Şimdi Ara

DH Tayland Kulübü [62 KİŞİ OLDUK] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
442
Cevap
28
Favori
26.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: serkanertekin

arkadaşlar.. bangkok phuket pattaya bölgesnde türkiye ile internetten skype vb. programlarla gorusmeye elverişli.. hangi hattı tavsiye edersiniz? sanırım 3 hat sırket varmıs true plus diyolar.. dtac de turist tarifesi varmıs..

Hepsi belirli yerlerde calisirken problem cikartir. Rahat rahat skype'da kamera acamazsin yani. Internet konusunda burasida sikintili Turkiye'de ki gibi. Birde arada kitalararasi fark olunca kamerada konusmak iyice sorun oluyor. Normal internet kullanimi icin hepsi ayni ama, dtacte iyi trueda. Truenun calismadigi yerde dtac, dtacin calismadigi yerdede true calisabilir, o yuzden o konuyu pek dert etmene gerek yok. Yinede cok tasra mekanlarda bulunmayacaksan her ikiside ideal, duzgun calisirlar.
  • gidipte bol bol resim paylasmayanların basireti baglansın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhattaHell

quote:

Orijinalden alıntı: serkanertekin

arkadaşlar.. bangkok phuket pattaya bölgesnde türkiye ile internetten skype vb. programlarla gorusmeye elverişli.. hangi hattı tavsiye edersiniz? sanırım 3 hat sırket varmıs true plus diyolar.. dtac de turist tarifesi varmıs..

Hepsi belirli yerlerde calisirken problem cikartir. Rahat rahat skype'da kamera acamazsin yani. Internet konusunda burasida sikintili Turkiye'de ki gibi. Birde arada kitalararasi fark olunca kamerada konusmak iyice sorun oluyor. Normal internet kullanimi icin hepsi ayni ama, dtacte iyi trueda. Truenun calismadigi yerde dtac, dtacin calismadigi yerdede true calisabilir, o yuzden o konuyu pek dert etmene gerek yok. Yinede cok tasra mekanlarda bulunmayacaksan her ikiside ideal, duzgun calisirlar.

cok tesekkurler tmmdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

gidipte bol bol resim paylasmayanların basireti baglansın :D

resimden bıkıcaksınız arkadaşlar..yeter demeyın sonra... canlı canlı yazıcam :)
  • Benide ekleyebilirsiniz bu sene yazın gidicem inş..
    hatta burdan arkadaslar grup olarak birr tur düzenlerse katılabilirimde...
    Asyayı zaten sevmişimdir bu güzellikleri gerçekten çok görmek istiyorum.
  • milletin ne yaptıgını soyluyeyim;
    taylandı bir apartman gibi düşün her katında ayrı bir guzellik catı katında da diskotek
    bilincli turistler 1. kattan baslıyor son kata kadar geziyor merak ediyorlarsa da catı katına da cıkıyorlar 1-2 gunlugune bizimkiler napıyor alt kattan biniyoz asansore direk catı katının dugmesine basıyoruz ve tum gunlerimizi orda gecirip zemin katın dugmesine basıp geri donuyoruz ve taylandı catı katından ibaretmis gibi aklımıza kazıyoruz
    Turkiye mustakil ev
    bizim muhitte kopek kulubesi gibi
  • 7 yildir yasiyorum. Hazir kulubude acilmis ee uye olalim bari.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

7 yildir yasiyorum. Hazir kulubude acilmis ee uye olalim bari.

evt evt

• Nerdese 2 yıl oldu gelmeyeli oraya ama bir Bangkok bir Pataya, adalar off , Avrupadan çok Asyayı seviyorum . Avrupada saygı ve değer yok ama Asyada gerçek saygıyı görebiliyorsunuz. Hong Kong ve Tay vatandaşlarını çok seviyorum
  • Bende varım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: teacher47

tek kelimeyle tum yazdıklarını curutecem ve ne kadar on yargılı oldugunu kanıtlayacam.
    Müslüman bir düşünürden alıntı yaptım sözünü begendim diye bu beni musluman yapmazç alıntı yaptıgım kisi papa da olabilirdi bu benim hristiyan oldugum anlamına da gelmiycektir.
    filler gridir ama gri olan hersey fil degildir.
    herkese iyi eglenceler gidin ve kntrollu sekilde herseyin tadını cıkarın. orda olan orda kalacak :D
    herkese iyi tatiller beni de gruptan silersen sevinirim zira size destek vermek icin mesaj yazdım beni gruba ekleyin demedim

Bir kaç gündür yoğunluktan dolayı giremiyorum foruma arkadaşlar kusura bakmayın.

