Şimdi Ara

DH - SON Meclis Seçim Anketi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
6.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH - SON Meclis Seçim Anketi

(En Son Oy Tarihi: 17.5.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: bilemezsinki

Erdoğan ve Akparti düşmanlığı işte ne hale getiriyor açık ispatı. pkk yardakçılarına oy verecen altta imzanda ke'malın aaskeri yazacak he. kargalar bi yerleri ile epeyce güldüler.

Alıntıları Göster
    Atatürk gibi 1 adam daha dünyaya gelseydi ne hdp ne akp nede pkk ile iş birliği yapan bir parti kalırdı AÇIIKÇA YAZIYORUM HDP YE OY VEREN VATAN HAİNİDİR ARTI BUNLARLA İŞ BİRLİĞİ YAPAN PARTİLER.

• Sahi burda anket diye yapılan şeyin gerçek olabileceğine inaniyormusunuz? Benimle takım elbisesine iddia giren varsa hazırım. Silme Recep Tayyip Erdoğan götürecek. Bu yazım burda kalsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vahap8844

Sahi burda anket diye yapılan şeyin gerçek olabileceğine inaniyormusunuz? Benimle takım elbisesine iddia giren varsa hazırım. Silme Recep Tayyip Erdoğan götürecek. Bu yazım burda kalsın
    bence de akp kazanacak öyle pkk yandaşlarıyla iltifat kurup akp indirilemez
  • ülkemi cemaat, tarikat, şeyh, şıh, dini vakıf adı altında destek alan tarikat illetinden, şaklabanlığından, beyin tutulmalarından, akıl kiralamalarından kim kurtaracaksa ona oyumu vereceğim. inançlı bir insan olarak söylüyorum bunu. tek oy kriterim değil tabi ama en önemli oy kriterim bu. oyumu kime vermeyeceğim anlaşılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lawagolem -- 11 Haziran 2018; 2:47:28 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsan, eğer kemal bugün yaşıyor olsaydı veya aynı görüşte birisi olsa arkasına saklanıp atam tutam diyenlerin hepsini ipe götürürdü niye onu söylemiyon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilemezsinki -- 11 Haziran 2018; 2:40:48 >
  • vahap8844 V kullanıcısına yanıt
    Komik duruma düşüyorsunuz buradaki anketin gerçeğe ne ölçüde yakın olabileceğini herkes tahmin ediyor merak etme, burda CHP 45 çıkmış gerçekte öyle çıkacak fikrine kapılmıyor kimse, şöyle blr fikir verebilir ama Akp genelde 20 25 çıkardı daha önce

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Iyi parti akar chpde ince hariç oy verilecek adam yok incenin ekibini tasfiye ettiler pkklilar hala partide
    Sırf kötülemek için öyle çirkin şeyler söylemeyin. Birlik olalım, Muharrem ince'nin yaptığı gibi barış içinde yürütelim her şeyi. Rica ediyorum. Malum kişi dışında kim gelse kabulüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioheadTR

Ahaber ağzıyla konuşuyorsun

Alıntıları Göster
    Vay arkadaş gercekleri deyince ahabercide olduk iyi mi?

Secim akilla mantikla rasyonellikle realist dusunceyle kazanilir gerceklere gozunu ne kadar kaparsan secim gecesi o kadar cok sasirirsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: birisileri

Sırf kötülemek için öyle çirkin şeyler söylemeyin. Birlik olalım, Muharrem ince'nin yaptığı gibi barış içinde yürütelim her şeyi. Rica ediyorum. Malum kişi dışında kim gelse kabulüz.

Alıntıları Göster
    Niye kotulemek isteyeyim guzel kardesim ac bak onceki mesajlarima kimdenim gör

Kk inadina inadina partinin icine etti suan chp listelerinde hardcore pkkli bir suru herif var eger kk inceyi aday gostermeseydi iyi parti ortaligi silip supurecekti 30lari zorlayacakti cunku millet tiksindi artik ulusalcılarin milliyetcilerin partiden atılıp parti icinde mezhepcilik yapilmasindan pkklilarin partiye 1. Siradan alinmasindan

Kk bakti ki koltuk gidiyor chp 20nin altina inecek son kozunu cikardi koydu ortaya yoksa yillardir yol vermedigi engelledigi adami ne diye aday yapti saniyorsunuz?

