Vallahi hiçbir maçta ve hiçbir pubda bu kadar zevk almıyorum cs de en zevk aldığım zaman dh zamanları
quote:
Orijinalden alıntı: Kamikaze00
Vallahi hiçbir maçta ve hiçbir pubda bu kadar zevk almıyorum cs de en zevk aldığım zaman dh zamanları
seni bide okadar çileden çıkartıyorlar. daha doğrusu kendin çıkıyosu çileden
Ya vallaha artık cs giresim yoktu, şimdi koşa koşa giriyorum servera resmen.
Damage plugini çok güzel ya, duvara sıkıyorum adam olup olmadığını anlıyorum dursun işte
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga*
Damage plugini çok güzel ya, duvara sıkıyorum adam olup olmadığını anlıyorum dursun işte
Abi o kesinlikle kalkıcak duvar arkasındakı adam hep ben oluyorum çünkü.
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
quote:
ama her seferinde abi
zaten geçen bi hs attım adama, bir map quit attı
İlginçtir duvardan vurulunca DMG yazmayan normal gördüğünüzü vurunca DMG yazan pluginde var ama diyorumya oyuncu yok, server yok, admin yok.
baksanıza dh serverda bile kimse ilgilenmiyor Sxe kurulcak, Kufur plugin, Dmg Top15 felan, artık nasıl bir bakım yapıyorlar, ben atayım size sxe dosyalarını kurun işte
quote:
Orijinalden alıntı: RemagX
İlginçtir duvardan vurulunca DMG yazmayan normal gördüğünüzü vurunca DMG yazan pluginde var ama diyorumya oyuncu yok, server yok, admin yok.
baksanıza dh serverda bile kimse ilgilenmiyor Sxe kurulcak, Kufur plugin, Dmg Top15 felan, artık nasıl bir bakım yapıyorlar, ben atayım size sxe dosyalarını kurun işte
sXe kurmayı biliyoruz tabii ki. Sorun bizle alakalı değil. Dosya yönetim yetkimiz yok sunucuda, FTP veya SCP bağlantısı kuramıyoruz. Panelde de sXe yönetimi bulunmuyor. Dolayısıyla ne sXe'yi kurabiliyoruz, ne de plugins.ini'ye el atabiliyoruz.
quote:
Orijinalden alıntı: InFlames*
quote:
Orijinalden alıntı: Ac Schnitzer.
quote:
ama her seferinde abi
zaten geçen bi hs attım adama, bir map quit attı
Ya beyler durdunuz durdunuz ben sıkılıpta o güzelim oyunu silincemi aklınıza geldi la böyle bişi yapmak hayırsızlarYenıden gelsemmı dıyorum ama oyunu yuklersem kesin sınıfta kalırım lan ...
quote:
Orijinalden alıntı: Pijjozzy
quote:
Orijinalden alıntı: FatalKnifeStroke
Serverın altyapı saglam olsa guzel olcak mermi gitmio valla
Zırlama olm lamayım dıcen mermı gıtmıo demıcen
wall acan acana sxe lazım hatta forumdan arkadaslar bile wall acıyor yani
Bullet damage yüzünden duvar atıorz wall oluyoruz
Akarım
+
Bullet damage ne ya
quote:
Orijinalden alıntı: kaptan0658
wall acan acana sxe lazım hatta forumdan arkadaslar bile wall acıyor yani
DH tagı ile Aim açmış kayıyor. Neyse Şimdilik Uçurcaz Banla. SXE gelsinde sorun kalmaz.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
İş dönüşü geliyorum. DH | VodkaLemon
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme