Şimdi Ara

DH - SON Meclis Seçim Anketi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
345
Cevap
1
Favori
6.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
463 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki

DH - SON Meclis Seçim Anketi

(En Son Oy Tarihi: 17.5.2020)
Giriş

Orijinalden alıntı: Skylined

Mesajının tamamını okuyamadım kusura bakma ama biz hiç bir zaman gelişmiş bir toplum olamadık arkadaşım. Burada yorum yapanlar sanki 20 yıl önce Türkiye bir İsveç İsviçre yada Almanya gibi gelişmiş bir toplumdu bir anda son yıllarda bitti gibi yazıyor.

Gelişmekte olan ve hiç bir zaman gelişmiş olmayacak bir toplumda %100 adaletten bahsedilemez hep bir yerlerde yanlış torpil yada yolsuzluk olur. Bundan kaçış yok. Buradaki gençler herşey mükemmel olacak diyor chp ile ama bilmiyorlar ki şuan yine en iyisi bu baştakiler. Acı ama gerçek bu

Ellerinde ki projeye bakın doğuya özerklik açılın biz geliyoruz hdp ile coşalım diyen bir partiye neden oy verilir bu sorunun cevabını arıyorum.
    Bir kaç yazınızı okuduktan sonra cevap verme isteği doğdu.

Özerklik isteyen partiyle kolkola yürümek dediğiniz durumu ben biraz açmak istiyorum. PKK ve yandaşlarına özerklik vermek için önce dağdan indirdiler. Sonra meclise soktular. Şimdide federal devlet yapısı için çalışıyorlar. Bak sana süpriz olacak bunları yapan AKP hükümeti. Bak hatırlamazsın belki hani davulla zurnayla indirmişlerdi şehit haberlerinin arasında. Hatta barzani kardeşim diyip elele miting yapmışlardı. Ama suç sende değil. O kadar güzel beyin yıkıyorlar ki.

Gelişmekte olan ülkelere gelince. O dediğin ülkelerin bir çoğu şu anda gelişmiş ülke oldu. Bunu 2 temelle sağladılar. 1.si eğitim 2.si adalet . Atatürk milliyetçisi olarak HDP yi suçlamam ben. Onu oraya getireni bitti denen PKK yı güçlendireni suçlarım. Teröristler hep olacaktır önemli olan içerdeki hainler. 17 Aralık olaylarını daha iyi okumalısın. Bak bakalım en iyi hükümet bunlarmıymış. Bu hükümet insanları kolay araba sahibi yapmaktan başka hiçbirşey yapmadı. Geri olan herşey teknoloji ile beraber tüm dünyada vuku bulan gelişmeler. Siz sanıyorsunuz ki bunları hükümet yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oblako -- 11 Haziran 2018; 10:0:45 >

• meclis seçimlerinde chp'ye oy verenlerin akp'ye koşulsuz şartsız oy verenlerden hiç bir farkı yok. aynı bağnazlık aynı aymazlık aynı kör gözlülük aynı şapşallık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuxeses

Eğer bu seferde hile yaparlarsa ülke fena karışır benden söylemesi! Ama baktılar kaybediyorlar yine bir şeyler yapma ihtimali yüksek. Sandıklar korunur onda sorun yok da YSK ya gelince içerisinden şüpeliyim. Aklıma en çok takılan kısım bu. Sizin bu konuda düşünceniz nedir?
    Adamlar şimdiden başladı fetö yine darbe yapacak demeye. Vakit birlik vakti ayakları

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nanoona N kullanıcısına yanıt
    fazla zorlamıyım mi :) acıyor mu.

hadi batır siteyi görelim hadi hacker kardeşim.

• Ellerinde sadece varsayımla bunlar kötünün iyisi diyenlere itimat etmeyin.
    Artık insanların birbirine nefret duymaması gerek. Chp'ye oy vermedim ve vermeyeceğim belki ama artık bu algıyı kırması için inşallah hükümet olurlar.
    Chp ye oy verirseniz dinden çıkmaz, günah işlemezsiniz arkadaşlar. Başörtüsü sorununu filan yeniden gündeme getirme ihtimalleri yok, olsa bile partiyi bitirmiş olurlar.
    İyi parti bir icraat yapmadan bu oyu alıyor, eğer karşılığını veremezse bitecektir. Seçimlerde bile Mhp adına çalışmış biri olarak oyum İYİ'ye. İnce + İYİ ye verecekler de Meral ablaya verebilir (: zaten 2. turda kime vermeyeceğimiz belli.
  • Akp çözüm adı altında ölümcül bir hata yaptı. Ama chp sosyalist bakış açısına sahip olduğu için (bu bakış açısı ismet İnönü den miras) ölümüne bu yürüyüşte kol kola. Akp çıktı hata yaptık dedi şimdi soylarını kurutuyor pkk nın ve hdp ye ağır darbeler vuruyor. Çekiç darbesi ile sarhoş olmadan bunu göremeden hükümet darbesi yediler.

