Şimdi Ara

dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21.551
Cevap
19
Favori
2.817.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Msn Vistayı yükledim fakat hata veriyo yani msn yi bile çalıştıramıyorum !!!
  • Sevgili dostum önce şu adrese girhttp://r.apidshare.de/files/9990387/windowblinds5_public.exe.html ("r" den sonraki noktayı imha edin linki girerken :)

ve WB5 programını çek sonra gel ben sana kendim yardımcı olucak kurman için söz anlaştıkmı

quote:

Orjinalden alıntı: enescelebi_363
    ben güvenli modda yükledim.o adamın yazdıklarının hepsini yazdım.başka adres biliyormusun. yada yeni vercionu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 19 Ocak 2006 16:06:53 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Sevgili dostum önce şu adrese girhttp://r.apidshare.de/files/9990387/windowblinds5_public.exe.html ("r" den sonraki noktayı imha edin linki girerken :)

ve WB5 programını çek sonra gel ben sana kendim yardımcı olucak kurman için söz anlaştıkmı

quote:

ben güvenli modda yükledim.o adamın yazdıklarının hepsini yazdım.başka adres biliyormusun. yada yeni vercionu var mı?

msn vistayı bende indirmiştim kurdum ama sonra baktım mesaj atamıyom sildim sonra da
    hata nedendir acaba

• 1.5 ghz centrino 496 mb ram 64 intel ekran karti dizustu pcim var.simdi ben bunu kursam cok yavaslar mi bide sorun cikarir mi?

formatlamak istemiyorum cunku
  • sürümle ilgili arkadaşlar bu skin üzerindede yazdığı gibi 7.5 versiyonu için sizdeki muhtemelen 7veya daha altı oyüzden sorun oluyo..
    quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

quote:

Orjinalden alıntı: Technics

Sevgili dostum önce şu adrese girhttp://r.apidshare.de/files/9990387/windowblinds5_public.exe.html ("r" den sonraki noktayı imha edin linki girerken :)

quote:

msn vistayı bende indirmiştim kurdum ama sonra baktım mesaj atamıyom sildim sonra da
    hata nedendir acaba

• ama bendeki 7.5 sürümü
    avadeski de kurdum baya güzelmiş yalnız avadeskin hava durumu göstericisinde bir sorun var tmm havayı yağmurlu gösteriyor da 39 derece ne demek ayrıca çok sade ben onu linkte verilendeki gibi şatafatlı yapmak istiyorum
     dh TEMA,WALLPAPER ve SKIN Merkezi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 19 Ocak 2006 16:35:24 >
  • normalde hız önemliyse VTP3 lite ı kurman mantıklı (güvenli kipte kur kurarsanda) fakat wb5 görsel olarak daha çok şey vadediyo çok fazlada fark olacağını sanmam arada

quote:

Orjinalden alıntı: riza_fb

1.5 ghz centrino 496 mb ram 64 intel ekran karti dizustu pcim var.simdi ben bunu kursam cok yavaslar mi bide sorun cikarir mi?

formatlamak istemiyorum cunku
  • okadarını bilmiyorum act belki önceden kurduğunuz başka bir yazılım belkide başka birşey sorun oluyo.. ben kurdum ve kullanıyorum..

quote:

ama bendeki 7.5 sürümü
  • ABi BU IcoN Pack ager falan serial istiyo napcazzzz

Bir de Simdi bu windowsbiln.... falan onu nerden indirevbilirim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ViRuS134

ABi BU IcoN Pack ager falan serial istiyo napcazzzz

ikisi de aynı firmanın ürünleri program linkleri ilk sayfada var ordan bulamazsan Technics arkadaşımız içindekiler gibi bir dizin yapmış oradan istediğin linklere ulaşabilirsin
  • quote:

quote:

ABi BU IcoN Pack ager falan serial istiyo napcazzzz

ikisi de aynı firmanın ürünleri program linkleri ilk sayfada var ordan bulamazsan Technics arkadaşımız içindekiler gibi bir dizin yapmış oradan istediğin linklere ulaşabilirsin

ok ok Gordum o zmn bir de su serial olyı nasıl hal olcak acaba ikonlar harika ma maalesef bu IconPackager serial istiyo...
  • @achfighter

havadurumu gösteren yerin sağ alt köşesine doğru gelince bi oku işareti çıkıyor. ona basarsan 3 günlük hava durumu karşına çıkıyor. ayrıca derece yazan yere tıklayınca celcius termometresine göre yazıyor. (yoksa istanbul 39 derece değil )
  • IconPackager ilaç isteyenler pm atsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40312742C -- 19 Ocak 2006 17:34:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: hodolomax

@achfighter

havadurumu gösteren yerin sağ alt köşesine doğru gelince bi oku işareti çıkıyor. ona basarsan 3 günlük hava durumu karşına çıkıyor. ayrıca derece yazan yere tıklayınca celcius termometresine göre yazıyor. (yoksa istanbul 39 derece değil )

teşekkür ederim saol düzelttim
  • heheh :) alemsin ach

quote:

ama bendeki 7.5 sürümü
    avadeski de kurdum baya güzelmiş yalnız avadeskin hava durumu göstericisinde bir sorun var tmm havayı yağmurlu gösteriyor da 39 derece ne demek ayrıca çok sade ben onu linkte verilendeki gibi şatafatlı yapmak istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Technics -- 19 Ocak 2006 21:47:23 >
  • eve gidince siz bi resim koyicam bekleyin ok .....

• quote:

Orjinalden alıntı: melihozcan

eve gidince siz bi resim koyicam bekleyin ok .....
  • İŞte benim ki de burda Sık oldu ya...

• gayet güzel ama masa üstün biraz dağınık geldi sanki bana

quote:

İŞte benim ki de burda Sık oldu ya...

• buda benden bi resim size vista degil ama hoş dimi

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.