Ince aday olmadan onceki iyip ruzgarini hatirlayin

Tum bunlara ragmen incenin ekibini de tasfiye etti kk ince biraz ugrasti sonra parti içi yipranma olmasin diye geri cekti kendini bakin buraya yaziyorum gelecekte okuyan uplasin egerki ince kazanırsa yada chpnin basina gelirse kknin de ekibinin de kökünü kaziyacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bilemezsinki kullanıcısına yanıt
    @bilemezsinki onu ancak ALLAH BİLİR ama şu kesin olmazdı mecliste ne pkk olurdu nede dini siysete karıştıran partiler ne de pkk yandaşlarıyla birlik olan partiler

ŞUNUDA EKLEYEYİM OY VERME MECBUR KILINSA VE SADECE 2 PARTİ OLSA AKP CHP DİYE OYUM AKP YE OLURDU İKTİDAR İÇİN PKK İLE İŞ BİRLİĞİNE GİDEN CHP YE DEĞİL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 11 Haziran 2018; 4:14:7 >
  • Onu bunu bilmem walla tayyip muharrem hakkında gerçekten doğru konuştu seçimden sonra adam mv falan da olamayacak şutlanacak. Kemal hayatının en büyük belkide tek isabetli işini muharremi kendi ekibinin kaybedeceğini bildiği için yem diye öne sürerek yaptı muharrem de atladı Kemal şu sıralar kesin seçimden sonra ki kurultay için "sen de çıkmışsın yenmiş" kozunu hazırlıyor Emine ülker tarhan idi sanırım bundan önceki son gönderilen. Şimdi partideki son atatürkçü adam da siyasete elveda ediyor Seçimden sonra chp=atatürkçümsü hdp olarak güncellenecek. Artık dağa halkevleri, tgb üyelerinden eleman aramaya başlarlar. Hayırlı uğurlu olsun oy veren kemalist arkadaşlara.

Şu an aklı olan atatürkçüler bir olup chpdeki son sürat devam eden pkklaşmaya dur der önce kemali devirir. Muharrem o partinin başına geçmezse hem chpyi teneşire koyacaklar hem de iktidar muhalefetin bitişinden ötürü tembelleşecek.

Ülke bir yere gidiyor hayırlısı...

• quote:

Orijinalden alıntı: gktgemre

Ahh hocam şunun farkına varsanız keşke. Ben eski bir öğretmenim. Eğitim o kadar berbat durumda ki anlatamam. Öğrencilerin öğretmenlere hiç saygısı kalmadı. O kadar çok şey oluyor ki öğretmen hiçbir şey yapamıyor sırf bu sistem yüzünden benim tanıdığım 4 kişi emekli oldu. Öğretmenlikten istifa edip pilotluk eğitimi aldım ve bitirdim. Torpil o kadar dönüyor ki akp'li milletvekilleri çocukları ve tanıdıkları torpille o kadar güzel giriyor ki şirketlere görmeniz gerekiyor. Öğretmenlikten önce araştırma görevlisi olup yüksek lisans yapayım dedim. Benden düşük alıp, akp tarafından torpili olan biri girdi ben dışarıda kaldım. Torpil ülkede her zaman vardı belki ancak hiç bu kadar aleni yapıldığını düşünmüyorum. İlerde hep hukuk okuma hayalim vardı adalet okuyorum şuan. İlgimi çekiyor araştırıyorum. Hukuk adalet ülkede o kadar berbat durumda ki. Sizde görüyosunuz eminim. Ekonominin durumunu sanırım şöyle anlatmam yeterli olur. Bi süredir kullandığım fare bozulmuştu yeni fare arayışlarına başladım. Bir kaç sene önce yerde görsem almam diyeceğim fareler 60 70 liradan başlıyor. Bununla ilgili konuda açmıştım geçen gün. Benim için güncel olduğu için fare dedim yoksa ülke de her şeyin fiyatı uçtu.. Ülke de çok fazla konuda sıkıntı var anlatmaya devam etsem bu ne yazmış deyip okumazsınız diye düşünüyorum. Bunca şey olurken sırf yol yapıyor köprü yaptı park yapacak diye gerçekten akp'yi desteklemek yanlış olmaz mı? Ki o köprüleri yolları senin verdiğin inanılmaz fazla olan vergilerle yapıyorlar. Ve ben size yemin ediyorum çok uzun zaman boyunca akp destekledim oy vermedim ancak destekledim seviyordum bunu size arkadaşla facebook'ta 1 yada 2 sene önce yaptığımız sohbetlerimi göstererek kanıtlayabilirim. Eğer biriyle tartışıyosanız ve o tartışma da kem kum ediyorsanız muhtemelen haksızsınız. Şuan akp'lilerin hepsi tartışmalar da sorun yaşıyor cevap veremiyor. Kendileri de biliyo bazı şeylerin yanlış olduğunu ancak öyle bi bağlanmışlar ki kötü şeylere bahane bulmaya çalışıyorlar bunları bende yaşadım ondan biliyorum. Lütfen düşünün.
    Pilotaj eğitimi sonrası işsiz misiniz? Hangi eğitim kurumundan egitim aldiginizi öğrenebilir miyim? Bende ilgileniyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sağır Kurbağa

