Şimdi Ara

* DH SRO 9.Buluşma [Bursa] 16 Mayıs 2010 Pazar (Piknik Mangal) Geçekleşti Ss'ler İlk Say.* (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
0
Favori
8.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Antalya olayı için ne kadar gerekir ortalama ona göre bilgimiz olsun.
    Şöyle yaz havası gelecektiniz. Kumla da yüzecektik neyse başka zaman

sen kimsin

9-18 temmuz tahmini kişi başı 350 TL tutar.

Bu arada unutmadan söliyim Sucuk çok pis acılıydı, çok fena yemeyenler çok şey kaybettiler

NOT: Sucukları metroda satan kızlar nasıldı?

Harbi normal değildi o sucuklar

• sucuklar güzeldi kimse yemeyince ben 3 4 tane yedim
  • Bende sucuk 1 tane yedim ama sonrasını Dusundum Sucukların bıde cıkışı war die.Mucoya Söledim oda dusundu oda az yedı.
    Tuvalette cok acı cektım 1 tane yememe ragmen
  • Diğer iki buluşmaya gelemedim. İlkinden haberim yoktu. İkincisinde milleti bulamadım . Pazar Günü de doğum günümü kutluyordum. Forumdan duduklu_tencereyi çağırmıştım. Onu arabalara bindirmek için Santral Garaja götürdük babamla. Orada da Volkan(Spyxxx) ve Kutluhanla tanışmış olduk. Maçı falan izledik Kültür Park'ta.

quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Koyu Fenerbahçeliyimdir hatta fanatikte diyebilirsiniz ama bursaya fener forması giyip gelicek kadar bunamadım kardeşim. Mangaldan önce dayak yemeyi istemiyorum açıkcası . . .

Fanatiksen, takımın için dayak yemesini bileceksin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 18 Mayıs 2010; 22:24:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doppelganger

Diğer iki buluşmaya gelemedim. İlkinden haberim yoktu. İkincisinde milleti bulamadım . Pazar Günü de doğum günümü kutluyordum. Forumdan duduklu_tencereyi çağırmıştım. Onu arabalara bindirmek için Santral Garaja götürdük babamla. Orada da Volkan(Spyxxx) ve Kutluhanla tanışmış olduk. Maçı falan izledik Kültür Park'ta.

quote:

Orijinalden alıntı: Auto CAD

Koyu Fenerbahçeliyimdir hatta fanatikte diyebilirsiniz ama bursaya fener forması giyip gelicek kadar bunamadım kardeşim. Mangaldan önce dayak yemeyi istemiyorum açıkcası . . .

Fanatiksen, takımın için dayak yemesini bileceksin .

Zamanında çok yedik, bilirim polis copunu . . .

@_aNaToLia_

İlhan sucukları satan hatunlar sucuklar kadar güzeldi. 1 tane yemiş olmama rağmen WC de 90 dk tek kale maç yaptım . . .

• Fotoların üstüne kimin kim olduğunu yazarmısınız Kutluhan abi bu sefer yüzün hoş çıkmış geçenki buluşmada seri katil gibiydin resmen ama yerini tutan olmuş volkanın yanındaki beyazlı arkadaş
  • Muco Antalya Buluşmasına Otel ayarlıyorum Indırımlı Rus kafılesı gıbı gıtcez ındırım yapıolarmış :D ruslara Seni zaten ayırt edemezler ama ilhan abiyi bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawking

sucuklar güzeldi kimse yemeyince ben 3 4 tane yedim

O Hâlâ Helada...

• quote:

Orijinalden alıntı: ziyaoner

arabaya yazık olur belki maçtan önce gelirim bi

Plakaya bakmak aklına gelmez ki milletin maç heyecanından .

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

Orijinalden alıntı: Matt Heafy*

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Bursa şampiyon olursa napacaksınız :D

Müco kahrından geberir en fazla nolcak :)

Öyle birşey olmayacak.

Oldu bile .

quote:

Orijinalden alıntı: Coming

adam MATT Heafy

bursa yıkılıyor beyler süper ya ortam silah sesleri vs vs keşke erken gitmeseydiniz karpuz keserdik

Ben göremedim milleti ya. Sadece Kutluhanla Volkan vardı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 20 Mayıs 2010; 2:57:04 >

• şişşt qardeşş bi arada 10. buluşma olarak kocaelinde karting'e gidelim ama yarmak istemeyen gelsin sonra yarılıyor biliyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CnSd

şişşt qardeşş bi arada 10. buluşma olarak kocaelinde karting'e gidelim ama yarmak istemeyen gelsin sonra yarılıyor biliyosun

?
  • Mücahit abi ankara yolu narlıdere tarafımı ora :D
    Bende kestelliyim bu arada :)
  • Vay bea.Gönül isterdi ben de geleyim ama...
  • 10. Antalyada sanırım
  • antalya işi noldu
  • eskişehir ağustosda demi
  • bu tayfa artk bıraktı dimi?
  • Mücahit, Eskişehir buluşmasında metalci bayan arkadaşlarından birisini bana rezerve etmeyi unutma usta şimdiden söyliyeyim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.