Şimdi Ara

DH Tayland Kulübü [62 KİŞİ OLDUK] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
444
Cevap
28
Favori
26.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Tabii hocam arkada kalsada problem olusturmaz eger motorsiklet yada araba kiraliyosaniz. Herkes motor kullaniyor zaten, merak ettim ne kadar sureli kaliyorsun Tayland'da? Tay yemekleri yiyor musun? Buraya gelen Turkler genelde cantasina kahvaltilik doldurup falan geliyor, yada yana done turk restorani ariyor. Tay mutfaginin ne kadar zengin oldugundan haberleri yok :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

@Thailand

Tabii hocam arkada kalsada problem olusturmaz eger motorsiklet yada araba kiraliyosaniz. Herkes motor kullaniyor zaten, merak ettim ne kadar sureli kaliyorsun Tayland'da? Tay yemekleri yiyor musun? Buraya gelen Turkler genelde cantasina kahvaltilik doldurup falan geliyor, yada yana done turk restorani ariyor. Tay mutfaginin ne kadar zengin oldugundan haberleri yok :D

Hocam ben geldimmi 3-4 ay kaliyorum araba ve motor kiraliyoruz yemek konusuna gelince ben turk restoranlarina gitmem acikcasi taylandda :D hele o anatoliaya asla bi demli caya 40 baht fiyat cekiyor acikcasi icime oturuyor benimde ben hep tay mutfagi ve seyyar saticilardan yiyorum şiş balık çorba pilav değişiyo hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

arkadaşlar klubumuze özel bir logo tasarımı gerceklestirelim.. imzamızda olsun ne dersiniz?
    D.H.Thai team.. :) gibi vs..

Evet hocam yapmamiz lazim artik guzel bi logo :)

• Arkadaşlar motor kiralama olayını çok istedim. Lakin korktum çok dolandırıcılığı oluyor diye. Kiralayanlar bi referans olsun nerde temiz bi esnaf buluruz pattaya da. :) Birde bizim burdaki "B" sınıfı ehliyetle orda sürmemiz sıkıntı olurmu. Hatunlarda genelde motor vardı hiçbirinde ehliyet yoktu ama giren bize girmesin sonuçta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thailand

quote:

@Thailand

Hocam ben geldimmi 3-4 ay kaliyorum araba ve motor kiraliyoruz yemek konusuna gelince ben turk restoranlarina gitmem acikcasi taylandda :D hele o anatoliaya asla bi demli caya 40 baht fiyat cekiyor acikcasi icime oturuyor benimde ben hep tay mutfagi ve seyyar saticilardan yiyorum şiş balık çorba pilav değişiyo hocam :)

Bende geldim geleli hic ugramadim Turk restoranlarina. Ilk geldigimde Tay yemeklerini yerken buram buram terliyodum. Tuvalette gecirdigim vakitte cabasi tabii. Alistim ama artik acisiz yiyemiyorum bile :D Benim araba motor kiralama derdimde yok, kiz arkadasimin var zaten hali hazirda. Ne kadar istiyolar araba ve motor kiralari icin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam55

Arkadaşlar motor kiralama olayını çok istedim. Lakin korktum çok dolandırıcılığı oluyor diye. Kiralayanlar bi referans olsun nerde temiz bi esnaf buluruz pattaya da. :) Birde bizim burdaki "B" sınıfı ehliyetle orda sürmemiz sıkıntı olurmu. Hatunlarda genelde motor vardı hiçbirinde ehliyet yoktu ama giren bize girmesin sonuçta.

merhabalar motor kiralanmadan once hertarafini iyice resimleyin motorun ozellikle sizden once olan cizik ve darbeleri orada kask takma zorunluymus bizim ehliyetimiz orada gecmediginden ehliyetsizde problem olmuyor alkollu yakalanma birde kask takarsan dikkat cekmezsiniz.. ne komik oraya daha gidemeden bu bilgileri aktariyorum cunku bende sormustum deneyimli arkadaslarin yanitlarindan aktariyorum pattayada sorunsuz motor kiralama icin april suite hotelin tam karsisinda hintli cok iyi ingilizcesi olan bey abiden kiralanabilirmis motorlari temiz ve bakimli imis yamuk yapma orani cok dusuk diye dusunuyorum.. oraya gittigimde kiraladigimda deneyimlerimi burada aktaricam..

