Şimdi Ara

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.* (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
259
Cevap
0
Favori
8.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Serdar saat 24:10 da tam olarak kimi aradın sen aga ?
  • Sen kimsin.. hala aklımda
  • 24:10 da seni aradım kanka dedim sna ben serdar ^^ gay muhabbetleri falan ^^ hahaha :D 10 numara makara yaptık bugünle ilgili fenalardayım ^^

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SerdarS9 -- 17 Mayıs 2010; 2:04:30 >
  • ss gönderin bakalım yok merak ediyorum
  • 16 tane ekmek almak için markete girdim çok çok çok dediler, 10 tane çiftli ekmekle çıktım, etlerin yarısında ekmek tükendi ekmeksiz götürdüler
  • Arkadaşlar selamlar ;

Dün eve 12:30 gibi gittim, bu buluşma çok farklıydı çok zevkli geçti. Şuan işyerindeyim işlerim biraz yoğun bugün içerisinde Fotoğrafları ilk mesaja her zaman ki gibi ekleyeceğim. Bursa sporu tebrik eder gözlerinden öperim. Dün akşam caddeye gidecektim ama vazgeçtim . . .

@_aNaToLia_

İlhan bizon sürüsü gibi yemek yedi ya . . .

@SerdarS9

Alooo, Seeen kimsin . . .

@Matt Heafy*

Berkay akşam seni orada bıraktık ama sorun yaşamamışındır inşallah, nasıl gittin . . .

@Lurtz Uruk Hai

Yavrum her buluşmada telefonunu kapatırdın ya, bu sefer de bir bakalım dedik. Baktık ki açık hemen işletelim dedik . . .

• dün gelemedim ama bir seçim yapmak zorundaydim bursa maci mi mangal mi die maca bilet var kara borsaya düşmüş satcaktim ondanda vazgectim maca gittim çok güzel bir gündü saat 2 gibi eve geldim bütün heykeli trafiğe kapattik sadece 1 şerit açıkti... görülmeğe deger bir manzara vardi kadini cocugu genci yaslisi herkez ordaydi..... KUSURA BAKMAYİN GELEMEDİM ANLASILAN GÜZELBİR GUN GECİRMİSSİNİZ 2. BULUŞMA NERDE OLURSA OLSUN ORDAYİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: weast60

dün gelemedim ama bir seçim yapmak zorundaydim bursa maci mi mangal mi die maca bilet var kara borsaya düşmüş satcaktim ondanda vazgectim maca gittim çok güzel bir gündü saat 2 gibi eve geldim bütün heykeli trafiğe kapattik sadece 1 şerit açıkti... görülmeğe deger bir manzara vardi kadini cocugu genci yaslisi herkez ordaydi..... KUSURA BAKMAYİN GELEMEDİM ANLASILAN GÜZELBİR GUN GECİRMİSSİNİZ 2. BULUŞMA NERDE OLURSA OLSUN ORDAYİM

Bunu yazmak için girmiştim kelimesi kelimesine

• quote:

dün gelemedim ama bir seçim yapmak zorundaydim bursa maci mi mangal mi die maca bilet var kara borsaya düşmüş satcaktim ondanda vazgectim maca gittim çok güzel bir gündü saat 2 gibi eve geldim bütün heykeli trafiğe kapattik sadece 1 şerit açıkti... görülmeğe deger bir manzara vardi kadini cocugu genci yaslisi herkez ordaydi..... KUSURA BAKMAYİN GELEMEDİM ANLASILAN GÜZELBİR GUN GECİRMİSSİNİZ 2. BULUŞMA NERDE OLURSA OLSUN ORDAYİM

Sıradaki Umarım Eskişehirde Olcak.
    İnşallah..

• Antalyadada olabilir :)

@ Auto CAD

Beklemedeyiz fotoğrafları

@ _aNaToLia_

Daha ne yiyelim çatladık patladık üstüne arttı bile :D
  • Bir sonraki buluşmaya Transporter tarzı bir araç veya 2 binek oto ile gidilecek. Dünkü gibi bir araca 11 kişi olmaz.

Tarih: 9-18 Temmuz
    Yer: Antalya

Tahmini 10 kişi gidicez, çoğalıp gelicez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExploreR

Bir sonraki buluşmaya Transporter tarzı bir araç veya 2 binek oto ile gidilecek. Dünkü gibi bir araca 11 kişi olmaz.

Bendeki Resimleri Mucoya Yollucam (Murat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheExploreR -- 17 Mayıs 2010; 13:21:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheExploreR

Bir sonraki buluşmaya Transporter tarzı bir araç veya 2 binek oto ile gidilecek. Dünkü gibi bir araca 11 kişi olmaz.

Bursa 5 kişi garanti, Bursa 1 araç çıkartıyor istanbulda 1 araç çıkartır gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Arkadaşlar selamlar ;

Dün eve 12:30 gibi gittim, bu buluşma çok farklıydı çok zevkli geçti. Şuan işyerindeyim işlerim biraz yoğun bugün içerisinde Fotoğrafları ilk mesaja her zaman ki gibi ekleyeceğim. Bursa sporu tebrik eder gözlerinden öperim. Dün akşam caddeye gidecektim ama vazgeçtim . . .

@_aNaToLia_

İlhan bizon sürüsü gibi yemek yedi ya . . .

@SerdarS9

Alooo, Seeen kimsin . . .

@Matt Heafy*

Berkay akşam seni orada bıraktık ama sorun yaşamamışındır inşallah, nasıl gittin . . .

@Lurtz Uruk Hai

Yavrum her buluşmada telefonunu kapatırdın ya, bu sefer de bir bakalım dedik. Baktık ki açık hemen işletelim dedik . . .

Sizin hemen gittikten hemen sonra bindim bende işte.sizden ayrıldıktan yarım saat sonra evdeydım :) Erdinç ile Enes bile benden 2 saat sonra geldiler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

quote:

Ben buluşmadan sonra maça gittim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Saq0_Pa

quote:

Sıradaki Umarım Eskişehirde Olcak.
    İnşallah..

Amin hocam İnşallah.

Bursaspor'lu arkadaşları tebrik ediyorum.Şampiyonluğunuz hayırlı olsun.

• Antalya olayı için ne kadar gerekir ortalama ona göre bilgimiz olsun.
    Şöyle yaz havası gelecektiniz. Kumla da yüzecektik neyse başka zaman

sen kimsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coming -- 17 Mayıs 2010; 19:27:16 >
  • Sen kimsin . . .

Edit : Değiştirme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Messerschmitt BF109 -- 17 Mayıs 2010; 19:27:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léonardo

quote:

ne gündü ama ya sabaha kadar kutlama vardi uludağ daki cafeler bulvarlar özellikle heykel tıklım tıklımdi :D :D :D

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.