Bence meclis çoğunluğu muhalefetin cumhurbaşkanlığı ise erdoğanın olacak.Böyle olduğu için ülke daha da batacak ve yeniden seçim olacak.Umarım dediğim olmaz ancak bir chp adayının erdoğanı yenme ihtimali çok zor.

Muharrem İnce İyi Partili olsaydı dediğiniz gibi oy oranı daha yüksek olurdu çünkü kimse ona chpli olduğu için ön yargılı bakmazdı ve fetöcü olduğunu düşünmezlerdi (Maalesef akplilerin büyük çoğunluğu Meral Akşener'i fetöcü sanıyor)
    Akşener 'in bugün tv de katıldığı programdaki sözleri şöyle...

(Oda tv den alıntı)

Erkam Tufan Aytav'ın sunduğu 'Analiz' programına konuk olan Akşener, "Biz geldiğimiz takdirde, tutuklanan polisler ve bu süreçte tutuklanan tüm diğer görevliler, seçim beyannamemizde belirttiğimiz üzere rüşvet ve yüz kızartıcı suçların haricinde, tamamına hakları iade edilecek." dedi.

• quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Başka ülkede yaşıyorsunuz sanırım. Mühürsüz oyları ben mi kabul ettim? Normalde hayır çıktı ama akp mühürsüz oyları da kabul ettirerek evete çevirdi. Bunları neden bilmezlikten geliyorsunuz? Taraflı olun ancak dürüst olun objektif olun.
    Bir önceki seçimde "mühürsüz oylar kabul edilsin" diye chp ve hdp küçükçekmece de e birkac yerde daha başvuru yapmış ve kabul edilmişti. Böylece hdp ve chp nin oyları artmış ve bu durum emsal teşkil etmişti. Isinize geldiğinde mühürsüz de kabul olsun ama gelmediğinde mühürsüz olmasın değil mi? Islak imzalı tutanak fotosu da var istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: ediz_mercan

Demirtaşı ziyaret ettikleri gün bittiler gözümde
    +1

• quote:

Orijinalden alıntı: hukuki05

Mhp ve Erdoğan. Bu anket de hiç gerçeği yansıtmıyor akp baraj altı kalacak ankete göre
    Ülkücü olduğunuzdan dolayı MHP ve liderinizi takip etme iç güdünüzden dolayı Erdoğan'a verdiğinizi anlayabiliyorum. Fakat bunun mantığı nedir ? Neye dayalıdır açıklar mısınız ? Ülkenin geleceğinden daha mı önemli kendi davasını ve kendisini satan bir lideri takip etmek ? Yakın zamanda Devlet Bahçeli, Erdoğan'a ağza alınmayacak laflar etmedi mi neler neler söyledi, baraj altı kalacaklarını anlayınca Erdoğan'ın yanına sığınmakla aradı çözümü. Ülkücü arkadaşlarım var severim kendilerini sohbet muhabbet içerisinde iken gözlemlediğim de genel olarak siz ülkücülerin ülkenin geleceğini düşündüğünüzü düşünürdüm. Allah aşkına ülkeyi batıran, satan, halkı ayrıştıran, yolsuzluk yapan, devletin her kademesinde torpili kullanan, fetö ile işbirliği yapan, barzani esad ile işbirliği yapan, ekonomiyi batıran, tarımı bitiren, hayvancılığı bitiren, eğitimi bitiren, devlete ait arazi ve kuruluşları döviz girsin diye yabancılara satan, adaletten eser bırakmayan, her gün televizyonlarda kavga hakaret küfür yağdıran, resmen tek adamlık oynayan birisine nasıl oy verebilirsiniz ? Tekrar seçilmesi durumunda geleceğimizin çok karanlık olacağını görmek zor olmasa gerek.

