Şimdi Ara

DH taktiğe ihtiyacım var Hatun mevzusu [SS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler farkındayım karı kız mevzularından bıktınız haklısınız
    ama napayım genciz kanımız kaynıyor

beyler öncelikle kendimi tanıtayım lise son sınıf öğrencisiyim bu gün yıllık için kendi aramızda resim çekiyoduk.Sonra hoca, git nöbetçiyi çağırda hepimizi çeksin dedi bende gittim nöbetçiyi çağırmaya o da ne kız 9. sınıf ama nasıl 9. sınıf nerde büyümüşse, neyse kıza durumu anlattım hoca çağırıyo resim çekilecez filan diye, işte merdivenlerden çıkarken adını sordum şubesini sordum en sonunda kızı kaptım getirdim sınıfa o da ne sınıfta bi silsilelenme oldu kimisi düz duvaramı tırmanır, arkdan titremeler, ulumalar, hırlamalar kız korktu hoca sınıfı tekrar eski haline getirdi. Kız resmimizi çekti gitti ama ben de kıza doğru inceden tık tık yani kızın fiziğini anlatsam ban yerim, delikanlı gibi diyeyim kız o kadar ahım şahım değil ama yüzüne bakılır. neyse devam edeyim ben telefonu dolaba götüreceğim bahanesiyle yanına gittim hafiften muhabbeti kurdum.Ama kızın bi taraflarını kaldırmamaya özen gösterdim. Kızın soy ismini sordum facebooktan eklememde bi sakınca olup olmadığını sordum.
    velhasıl kelam facebooktan bi ekledim ulan bi cümle yazmış 50 60 kişi beğenmiş.Dünde ilişkisi yok yazmış. Amacım öncelikle kıza faceden açılıp okulda iyice kaynaşmak.sonra da sinemada

dipnot: kız 1 sene geç gitmiş okula

soru? : işin doğrusu kıza nasıl faceden yavşayayım bi taraflarını kaldırmamak suretiyle

SS ler geldi yeminle serin hikaye değil bak ayarlıyayım orasına burasına konu dışı yazacam

http://desmond.imageshack.us/Himg694/scaled.php?server=694&filename=sdasdasdsa.jpg&res=medium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arz talep meselesi -- 24 Kasım 2011; 21:29:11 >

• o kadar yazdım uppp
  • facede teklif etmede naparsan yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdau

facede teklif etmede naparsan yap

o konuda tecrübeliyim sanalda olmuyoda nası muhabbete gireyim normal karşımda olsa sıkıntı yok da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arz talep meselesi -- 24 Kasım 2011; 21:05:41 >
  • We don't care.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bass Guitarist

We don't care.

umrunda değilse saygı gösterebilirsin :)
  • Kıza yavşarsan bir tarafları kesinlikle kalkar bir tarafları kalkmasın istiyorsan onun yavşamasını sağlaman lazım.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrLsZ -- 24 Kasım 2011; 21:14:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kız güzel mi? (SS)
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.