• Merhabalar beni de ekleyin.Gelecek yaz gitmeyi planliyorum.Kumsalariyla tapinaklariyla pazarlariyla din dil irk ayiriki yapmayan gulumseyen insanlarin ulkesi Tayland. Cevreye insana ve canliya karsi inanilmaz saygilari var.
    Fakat arkadaslarin da bahsettigi gibi eger onlari incitecek bir davranista bulusursaniz tavirlari sertlesiyor.Ornek olarak birkac ay once Krabi'de sarhos Amerikalin turistin barda calgicilar ile girdigi tartisma sonrasi bahsis kutusunu firtalarak demirle oldurulmesi.Hayvanlari besleme gunu duzenliyorlar.Sarkici Rihanna gecen Tayland'ta nadir bie hayvan turu ile resim cektirmis durum Tay hukumeti tarafindan tepki ile karsilanip hayvanin bakicisi gorevinden uzaklastirilmis.
    Anlatmak istedigim cok sey var ama iyisi mi gidp gezip tecrubeyle aktarmak daha isabetli olacaktir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Thailand

quote:

@Thailand

Bende geldim geleli hic ugramadim Turk restoranlarina. Ilk geldigimde Tay yemeklerini yerken buram buram terliyodum. Tuvalette gecirdigim vakitte cabasi tabii. Alistim ama artik acisiz yiyemiyorum bile :D Benim araba motor kiralama derdimde yok, kiz arkadasimin var zaten hali hazirda. Ne kadar istiyolar araba ve motor kiralari icin?

hocam motoralr için 2.000den başlıyor fiyatlar aylık araba için 15.000den başlıyor aylık motor kiralamak çok koymuyor açıkcası arabayıda ihtiyacımız oldugunda 2-3 gunluk kiralıyoruz sıkıntı olmuyor onun haricinde belki soi 17-18 civarındada kiralık uygun fiyatlı condolar var belki oraya geçebiliriz

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam55

Arkadaşlar motor kiralama olayını çok istedim. Lakin korktum çok dolandırıcılığı oluyor diye. Kiralayanlar bi referans olsun nerde temiz bi esnaf buluruz pattaya da. :) Birde bizim burdaki "B" sınıfı ehliyetle orda sürmemiz sıkıntı olurmu. Hatunlarda genelde motor vardı hiçbirinde ehliyet yoktu ama giren bize girmesin sonuçta.

merhabalar motor kiralanmadan once hertarafini iyice resimleyin motorun ozellikle sizden once olan cizik ve darbeleri orada kask takma zorunluymus bizim ehliyetimiz orada gecmediginden ehliyetsizde problem olmuyor alkollu yakalanma birde kask takarsan dikkat cekmezsiniz.. ne komik oraya daha gidemeden bu bilgileri aktariyorum cunku bende sormustum deneyimli arkadaslarin yanitlarindan aktariyorum pattayada sorunsuz motor kiralama icin april suite hotelin tam karsisinda hintli cok iyi ingilizcesi olan bey abiden kiralanabilirmis motorlari temiz ve bakimli imis yamuk yapma orani cok dusuk diye dusunuyorum.. oraya gittigimde kiraladigimda deneyimlerimi burada aktaricam..

hocam ben ehliyetsiz yakalandım acıkcası yakalandım sayılmaz durdurdu durdum bende kaçsam kaçardım 1000 baht verdigin zaman sıkıntı olmuyor ehliyet varmı yokmu araplar koskoca yarış motorlarını kiralayıp yarış yapıyolar arap sokagında

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Merhabalar beni de ekleyin.Gelecek yaz gitmeyi planliyorum.Kumsalariyla tapinaklariyla pazarlariyla din dil irk ayiriki yapmayan gulumseyen insanlarin ulkesi Tayland. Cevreye insana ve canliya karsi inanilmaz saygilari var.
    Fakat arkadaslarin da bahsettigi gibi eger onlari incitecek bir davranista bulusursaniz tavirlari sertlesiyor.Ornek olarak birkac ay once Krabi'de sarhos Amerikalin turistin barda calgicilar ile girdigi tartisma sonrasi bahsis kutusunu firtalarak demirle oldurulmesi.Hayvanlari besleme gunu duzenliyorlar.Sarkici Rihanna gecen Tayland'ta nadir bie hayvan turu ile resim cektirmis durum Tay hukumeti tarafindan tepki ile karsilanip hayvanin bakicisi gorevinden uzaklastirilmis.
    Anlatmak istedigim cok sey var ama iyisi mi gidp gezip tecrubeyle aktarmak daha isabetli olacaktir.