AKP'li kardeşlerim lütfen mantıklı düşünün sevdiklerinizin, ailenizin, çocuklarınızın, Türkiye'nin geleceği için bu seçim çok önemli. Yok babam veriyor yok ailemiz veriyor bahaneleri ile gitmeyin oy atmaya. Türkiye'nin büyümeye gelişmeye ihtiyacı var. 16 yıllık iktidarlık süresi sonucunda bir adayın vaati nasıl kıraathane olabilir ? Hiç mi fakirlikten intihar eden, ölen kardeşlerimizin haberlerini almadınız okumadınız ? Cumhurbaşkanı müşaviri somalı maden işçisini yerde tekmelerken hiç mi üzülmediniz ? İçiniz sızlamıyor mu ? İktidara geldiğince hiç bir mal varlığı bulunmayan kişi nasıl olur da milyarlar milyonlar dolarlar eurolar katlar yatlar saraylar sahibi olabilir ? Din üzerinden sizlerin oylarını almaya çalıştığını hiç mi farketmediniz ? Televizyonlarda geldiğinden beri ne yalanlar söyledi hiç mi umursamadınız bu yalanları ? Bu ülkenin kalkınmaya ihtiyacı var kıraathaneye değil. Bu ülkenin çocuklarının güzel bir geleceğe ihtiyacı var. Ailenizin, sevdiklerinizin, çocuklarınızın güzel bir geleceğe ihtiyacı var.

Türkiye'nin Muharrem İnce'ye ihtiyacı var. Adamın gülüşü bile Türkiye vatandaşlarına bir umut veriyor. Maalesef televizyonlarda cumhurbaşkanının, başbakanın, bakanların hakaretlerine bağırmalarına o kadar maruz kaldık ki ülke olarak hepimiz yaşamaktan soğuduk diyebilirim. Bizim gülen bir insana pozitif bir insana ihtiyacımız var. Bir çok insan tarafından değeri anlaşılmıyor umarım anlaşılır. Kendisinin miting videoları, canlı yayın programlarının videoları, meclis konuşmalarının videoları Youtube platformunda mevcuttur, kesinlikle izlemenizi tavsiye ederim.

• Ona bakarsan Erdoğan da refahtan ayrıldı fakat artık yükselişi başlamıştı. Muharrem İnce’nin topladığı kalabalıklara ve onları etkileme gücüne bakarsanız başına bir şey gelmediği taktirde daha uzun yıllar ülke siyaset hayatımıza damga vuracağını görebilirsiniz.

Sahurda yüz bin kişi toplamak, Türkiye’nin dört bir yanında rakiplerinin iki katı mitingi büyük bir enerji ve başarıyla yapmak her yiğidin harcı değildir.

Ben İstanbul’dayım. Tamamı mhp ve akp olan bir berberim var. Abi, kardeş, çırak, kalfa hepsi Muharrem İnce başarır’a dönmüş. İçinde birazcık bile olsa değişim ümidi taşıyan herkesin ümidi durumunda.

Emine Ülker’in böyle bir durumu hiç olmadı. Neyse adam şu an bir ümit, ümit de fakirin ekmeği. Yiyelim bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SYLAS

Dh ye girrn akpliler belki biraz bilmis insanlar olur diye umardim ama yok adam hemen fetocu diyir arkadas
    Ne yapayim kardesim,

Bunlara cevap versen, zaman kaybi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-86F03B400

http://wowturkey.com/forum/viewtopic.php?p=6564546#6564546 wow turkey de akp birinci forumdan foruma değişiyor.
    Wow Turkey sitesinin sahibi,

Saglam Akp cidir. Reiscidir.

Kendisi oy oranlariyla oynuyor.

O yuzden o siteyi fazla sallamayin.

Trol sitedir.

• Bir terörist neden ziyaret edilir? Hiç yakınında şehit ailesi var mı? Git ona sor burada yanlış ne de ok

İnsanların aklı ile oynamayın. Biraz milliyetçi olun kırıntı tanesi kadar pantürkist olun. Bir teröristi ziyaret eden zihniyetin ben içine ederim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.