Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
186.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben steam guard mobil güvenlik kurmuştum pc den işte giriş yapinca kod gönderiyordu telefona şimdi telefonum bozuldu başka telefonda yok elimde nasil giriş yapicam steame
  • Bu durumlar için R ile başlayan bir kod vermiş olması gerekiyor.
  • Son günlerde steam indirmeleri baştan başlatıyor. 10 gb indirme var diyelim 8 gb ulaştıktan sonra duraksatıyorum , ertesi gün devam et dediğimde hiçbir şey indirmemiş gibi 0'dan başlıyor . İşletim sistemi win10 64bit.

Benzer sorun yaşayan var mı ? Hiç yapmazdı böyle .
  • Steam mobil dogrulayici kullanan varsa gelen sms lerin ucretlimi ucretsizmi oldugunu soyleyebilirmisiniz ? Bu arada telefon tarifemde sms paketi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamun aleyküm. beyler ben şimdi steamı silip yeniden yüklemek istiyorum. format attıktan sonra setupla kurmamıştım direk d den açtım ve ozamandan beri steam üzerinden oynadığım oyunlarda normal olmayan kasmalar var, bu yüzden bi yeniden yüklemeyi denicem. sorum şu, bu işlemi yaparken oyunlarda siliniyormuş normalde fakat steamapps dosyasının yedeği alınıp programı yeniden kurduktan sonra oraya attığımızda bi sıkıntı çıkmayacak, oyunları yeniden indirmemize gerek kalmayacakmış. fakat benim bu steam klasörünün içindeki steamapps dosyasında bi cs yüklü, diğer oyunların hepsi farklı bi yerde açtığım SteamLibrary de yüklü. bu steamlibrary steamın yüklendiği klasörün dışında olduğu için ben bunun yedeğini alsam bile programı yeniden kurduktan sonra steamlibrary deki oyunları nasıl detect edecek bu oyun bunu düşünüyorum. bu nasıl olacak bi yardım ediverin
  • Genellikle online olarak cs, h1z1 ve oflline modda birçok oyun oynarım. Oynayanlar ekleyebilir. Özellikle şu sıralar cs go bet e başlayacağım sürekli takas yapan birileri varsa ekleyebilirler ileride lazım olabiliriz birbirimize :)

http://steamcommunity.com/id/znniper
  • Steam e bir şey mi oldu?Hiç bir şeklide giremiyorum.
  • Aynen Steam patlamış. Steam hesabım açık şuan ama bir sorun yok bende mağazada.

https://steamstat.us/
  • Steam ödeme sistemindeki "Boacompra" olayını yeni gördüm. çok şikayet okudum. Normal Visa ile oyun alamadım hatalar verdi. Bunu denedim para gitti oyun gelmedi. Allahtan siparişi iptal edebildim. Başka karşılaşan varsa yardımcı olursa sevinirim.
  • benide guruba eklerseniz sevinirim..

http://steamcommunity.com/id/bilmio
  • ARKADAŞLAR BENİM BAŞIMA GELDİ BEN SİZE ANLATAYIM SİZİN BAŞINIZA GELMESİN ÜZÜLMEYİN....

Oyunu indirirken durdurmadan sıraya oyun koydunuz da olmuyor iptal ettirmek istediğinizde inen oyun silinmiş oluyor
    İnen oyunu durdurup ondan sonra sıraya oyun ekleyin...
  • Steam de sadece oyun mu hediye edebiliyoruz.Pazardan eşya alıp hediye gönderiliyor mu?
  • Hiç bilmediğim bir konuda yeteri kadar bilgi sahibi olduğumu düşünüyorum teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Iki saate kadar oynadigin oyunu iade edebilirsin, kime ne kac saat indirdiginden

Ama iade edecegin oyunu niye alasin ki? Ben hic begenmedigim ama bundlela gelmis olan oyunlari bile belki bir gun zevkim degisir diye iade etmedim.

en iyisi steam dan almak istediğiniz oyunu almadan önce torrentten indirmek oyundan memnun kalırsanız steam dan indirin

Bunun yerine iade hakkını kullanabilir.

• Arkadaşlar Steam'dan Sony Vegas alacağımda aklıma bir konu takıldı.

1 tane Steam Hesabım var fakat 2 tane bilgisayarda kullanmak zorundayım. Notebook ile edit yapıp masaüstü bilgisayarla renderliyeceğim . Hem notebook hemde bilgisayara aynı steam hesabımla girip iki cihaza da Sony Vegas'ı kurup sorunsuzca kullanabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qaanx -- 6 Şubat 2016; 10:44:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orion578

quote:

Orijinalden alıntı: matrix506

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Iki saate kadar oynadigin oyunu iade edebilirsin, kime ne kac saat indirdiginden

Ama iade edecegin oyunu niye alasin ki? Ben hic begenmedigim ama bundlela gelmis olan oyunlari bile belki bir gun zevkim degisir diye iade etmedim.

en iyisi steam dan almak istediğiniz oyunu almadan önce torrentten indirmek oyundan memnun kalırsanız steam dan indirin

Bunun yerine iade hakkını kullanabilir.

iade edemedim daha önce hiç oynamadığım oyunu satın aldım THE CREW sürüş dinamikleri o kadar çok kçtüdü ki iade etmek istedim oyunu 30dk oynamıştım
    fakat 3 haftadan beri kütüphanem dedi 2 haftadan sonra iade olmuyormuş iademi kabul etmediler

• 2.6saat oyun suresi var iade bildirimi yolladim kabul etme ihtimalleri nedir?

• yeni üyelik almak istediğim zaman

eski üyeliğimle girmeye çalıştığım zaman ise

hatalarını alıyorum

yardım lütfen

• beyler 4-pack oyun alınca 1ini kendim kullanıcam diğer 3ü envanterdemi kalcak?
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.