Şimdi Ara

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** (938. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18.759
Cevap
86
Favori
695.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
Giriş

...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alparslan000 -- 10 Şubat 2024; 4:43:11 >
  • Herkese merhaba,

Suzuki SX4'lerde yakıt filtresi aracın neresinde alıyor? Araç 2011 model.

• merhaba arkadaşlar 2008 model sedan otomatiği alınır mı ilk araç olarak?

• piyasada çok az var , maceraya girme , kötü araba değil ama adet bazında çok az ise özellikle kaporta parcalarını çok zor bulursun .

• GÖLCÜK G kullanıcısına yanıt

Hocam peki sedan değilde HB için de yorumunuz aynı mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

eyvallah hocam parama göre alabileceğim en iyi araçtı..

• nck06 kullanıcısına yanıt

hatcback modelini ben 5 yıl kullandım , yakın çevremden ve biride kayınbiraderim olmak üzere 4 kişiye daha tavsiye ettim ve aldılar . Nedir bu arabanın özelliği ? neden tavsiye ettim ? Öncelikle dünyanın en sorunsuz otomatik şanzıman markası Aisin Warner kullanıyor , arac yerden yuksek olduğundan inip binmek çok kolay , model yılı 2008 yani 2008 de Türkiye ye girdiğini unutmayın , o yuzden yeni nesil otomobillerdeki donanımlarla mukayese etmeyin , evet içi boş bir otomobil ama sorunsuz . ne sorunu var facebook gruplarına bakın hepsi LPG kaynaklı ; subap sıkışması ve subap yanması , buna bağlı atesleme bobini yanması ve yanlış buji kaynaklı arızalar . LPG siz bulunursa alınması tavsiye ederim , LPG yi ilk defa siz taktırın , subap yanarsada işin ehli rektifiyeciye yaptırılması tavsie ederim . tabi subaplar vanadium malzemeden özel yaptırılacak bunuda istanbul maslak sanayide subapcı Muammer usta yapıyor sadece .

Anladım teşekkür ederim. Bakımlı bulunursa alınabilir o zaman  *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ *** 

Ben de yeni aldım 2009 sedan kasasını ne tavsiye edersiniz LPG manüel vites araç. Öğrendiğim kadarıyla orijinal parça almak gerekiyor mekanik aksam için, siz ne tavsiye edersiniz formundaki takipçilere de hatırlatma yapalım

• yani tavs,iye edilecek birsey yok , bi arıza olursa yada yedek parca lazım olursa ozaman bildiğim kadarı ile yonlendirme yaparım , Yunanistan Selanike gittim , oradan bile yedek parca satan adamların tel numarasını aldım ,ne olur ne olmaz lazım olur diye

• Selamünaleyküm 190 binde 2012 model SX4 1.6 GL modeli

Tramer: 40 bin

Muayene de tek de geçmiş

Fiyat pazarlık yapılmadı henüz 500.000 TL istedi

Fikir ve önerilerinizi beklerim

*** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***  *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• ercanzzy E kullanıcısına yanıt

Forumdan ve forum dışından arkadaşların tavsiyesini de dikkate alarak yakın zamanda 2009 1.6 GL OV 107 HP aldık. Araç 192 binde LPG'li ve 4 cam otomatik olanlardan. Genel olarak beğendim diyebilirim Beğenmediğim bir iki nokta var o da kişiden kişiye değişebiliyor. Ben ses konusunda biraz hassasım, sanki sesi içeri fazla alıyor gibi ve bozuk yollarda+tümseklerde sarsıntıyı fazla hissettiriyor gibi. Amortisörlerde falan sorun vardır halledilir diye düşünmüştüm ama normali böyle gibi  *** DH SUZUKİ SX4 KULLANICILARI KULÜBÜ ***  (Hem amortisörcü hem rot balanscı kayda değer bir sorun göremedi) ama aracın otomatiği falan süper, yokuşlarda falan milim geri kaçırmıyor bu kilometrede bu kadar iyi şanzıman çok şaşırdım açıkcası. Aracı sanayide kime gösterdiysem "parçası biraz pahalı ama uzun yıllar binersin" dedi. Bence alınabilir bir araç.