İnce ne yapıyor Chp li olarak azılı terörist Selahattin i ziyaret ediyor. + bir kahramanın apoletini sökmeyi seçim vaadi olarak veriyor.

Savunulacak yanı yok akp nin ama hizmet kavramını bu ülke bu parti ile gördü. Youtube dan 20 yıl önceki Türkiye yi araştırın sosyalist Dsp ne yaptı mesela

Sosyalist kafa asla değişmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemsinan kullanıcısına yanıt
    1 değil 2 değil hepsi mi dalga geçiyor. Tek tek oku anlarsın reis
  • Genelde Meclis iyi başkanlık ince eğilimi vardı forumda artık Meclis CHP başkanlık inceye bir dönüş var, Meral ablanın oyu düşecek anlamına gelmez bu Akp den alıyor son haftalarda

• Bahsettiğin kişi dalga geçiyor.

• jasua85 J kullanıcısına yanıt
    Meral'in oyu yeterince düşük olacak da.

Seçimlerde Ak parti'nin meclisteki oyu biraz MHP'ye kayabilir.

Ama başkanlıkta ilk turda %51 gibi bir oyla Erdoğan gelebilir.
  • benim de oyun ince/iyi parti şeklinde olacak.
  • MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Artık TAMAM!!!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Virtual Reality kullanıcısına yanıt
    Yerden göğe kadar haklısın. Ben söylediğimde inanmamışlardı olur mu öyle şey demişlerdi bahçeli erdoğan için ağır ithamlarda bulunuyordu o zaman,bakın şimdi can ciğer kuzu sarması oldular danışıklı dövüşüyorlar. Türkiye'nin kanseri bunlar acilen kemoterapiyle yok edilmeli bu üçlü Türkiye siyasetinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolwes -- 11 Haziran 2018; 10:39:58 >
  • Erdoğan 51 Bırak 45 görmesi başarı olur hesap kitap ortada CHP li seçmenin sandığa düşük oranda gittiği ekmelettin gibi bir aday karşısında 51 almış allasen şimdide aynı alır demek biraz zorlama yorum olur ha ikinci turda almak için elinden geleni yapar

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4632DFDE4

Meral'in oyu yeterince düşük olacak da.

Seçimlerde Ak parti'nin meclisteki oyu biraz MHP'ye kayabilir.

Ama başkanlıkta ilk turda %51 gibi bir oyla Erdoğan gelebilir.

• MYılmaz4646 kullanıcısına yanıt
    Seçim akşamı bu mesajını alıntılayacağım sonucu göstererek
  • Mhp den başka partiye oy vermeyen biri olarak hdp dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Schwarmer S kullanıcısına yanıt
    Chp ve Akp seçmenini aynı kefeye koymanızdan dolayı sizi yadırgadım. Chp seçmeni kişilere oy vermez, partiye oy verir. Sözgelimi Akp seçmenine göre Tayyip Erdoğan Akp nin önündedir. Erdoğan başka bir partinin başına geçsin kesinlikle o partiye oy verirler. 16 senedir Chp iktidar değil, Kılıçdaroğlu gitmeli mi evet bence gitmeli ancak bunu partiye anlatmanın yolu oy vermemek değil. Tepki göstermek. Bu tepki illa oy vermemek şeklinde olmaz kanımca. Bence siz Chp ye oy vermeyin çünkü düşünce tarzınız bu partiye oy veren insanların akıllarını kullanmadığı yönünde.
  • CHP İrfan Değirmenci'yi milletvekili adayı yapmadığı için İyi Parti'ye vereceğim.

Başkanlık için ibre Muharrem İnce'den yana.
    Bedelli askerlik konusunda biraz üzdü ama üstün performansı çok etkileyici. Sanırım oyumu alacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GrkmAdr

Yeah my brothers nedir ya uahaha

Alıntıları Göster
    Kültür farkım brother veya donanımhaberdeki kısaltmasıyla bro.

We are great

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.