ekliyorum hocam dediğiniz gibi güler yüz ülkesi ama işler sertleşince acıma yok geçen yıl mixxte olay çıkartan iki rusu polisin eşliğinde kamboçyalı bir tetikçiye vurdurdular biri öldü diğeri ağır yaralıydı eğer düzgün davranırsanız kimsenin sizinle problemi olmaz

• Uste cikaralim bakalim :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eline emeğine sağlık süper bir konu olmuş. Bende daha önce 1 kez gittim 10 gün kaldım beni de eklersen sevinirim ama bizim millet malum... inşallah konu yine " abi garı kaç lira garı "ya gitmez...
  • Insanlarin anlamadigi bi olay var, bu ulkede herkesi parayla satin alamazsiniz. Millet saniyo ki parayi verince istedikleri hersey olacak. Yok oyle bi dunya, Yahu taa Turkiye'den gelipte burada Tay milletini carpmaya calisan dolandiricilarin haberlerini okudum saka gibi. Insanlarin yanindaki kiz arkadasina laf atan moronlar bile var. O kadar zaman oldu, Tayland'in her yerinde bulundum sayilir. 1 kere olsun kotu bi olayla karsilasmadim. Ha gelis amaciniz paranizla burada millete hava atmaksa, walking street'te ki her gordugunuz kiza ne kadar diye sormaksa o zaman tabii problemle karsilasirsiniz. Insan gibi davrandiginiz surece cok nadir cikar problem yaratan Tay.
  • su logo isini yapsak diyorum sicagi sicagina

• quote:

Insanlarin anlamadigi bi olay var, bu ulkede herkesi parayla satin alamazsiniz. Millet saniyo ki parayi verince istedikleri hersey olacak. Yok oyle bi dunya, Yahu taa Turkiye'den gelipte burada Tay milletini carpmaya calisan dolandiricilarin haberlerini okudum saka gibi. Insanlarin yanindaki kiz arkadasina laf atan moronlar bile var. O kadar zaman oldu, Tayland'in her yerinde bulundum sayilir. 1 kere olsun kotu bi olayla karsilasmadim. Ha gelis amaciniz paranizla burada millete hava atmaksa, walking street'te ki her gordugunuz kiza ne kadar diye sormaksa o zaman tabii problemle karsilasirsiniz. Insan gibi davrandiginiz surece cok nadir cikar problem yaratan Tay.

aynen oyle hocam bazı insanlar hersey para zannedip geliyorlar ama yok yani koskoca taylandı sadece walking street olarak gorenler bile var

quote:

su logo isini yapsak diyorum sicagi sicagina

hocam valla ben anlamıyorum yapabilen bi arkadaşı bulsak iyi olucak gibi :)

quote:

Orijinalden alıntı: Flashover

Hocam eline emeğine sağlık süper bir konu olmuş. Bende daha önce 1 kez gittim 10 gün kaldım beni de eklersen sevinirim ama bizim millet malum... inşallah konu yine " abi garı kaç lira garı "ya gitmez...

katılıyorum hocam ekledim üye listemize :)
  • Buyrun arkadaşlar imzanız;

DH Tayland Kulübü [62 KİŞİ OLDUK]

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_83453801/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/14/0f/aa/140faa593c51c5631d2df3c6c378efe2.png[/image][/link][/center]
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Buyrun arkadaşlar imzanız;

DH Tayland Kulübü [62 KİŞİ OLDUK]

[center][link=http://forum.donanimhaber.com/m_83453801/tm.htm][image]https://store.donanimhaber.com/14/0f/aa/140faa593c51c5631d2df3c6c378efe2.png[/image][/link][/center]

arkadaslar ambarad nickli forum uyesine degerli katkilarindan dolayi tesekkur ederim rica ettim sagolsun beni kirmadi isini belkide birakti bize bu logo imzamizi yapti. herkes eklesin arkadaslar

• Hocam mobildeyim eve gittigim gibi konunun basina ekleyecegim ambarad ve serkanertekin cok tesekkur ederim konuya bulundugunuz katkı icin

• Donanım Haber Tayland Kulübü Üyeleri Nasılsınız
  • arkadaşlar.. bangkok phuket pattaya bölgesnde türkiye ile internetten skype vb. programlarla gorusmeye elverişli.. hangi hattı tavsiye edersiniz? sanırım 3 hat sırket varmıs true plus diyolar.. dtac de turist tarifesi varmıs..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.