• herkese merhaba, 2011 model beyaz renk aracımın boyası birkaç yerden atmaya başladı. bu durumla karşılaşan başka bir arkadaşımız var mı forumdan? aracı komple boyamak 70-80 bin civarı tutuyormuş o da çok para, ne yapılabilir?

• Arkadaşlar Otomatik şanzumanların yağlarını değiştirmeyi ihmal etmeyin! Kitap her 100.000km diyor ama Türkiye şartlarında 80.000km değiştirmek idealdir.

Suzuki sx4 için aranacak ATF yağındaki spekifikasyon ATF 3309 veya ATF 3317 dir. buna göre aşağıdaki markaların model yağlarınından uygun olanı alıp otomatik şanzuman yağını değiştirtebilirsiniz .

Mobil ATF 3309

Shell spirax S5 ATF X

Castrol Transmax Z

Petronas Tutela Multi ATF 500

Kroon oil SP Matic 4026

Motul Trans ATF

ADDINOL ATF XN 5

MANNOL O.E.M Multivehicle 8218

HYUNDAI XTeer ATF MV6

İhtiyaç olan miktar; 3 litre yetiyor olması lazım .Eğer sizde emin değilseniz boşaltılan yağın miktarını mutlaka ölçün ve yeni yağı aynı miktarda koyun. yağ değişimi şanzumanlarınızı arızaya karşı koruyacaktır maliyeti 500 lirayı geçmez( litresi 120 lira civarında ) ama tamirine en az 15-20bin lira isterler,aracın yatmasıda cabası.

bu yüzden 2. el otomatik alanlar eski sahibi değiştirmiştir belki gibi söylemlerle risk almasınlar.Tekrar değiştirsinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖLCÜK -- 22 Nisan 2022; 10:16:13 >

0

|

|

• Arkadaşlar merhaba. 2012 model otomatik 1.6 gl modelini ilanın birnde görüp beğendim. 100 bin km olmamış daha benzin&LPG li. Sol arka kapı ve marspiyel değişen başka da hasarı yok. Kullanıcılar olarak aracı önerir misiniz? İlk aracım olacak ve araç kullanma tecrübem yok. Araştırdığım kadarıyla parçası pahalı ve kasko şirketleri sıkıntı çıkarmıyormus kasko yapjmama veya yüksek fiyat verme gibi, böyle bir sorun var mı?

• CaPAxA kullanıcısına yanıt

Ben de var 1,6 4x4 80.000 km yaptım. Araç buraya gelene kadar bir ekranda sorun telefon bağlantı sorunu çıkarmıştı onun dışında hiç bir problem yaşamadım. Hatta bunu satıp yenisi almak istiyorum ama 1,4 turbo olduğu için kararsızım. Kasko da da bu geçen 5 sene de hiç problem yaşamadım, yüksek fiyatta vermediler. Araba canavar gibi. Manevra kabileti yol görüşü çok güzel. Hyundai, Chevrolet ve Renault araçlarım oldu ,bir bunu satamadım hala. F/P ürünü kesinlikle.

• Merhabalar,
    2010 model SX4 1.6 hb otomatik vites aracımın bakımlarını yaptırmak için Sakarya'da önereceğiniz bir usta var mıdır.

• Ön sol ve sağ iç kapı sıyırıcı fitillere ihtiyacım var. Serviste var ancak uygun fiyatli bulabileceğimiz bir yer var mı?

• Cümleten selamünaleyküm arkadaşlar,
    Geçenlerde mahluğun biri muhtemelen park ederken aracıma önden dokundurmuş. Yola çıktıktan bir süre sonra "cruise sistemi inceleme" ve "Radar fren destek fonk inceleme gerektiriyor" uyarıları çıktı. Sanırım kalibrasyon istiyor ama yakından bakınca radar plastiginde belli belirsiz bi çatlak gördüm.
    Bu cihaz çok hassas mıdır yani plastik çatladı diye iş görmez hale gelmiş olabilir mi acaba?

• 
Sayfa: önceki 934935936937938
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.