Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
187.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilgiler için çok teşekkür ederim, güncellenmiş oldum bu konuda. Steam biraz riskli bir platform olduğundam ve fiyatları genel olarak sabit kur nedeniyle iyi olduğundan en iyisi bazı oyunlar için kış indirimlerini beklemek gibi görünüyor. Tekrar teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam ıdmi degiştirme şansım varmı ?
  • 2. bilgisayardan giriş yapmak istiyorum ama gmaile kod gönderdik onu gir falan diyo o gmailin şifresini unuttum nasıl çözebilirim bu sorunu?
    diğer bilgisayardan steam guardı kapatsam olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

Arkadaşlar bugun steam pazarına bikaç eşya koydum sonra sayfayı yeniledğimde şu msjla karşılaştım:

"Bu yıl 186 listeleme oluşturdunuz. Bir yıl içerisinde 200 öğeden fazlasını satmanız veya listelemeniz için sizden bazı bilgiler toplamamız gerekiyor.Gerekli bilgileri sağlamak için lütfen buraya tıklayın.Bu gereksinim hakkında daha fazla bilgi için SSS sayfasını ziyaret edin."

tıklarım bu msjı görünce beni başka bir sayfaya yönlendirdi seçenek falan sundu ama ingilizce olduğu için anlayamadım lütfen yardım edin

Daha önde bu msjla karşılaşan varmı?
    Bu uyarı karşısında nasıl bir yol izleyebilirim?

Aynı mesajı bende alıyorum. Ben o bana doldurtmak istediği formu doldurmak istemiyorum. Sonuçta niye bilgilerimi vereyim ki? Formu doldurmadan nasıl çözeceğimi araştırıyorum bende..

• Steam cüzdanına 20TL yüklemeye çalışıyorum paybyme kartımla ama kartta yeterince para olmasına karşın 'Beklenmedik bir hata meydana geldi. Ödeme işleminiz tamamlanmadı.
    Lütfen Steam Destek ile irtibata geçin
    ' böle bir hata veriyor sebebini bilen yardımcı olabilir mi ?
  • Ödeme işleminiz tamamlanamadi. Kredi kartı bilgileriniz kredi kartı şirketiniz tarafından reddedildi.

Arkadaslar yardımcı olabilecek var mi? Kartta yeterli para var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orijinalden alıntı: pelerinli

Evet, iki saate kadar oynadigin oyunu begenmedim diyip iade edebilirsin.

Oyunu indirmeye başladım oyun 3 saate indi diyelim daha oyunu açtım 5-10 dk oynadım iade etmek istedim diyelim o zaman iade olmuyor mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Selamlar. Gruba katılmak istiyorum.

Steam nickim: The Rainmaker

http://steamcommunity.com/id/therainmakerr/

oyunlarınızı inceledim Need for Speed: Hot Pursuit i görmüş bulundum acaba bu oyunda multiplayer oyuncu bulabiliyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Orijinalden alıntı: The Rainmaker

Selamlar. Gruba katılmak istiyorum.

Steam nickim: The Rainmaker

http://steamcommunity.com/id/therainmakerr/

oyunlarınızı inceledim Need for Speed: Hot Pursuit i görmüş bulundum acaba bu oyunda multiplayer oyuncu bulabiliyor musunuz?

İndirim dönemlerinde oyuncu sayısı normal seviyelerde oluyor. İndirim dönemleri dışında oyun seviyeleri idarelik oluyor. Multiplayer oynamak istediğinizde oyuncu bulabiliyorsunuz ancak çok bir kalabalık beklememenizi öneririm indirim dönemleri dışında. Oyunu satın alırsanız beni steamden ekleyin birlikte oynarız.

• matrix506 kullanıcısına yanıt
    Iki saate kadar oynadigin oyunu iade edebilirsin, kime ne kac saat indirdiginden

Ama iade edecegin oyunu niye alasin ki? Ben hic begenmedigim ama bundlela gelmis olan oyunlari bile belki bir gun zevkim degisir diye iade etmedim.

• Ustalar bir şey sorucam bu keşif kuyruğu olayıyla ilgili

Kuyruğunuzu tamamladınız ve 5 etkinlik koleksiyon kartı kazandınız!
    Keşif Kuyruğunuza göz atmaya devam ederek 1 adet daha kart kazanabilirsiniz.

Sonra altta da böyle yazıyor

Kilidi açılan koleksiyon kartlarım nerede? Koleksiyon kartlarını Steam Envanerinizde bulabilirsiniz.

Ama Steam Envanterinde herhangi bir şey bulamadım ben

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Iki saate kadar oynadigin oyunu iade edebilirsin, kime ne kac saat indirdiginden

Ama iade edecegin oyunu niye alasin ki? Ben hic begenmedigim ama bundlela gelmis olan oyunlari bile belki bir gun zevkim degisir diye iade etmedim.

en iyisi steam dan almak istediğiniz oyunu almadan önce torrentten indirmek oyundan memnun kalırsanız steam dan indirin
  • quote:

quote:

en iyisi steam dan almak istediğiniz oyunu almadan önce torrentten indirmek oyundan memnun kalırsanız steam dan indirin

Ha yani, cidden o anlik parasi yoksa, kredi karti mantigi sonra odemek icin torrentten indirmeye ya da demo niyetine indirmeye ben karsi degilim ama sende var diye soylemiyorum, "oyuna para mi verilir ehehe" mantigi olmasin insanlarda lutfen

Onun disinda biz de az oyun indirmedik torrent ama paramiz olunca da gittik pasa pasa aldik steamden

• quote:

quote:

quote:

Ha yani, cidden o anlik parasi yoksa, kredi karti mantigi sonra odemek icin torrentten indirmeye ya da demo niyetine indirmeye ben karsi degilim ama sende var diye soylemiyorum, "oyuna para mi verilir ehehe" mantigi olmasin insanlarda lutfen

Onun disinda biz de az oyun indirmedik torrent ama paramiz olunca da gittik pasa pasa aldik steamden

hayat parası olana güzel arkadaş parası olan çatır çatır steam da multiplayer lere kopuyor
    durumu olmayan yada oyuna para mı verilir be diyen cimriler ise torrente oynuyor

• Bu kart ne ise yariyor arkadaslar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Twenty.One.Pilots -- 27 Aralık 2015; 14:07:15 >
  • Arkadaslar merhaba.Steamden 24 tl ye counter grubunu aldim.Steamden cs go yu kurdum.oyuna giriyorum oyun bul diyorum ama bur turlu herhangi bir servere baglanamiyorum.sebebi ne olabilir

system32 etc klasorune eklemeleri yapınca bağlandım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merdo1234 -- 27 Aralık 2015; 23:51:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc formatladım ve steam guard denen zımbırtı kod gönder diyorum ve e postama hiçbişey gelmiyor nedendir
  • steam id ; gmonurr

beni dee ekler misiniz listeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nedved55 -- 29 Aralık 2015; 11:26:17 >
  • Gruba katılmak istiyorum.
    http://steamcommunity.com/id/berkei

• ekleyebilirsiniz: PeerNet kullanıcı adım
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.