Şimdi Ara

DH Steam Topluluğu[Rehber\Sohbet\Yardım] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.829
Cevap
92
Favori
186.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hoşgeldiniz arkadaşlar.Siz yazdıkça ekliyorum ben ilk mesaja.İyi eğlenceler.
  • commandos oyunlarını alarak bugün steam dünyasına giriş yaptım bende.
  • Beyleeer.
    Indirim gelmis.

Haftasonu Serious Sam oyunlarinda 75% indirim var.

Serious Sami en son ben 2002 de mi ne oynamistim.

HD versyonlari nasil???

Eglenceli olabilir belki.
    Alsammi yaw.
  • steamde donanımhaber oyun grubu var.
  • Benide ekleyiniz..nick: Barkara - Steam ID : niekine
  • benide eklermisin steam id: naya41
  • Herkes kendindne öncekileri eklerse sorun çözülür.Karışmaz hiçbirşey
  • imzamdan hem dh grubuna hemde steam profilime hemde nickime ulaşabilirsiniz. :)
  • Beni de ekleyebilirsiniz. ID imzamda yazıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reticlum

Konuya hoşgeldiniz arkadaşlar.Post kasıyor demeleri umrumda değil lakin sizler tarafından gerekli görülürse oraya geçiş yapabiliriz.

Ayrıca oyun silmek isteyen arkadaş için;

Eğer PC üzerinden silinecekse arkadaşlar yukarıda bilgi vermiş.Lakin hesaptan komple silinecekse oyun Steam ekibine ticket atmanız gerekiyor.

Ayrıca isterseniz herkesin birbirini rahatça bulması için program üzerinden, konuya ID'lerinizi ekleyin liste yapayım ben ana mesajda.Hem derli toplu görünüm sağlarız, hem de kolaylık olur.

Benden de bir soru gelsin.Uygun fiyattan Brink Steam keyi alabileceğim site/şahıs bilen var mı?

http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_15/key_/tm.htm

Brink cd key yarın gelicek sanırım satışı yapanın dediğine göre.35 TL

Edit:Bölge sınırlaması varmış yani rus keyi satamıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Narwhal -- 13 Mayıs 2011; 0:58:35 >

• Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın steam hasabıma sizleri ekliyorum ama sizin girdiğiniz server'leri bulamıyorum o yüzden kafama göre takılmak zorunda kalıyorum, örnek olarak vermek gerekirse X adlı arkadaşın şu anda BC2 oynuyor dediğinde hemen dalıyorum bende ama o arkadaşım bilmem hangi server'da zaten yarım yamalak ingilizcemle oyunların multisini zar zor oynuyorum Türk arkadaşlarla oynadığım zaman rahat ediyorum sizi nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuz.

Steam ID: Gogoesteban_06
  • Steam ID : dests

Daha çok Battlefield: Bad Company 2 & Vietnam ve L4D2 oynuyorum. Arada Borderlands ve GTA 4 & EFLC'de atıyorum Multiplayer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zurrani

steamde donanımhaber oyun grubu var.

Hocam olduğunu biliyorum orada grubun, ben sadece forum üstünden konu açtım burada yazmak isteyenler olur diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogoesteban

Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın steam hasabıma sizleri ekliyorum ama sizin girdiğiniz server'leri bulamıyorum o yüzden kafama göre takılmak zorunda kalıyorum, örnek olarak vermek gerekirse X adlı arkadaşın şu anda BC2 oynuyor dediğinde hemen dalıyorum bende ama o arkadaşım bilmem hangi server'da zaten yarım yamalak ingilizcemle oyunların multisini zar zor oynuyorum Türk arkadaşlarla oynadığım zaman rahat ediyorum sizi nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuz.

hocam BC2 de oyunun içinde de arkadaş olarak eklersen, o anda hangi serverda olduğumuzu görebilir ve katılabilirsin.
    BF BC2 isim : Murat Ozcirpici. ekleyin online olduğumuzda aynı serverlarda buluşuruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gogoesteban

Arkadaşlar cahilliğimi bağışlayın steam hasabıma sizleri ekliyorum ama sizin girdiğiniz server'leri bulamıyorum o yüzden kafama göre takılmak zorunda kalıyorum, örnek olarak vermek gerekirse X adlı arkadaşın şu anda BC2 oynuyor dediğinde hemen dalıyorum bende ama o arkadaşım bilmem hangi server'da zaten yarım yamalak ingilizcemle oyunların multisini zar zor oynuyorum Türk arkadaşlarla oynadığım zaman rahat ediyorum sizi nasıl bulabileceğim konusunda yardımcı olurmusunuz.

Bende göremiyorum ya.. Tıklıyorum üzerine ama görünmüyor.. hep "şu anda hiçbir serverda bulunmamakta" yazıyor. Ve karşı tarafında multide olduğunu biliyorum.
  • bad company oyun içinde ekliyebilirsiniz benide,steam de değil bc2 ne yazık ki ccaann oyun içi nickim.steam de ccaann istiyen ekleyebilir tabi
  • Yav bu BF2 'de falan EA account ismi ile eklemek gerekiyor arkadaş listesine.. Nickini nasıl görcem Steam'de ekli olarak arkadaşlarımın :)
  • steam id unalcan636 eger cikmazsa unalcan319. bir sey soracam steamda sahip oldugumuz oyunlari baskasına verebiliyor muyuz?
  • Birde bc2 icin ekleyebilirsiniz beni AdvancedNoob
  • quote:

Orijinalden alıntı: unalcan319

steam id unalcan636 eger cikmazsa unalcan319. bir sey soracam steamda sahip oldugumuz oyunlari baskasına verebiliyor muyuz?

Eğer elinde aynı oyundan birden fazla varsa, fazla olanları hediye edebilirsin ama hepsi için geçerli değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Shogun -- 14 Mayıs 2011; 13:04:48 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.