konular oyun içinde elbet konuşulur, karara bağlanılır. Oyunu 2 gündür oynuyorum, kısaca özetlemem gerekirse; Oyundaki ratelere hayran kaldım, kasmak ne kadar zor olursa olsun oyuncuyu kesinlikle sıkmıyor. Egy silahlara fgw şeklinde fakat apayrı bir yol ile ulaşabiliyorsunuz, fakat hiç de kolay değil. + basma oranları biraz düşük olabilirdi, oyunda en yüksek +14 gördüm. Yazımın bundan sonrasında da uzun uzadıya yazmak isterdim fakat anlatmak yerine sorularınıza cevap vermek daha mantıklı geldi

Özellikler:

Server Rates

Race: Ch & EU

Level Cap: 110
    Skill Cap: 110
    Mastery Level: 330
    Experience Ratio: 30x
    Experience Ratio Party: 31.5x
    Skill Experience Ratio: 30x
    Drop Ratio: 15x
    Gold Ratio: 10x
    Botting: Light Bot allowed ( You can bot but you should answer on all your PM, you've a delay for answer (About 30 - 45 Mins )

Features

Fortress War: Working
    *Jangan, Bandit, & Hotan FTW are all working but Jangan will be the only one available for the start of Ethereal. Fight for it!
    Capture The Flag: Working
    Forgotten World: Working
    Battle Arena: Working
    Fortress Time: Sunday 16:30 GMT +0
    News Pets
    News Avatar
    Stackable Stones & Elixers [50]
    Ethereal Store
    Enable Advanced Elixirs. +1 to +2 (Alchemy store)
    Web Features ( Look at the bottom )

Başlangıç:

11 Defence / Attack scroll
    1 Rainbow Unicorn
    1 Grab pet 28 Days
    1000 Hp / Mp Potion
    10 Drug of Typoon (100% Speed)
    1 Begginer scrool (600% Speed)
    11 Instant return scroll
    11 Reverse Return Scroll
    11 Revival scroll 100%
    1 Ethereal Uniform (Dress)
    1 000 000 SP

Website:http://www.etherealonline.net/
    Forum:http://karma.tc/ethereal/forum.php
    Download:http://karma.tc/ethereal/showthread.php/82-Download-amp-Mirrors?p=270#post270

• En azından bir vote silk olaydı eyiydi :) fakat kaliteli bi servera benziyor, başarılar.
  • Güzel bir private server olmuş fakat birsürü kişi direk hazıra konmak istediğinden direk 120 olabildikleri +100 set yapabildikleri serverları seçiyorlar. Böyle bir private serverın yaşaması için en az 300-400 kişilik bir oyuncu kadrosuyla birlikte oynanmaya başlanmalı bence. Ayriyetten şu son private server kapanma vakalarından sonra bir sürü kişi isro ya dönmek zorunda kaldı. Silkroad 'ın kaderi bu emek her zaman boşadır :)

Ayrıca pm delayı dikkatimi çekti. Bu pm'ler game manager tarafından mı yollanıcak oyunculara ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWall -- 19 Mart 2013; 6:22:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Güzel bir private server olmuş fakat birsürü kişi direk hazıra konmak istediğinden direk 120 olabildikleri +100 set yapabildikleri serverları seçiyorlar. Böyle bir private serverın yaşaması için en az 300-400 kişilik bir oyuncu kadrosuyla birlikte oynanmaya başlanmalı bence. Ayriyetten şu son private server kapanma vakalarından sonra bir sürü kişi isro ya dönmek zorunda kaldı. Silkroad 'ın kaderi bu emek her zaman boşadır :)

Ayrıca pm delayı dikkatimi çekti. Bu pm'ler game manager tarafından mı yollanıcak oyunculara ?

Valla hocam aslında bu konuyu açmam tamamen formalite. Her ne kadar herkese karşı hitap etsem de aslında kimleri oyuna çağırdığımı kendileri de çok iyi biliyor.

Şu pm delay sorununu anlayamadım yalnız? Biraz daha açarsan

@Shmaro
    Hocam zaten başlarken neredeyse silkle alınabilecek tüm itemleri veriyor. Geriye premium ve devil kalıyor ki bunlarda oyun içinde para harcanmadan (job) edinilebiliyor.