Açıkcası sizin gibi birisinden böyle bir mesaj beklemezdim, her ülkenin kendine özel kültürel ve tarihsel özellikleri vardır sadece bu yönden bakmanız çok yanlış. Sizin gibi eğitim almış ve gelicek nesillere bilgi aktaran bir öğretmen, bundan sonraki nesillere anlattığınız bilgilerde bunlar gibi değildir umarım. Şayet analttıklarınız burda belirttikleriniz gibi "karpuz seçmece" tabirindeyse söyleyecek söz bulamıyorum. Üyelik listenizden isminizi siliyorum önceden laf etmiyordunuz heralde arkadaşlarımızdan tepki alınca aklınıza geldi.
    Bu konuya yazmazsanız sevinirim burada seviyeli bir sohbet yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bextu

Bende varım!

Ekliyorum hocam hoşgeldiniz kulübümüze

quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

7 yildir yasiyorum. Hazir kulubude acilmis ee uye olalim bari.

Ekliyorum hocam sizde hoşgeldiniz kulübümüze

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thailand -- 14 Kasım 2013; 22:40:19 >
  • Tayland forumunda tartışmak da zaten biz türklerden başkasına yakışmazdı. Adamlarda ultimate sayılabilecek nightlife var kavga gürültü eser yok, siz de burda haşlanmış olan yumurtaların tartışmasını yapıyosunuz. Verecekseniz doğru düzgün bilgiler verin, feedback verin, bilgi paylaşımı yapın. Yoksa bu tarz durumlarınız Müge Anlı ile Tatlı Sert sabahları Atv ekranlarında orada kozlarınızı paylaşabilirsiniz. Güzel başlığı kirletmenize gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kardanadam55

Tayland forumunda tartışmak da zaten biz türklerden başkasına yakışmazdı. Adamlarda ultimate sayılabilecek nightlife var kavga gürültü eser yok, siz de burda haşlanmış olan yumurtaların tartışmasını yapıyosunuz. Verecekseniz doğru düzgün bilgiler verin, feedback verin, bilgi paylaşımı yapın. Yoksa bu tarz durumlarınız Müge Anlı ile Tatlı Sert sabahları Atv ekranlarında orada kozlarınızı paylaşabilirsiniz. Güzel başlığı kirletmenize gerek yok.

agziniza saglik.. bende ayni sekilde yazmistim..

• pattayada nerede uygun meyve ve neyve sularini icebiliriz birde bilen arkadaslar iyi bir pastane varmi ne alaka dediniz belki ama instagramda harika resim paylasiliyor..pasta resimleri bilen arkadaslar yardim..

• Tayland' da tatlı, pasta kültürü yoktur. Un, tuz, şeker yemezler.

En şahane meyveyi yol üzerindeki işportacılarda yersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxx

Tayland' da tatlı, pasta kültürü yoktur. Un, tuz, şeker yemezler.

Yanlis bilgi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrMhMt -- 15 Kasım 2013; 21:12:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxx

Tayland' da tatlı, pasta kültürü yoktur. Un, tuz, şeker yemezler.

yanlış bilgi hocam hindistan cevizi sütünü proselene koyup tatlı yaparlar ve çok güzeldir onun haricinde sokak satıcılarında böyle lokma tarzı içinde krema olan bir şey bulmuştum çok güzeldi taneside 7 bahttı yağda kızartıyorlar pogaca buyuklugunde mukemmel birsey ama tabikide kalori olarak bomba onun haricinde gerçekten pasta yapmayı beceremiyorlar bir keresinde almıştım resmen krem şantiydi pasta ama şunu söyleyebilirimki sokakta satılan şeyler bizim birçok pastanemizden güzel oluyor
  • sayamadığım kadar çeşit tropik meyve varken unlu mamül tüketmek hiç aklıma gelmedi. coconut içmeye çalıştım midem bulandı baharat kokuları sinmiş gibiydi. meyveci olarak soi 13 de duran ablayı tavsiye ederim 20 bahta buz gibi taptaze meyveler veriyo. hem serinletici hemde süper meze oluyo vodkanın yanına. fakat bangkokta bir italyan restoranında yediğim tiramisunun tadını da ömrüm boyunca unutamayacağım bu kesin.
  • Forumlar, herkesin düşüncelerini özgür bir şekilde ifade edebildiği platformlardır. Forum üzerinde ki mesajınızın ya da konunuzun, yönetim tarafından silinmesi, kilitlenmesi sadece üye olurken kabul etmiş olduğunuz forum kurallarına uymadığınız anlarda söz konusu olabilir.

Bunun haricinde, ben de dahil kurallara uyan ve yolunda giden bir konuyu kapatma yetkisine sahip değilim. Eğer konunun ya da mesajın kurallara uymadığınızı düşünüyorsanız, Forum destek ve şikayet et butonu tamda bunun için bulunmaktadır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.