Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• çok güzel olmuş
  • bikaç wallpaper
     dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

• www.wincustomize.com dan ip uzantılı ikon çektim. bunu nasıl kullanacam?
  • icon packager programından "install new package" yapıp indirdiğin ip dosyasını seçeceksin.

quote:

Orjinalden alıntı: bekir__

www.wincustomize.com dan ip uzantılı ikon çektim. bunu nasıl kullanacam?

• quote:

Orjinalden alıntı: Technics
    Metenin de dediği gibi sıra geldi ikonların paylaşımına
    önce aşağıdaki programı çekiyoruz yakaşık (20 mb) daha sonra bu program için yapılan ikon paketlerini çekip yükleyecez... bunlarla ilgilide bikaç örnek resim koyucam buraya

ICON PACKAGER 3.0

http://storage.stardock.com/files/private/IconPackager300-enh.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 17 Ocak 2006 11:57:53 >
  • bak nasıl kopyalamışlar...

• DH' yi ETRAFTA KOPYALANAN ÖRNEK BİR SİTE YAPTINIZ TAM 1 HAFTADA.. BURADA EMEĞİ OLAN HERKEZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.. ELLERİNİZE SAĞLIK..
  • topic takip eden arkadaşalar 1 sayfadan itibaren okurlar ise bu konuda toplu bir fikre ulasırlar...
  • her hafta pardon her gün bakıyorum topicin ismi değişiyor birşeyler ekleniyor bununla da kalmıyor başka forumlara da kaynak oluyor
    bu mükemmel topiği açtığın için sana çok teşekkür ederim Technics ve topiğe katılan diğer arkadaşlara da teşekkür ederim
    masaüstüm şenlendi vallahi monitörüm canlandı ilk defa bu kadar renk ve renk uyumu görüyor 2 yıldır

bunlar da windows blinds ve vista temalarını yapan warez forumlar bakalım hangisi kazanacak nvidia ve atinin bitmeyen savaşı gibi

• Ustad Denemedim Ama Aksama Deneyecegim Ellerin Dert Görmesin Emegi Gecen Herkese Teşekkürler.
  • Teşekkür ederim düşünceleriniz için.. herkez eline geçen güzel wallpaper ve benzeri dosyaları burada paylaşmaya devam eder ve katılım artarsa, desktopların çok daha güzel olacağına eminim.. ama herşey birazda bizim elimizde..
    Kullanıcı olup keyfini elbette yaşamak lazım tüm bunların ama ben sizi bişeyler eklemeye, bu hareketin bir parçası olmaya çağırıyorum... İnsanların kullandığı masa üstünü sizin wallpaper ve uygulamalarınız belirlesin..
  • bende hata verdi ilkinde sistemim çöktü sonra yenden kurdum bana en baştan itibaren kurulumun fotoğrafları yollamısınız.Sistem çöktü tmm güzel ellerine sağlık ama bu sayfaya en baştan itibaren fotığrafları yerleştirsene.ne olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: enescelebi_363
    bende hata verdi ilkinde sistemim çöktü sonra yenden kurdum bana en baştan itibaren kurulumun fotoğrafları yollamısınız.Sistem çöktü tmm güzel ellerine sağlık ama bu sayfaya en baştan itibaren fotığrafları yerleştirsene.ne olur

Sevgili dostum programların yüklenmesinde herhangi bir seçeneği ekstra işaretlemene gerek yok..olduğu gibi bırakıp ilerlemen yeterli.. sistemde yaşadığınız tüm sorunların sebebi program kurulurken arkada çalışan uygulamalar.. bunun önüne geçmek için ya tüm antivirüs vb uygulamaları kapatacaksın veya safe mode da çalıştrdığın windowsunun üzerine kuracaksın
    sorun yaşayan fakat çözümü bulan başka bir dostumun yazdıklarını kopyalıycam dilersen oku

quote:

Orjinalden alıntı: DhAk

arkadaşlar bende yükledim bende hiçbi sorun olmadı, ben xp sp2 tr kullanıorm ama hiçbi sorunum yok. yüklerken bkaç hata olmuştu ama hallettim yaptıklarımı size de anlatayım beki bi katkım olur.

önce windowsu normal bildiğimiz halde çalıştırdım, yüklemeye geçtim. yüklerken zaten size neler yüklenecek neler değişicek diye soruyo, sanki bi katalog gibi neler yüklensin istiyorsanız seçiyorsunuz. bundan sonra bütün seçimleri yaptıktan sonra yüklemeye geçiyorsunuz. burda dikkat edilmesi gerekn bişey var, yükleme yaparken btün programların kapalı olması gerekiyor. ben ilk başta bu şekilde yaptım, fakat bazu dosyaları bulamadığını söyledi ve biraz karışık bi windowsum oldu. bu yüzden yüklemeyi yeniden yapmam gerekti. eğer sizde de böyle bir hata olursa, yükleyici programı yeniden çalıştırın ve uninstall etmeden kesinlikle yeniden yüklemeyin!!! programı sildikten sonra aynı yolla yüklemeyi yeniden denedim fakat yine hata verdi ve tekrar sildim.
    eğer bu şekilde bikaç hatayla karşılaştıysanız, programı sildikten sonra, bilgisayarı yeniden başlatın ve açılış ekranında F8 yaparak, bilgisayarı safe mode (güvenli mod)da çalıştırın. zaten bu saeyde hiçbir program açılmayacak bilgisayarınız bayaa bi rahat çalışacak. safe mode!da açtıktan sonra yükleyici programı yeniden çalıştırın. kategori seçimlerini yaptıktan sonra yüklemeye geçin ve bu sefer yüklerken auotomatic transformatin (safe mode recomended) die (pek emin diilm) yazan seçeneği işaretleyin ve öyle yükleyin.
    ve tabi hata verirse diye, aynı şekilde tekrar uninstall edip, en son yazdığım şekilde yeniden yükleyin...

bayaa bi anlattım, ama sanırm yazılanları aynı şekilde yaparsanız bir sorun olacağını sanmam ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 17 Ocak 2006 20:17:37 >

• Avedesk 1.3 ayrıntılı resimli kullanım kılavuzu ve gerekli dosyalar
    sayfaya gitmek için
    TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hodolomax -- 17 Ocak 2006 21:46:56 >

• arkadaşlar adam sırf buradakiler için üşenmeden kullandığı programı ( AVEDESK ) anlatan koskoca bir sayfa hazırlamış.. hemde kendi elleriyle... ben diyecek bir kelime bulamıyorum teşekkürler arkadaşım..

quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

Avedesk 1.3 ayrıntılı resimli kullanım kılavuzu ve gerekli dosyalar
    sayfaya gitmek için
    TIKLAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 17 Ocak 2006 22:43:01 >

• hodolomax@ sagol sunum süper diyebiliriz...
  • umarım programı beğenirsiniz ve işinize yarar
    quote:

Orjinalden alıntı: visualize

hodolomax@ sagol sunum süper diyebiliriz...
  • Sitelerden toparladığım bikaç ekran görüntüsü.adamlar çok farklı tasarımlar yapıyorlar.

arkdaşlar sizlerde yaptığınız tasarımları bizimle paylaşın

• sağ üstteki baya hoşuma gitti hodolomax neyle yapılmış bibilgin varmı
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.