• 30x ne ya insan sıkılıyor
  • Botting: Light Bot allowed ( You can bot but you should answer on all your PM, you've a delay for answer (About 30 - 45 Mins )

Bunu kastetmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Botting: Light Bot allowed ( You can bot but you should answer on all your PM, you've a delay for answer (About 30 - 45 Mins )

Bunu kastetmiştim

Dediğine bakma, oyuncu az olduğu için hiçbirşey yapamıyorlar 3. gün oldu 1 tane adamla tanışamadım yahu. Şu fransızlar kadar çıkarcı insan görmedim Bu gidişle macera başlamadan biter

@Whiskey In The Jar
    Tek oynayınca harbiden sıktı beni de. Bide şu fransızlar elinde nova olmayınca adam yerine koyup partiye bile almıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalPWN -- 19 Mart 2013; 19:13:26 >

• merhabalar, ben bu silkroad'ı bırakalı 3-4 yıl olmuştur herhalde. onun üstüne oyun bayağı değişmiş galiba. hatta serverlar değişmiş galiba, doğru mu bu? mesela o zaman persia server'ındaydım. ordaki çarım hala duruyor mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

merhabalar, ben bu silkroad'ı bırakalı 3-4 yıl olmuştur herhalde. onun üstüne oyun bayağı değişmiş galiba. hatta serverlar değişmiş galiba, doğru mu bu? mesela o zaman persia server'ındaydım. ordaki çarım hala duruyor mudur?

Merhaba hocam.
    Evet tahmin edeceginiz gibi oyunda baya değişiklikler oldu, bunlardan biri de serverlarin birlesmesi. Charinizin durdugundan emin olmamakla birlikte bir diger mevzunun bu konudaki serverin orjinal silkroad olmadigini bilmenizi istemem. Oyundaki bazi degisikliklerden dolayi oyuncular orjinal silkroadi birakarak bir takim insanlarin actigi joymaxtan bagimsiz serverlara yoneldiler. Bu actigim konu da o serverlardan birini tanitmaya yonelik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metal Milita

quote:

Orijinalden alıntı: cryingwolf

merhabalar, ben bu silkroad'ı bırakalı 3-4 yıl olmuştur herhalde. onun üstüne oyun bayağı değişmiş galiba. hatta serverlar değişmiş galiba, doğru mu bu? mesela o zaman persia server'ındaydım. ordaki çarım hala duruyor mudur?

Merhaba hocam.
    Evet tahmin edeceginiz gibi oyunda baya değişiklikler oldu, bunlardan biri de serverlarin birlesmesi. Charinizin durdugundan emin olmamakla birlikte bir diger mevzunun bu konudaki serverin orjinal silkroad olmadigini bilmenizi istemem. Oyundaki bazi degisikliklerden dolayi oyuncular orjinal silkroadi birakarak bir takim insanlarin actigi joymaxtan bagimsiz serverlara yoneldiler. Bu actigim konu da o serverlardan birini tanitmaya yonelik.

teşekkürler. bu eski silkroad'a girdim de çarım duruyor, gerçi en son 3 ay evvel girilmiş, pk olmuş ama çok fazla değildi. bankada itemler yoktu.

onun haricinde oyunda insan kalmamış zaten ne pvp yapan var ne bişey. parti sistemi de değişmiş herhalde taxi yapılmıyor artık. yani parti hayvanı çıkmıyor. ayrıca biz o kadar cleric açtık yan mastery olarak gitmişler o bless spell'di yanlış hatırlamıyorsam 45 saniyelik kalkan onu kaldırmışlar. yani sadece cleric takılıyken elinde kalkan kalıyor. yani kısacası oyunun cılkı çıkmış.

nerde o oyunun ilk çıktığı max 80 levelkenki oyun. ne güzel kervanlar çekilirdi o zamanlar, ah ah :)

• Iste bende bu tur degisikliklerden bahsediyordum :) Eger buna ragmen oynamak istiyorsaniz private serverlara bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.