Şimdi Ara

DH Tenisçiler Klubü - Toplanıyoruz (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.443
Cevap
34
Favori
79.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sisli civarindayim, uygun fiyata bilet satan olursa finale gitmek istiyorum, 532 5965583

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unhill

İzmirde kort durumları nasıl ücreti felan bilgilendirebilecek varmı

İnciraltı'nda beleş kortlar var, onun dışında Balçova Termal'in oralarda Crea Tennis Club var, ETV var, fuarda tenis kulübü var, karşıyaka'da da 1-2 tenis kulübü var, kulüplerin fiyatları saatlik 20-30TL civarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara Etimesgut-Çayyolu taraflarında tenis öğrenebileceğim bi yer var mı? Bi de ders ücretleri ortalama ne kadar?
  • yeni başlıyorum bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Ankara Etimesgut-Çayyolu taraflarında tenis öğrenebileceğim bi yer var mı? Bi de ders ücretleri ortalama ne kadar?

Merhaba
    Cayyolunda tenis kilinik var, gitmedim, bilmem sadece adini duydum...
  • Senior Turnuva bilgilendirmelerine devam edeyim o vakit:)
    19Kasım-2Aralık tarihleri arasında TED HÜLYA CUP(Tarabya)
    29Kasım - 9Aralık tarihleri arasında YÜCE TENİS KLÜBÜ (Osmaniye)
    Bu turnuvaların birinde final oynayıp artık yeni başlıyan katagorisinde jübilemi yapmak istiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXCALIBUR

Senior Turnuva bilgilendirmelerine devam edeyim o vakit:)
    Bu turnuvaların birinde final oynayıp artık yeni başlıyan katagorisinde jübilemi yapmak istiyorum :)

Hocam internette hulyacup.com diye bir site var, oradan mı başvuruyoruz 19 Kasım'daki turnuvaya, katılım ücreti ve ödüller konusunda bir bilgin var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Something -- 12 Kasım 2012; 23:36:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

quote:

Hocam internette hulyacup.com diye bir site var, oradan mı başvuruyoruz 19 Kasım'daki turnuvaya, katılım ücreti ve ödüller konusunda bir bilgin var mı acaba?

Katılım ücreti 60 tl olur tahminim, belki tenekeden bir kupa veya madalya verebilirler ödül olarak
  • quote:

quote:

quote:

Katılım ücreti 60 tl olur tahminim, belki tenekeden bir kupa veya madalya verebilirler ödül olarak

Peki bu başvuru olayı nereden olacak tam olarak? Hem hulyacup.com sitesinde, hem de TED'in sitesinde katılım formu var?
  • quote:

Telefonla arıyarak yapabilirsin tedin sitesinde telefonu mevcut online form olayına pek ısınamadım ben :)
  • Arkadaşlar bir rakete kordaj çektirmek için bir yere vereceğim de en kısa olarak ne kadar sürede çekebilirler bir de fiyatı tam olarak ne kadar biliyor musunuz pahalıya vermeyeyim cuma akşamına kadar da almam lazım :D
  • istanbuldaysan spx te 15 liraya çekiyorlar yarım saat sürer sürmez başka bir şehirdeysen tenis kulüplerine git derim
  • Teşekkür ederim
  • Aradılar şimdi TED'den yarın 18.00'de maçım varmış.
  • Merhabalar ben 2010 yazında tenis e bi başlangıç yapmıştım ama yaz ile sınırlı kalmıştı şimdi tekrar bir arkadaşımla beraber başladık , kendime Wilson Federer Pro aldım raket olarak , 1 aydır düzenli oynuyoruz, izmirdeyiz. Raketten memnunum bir de ben 170 TL ye almıştım raketi piyasada 230 civarı görünce sevindim amacımız üniversitenin tenis takımına girebilmek
  • quote:

Orijinalden alıntı: JaiHuN

Merhabalar ben 2010 yazında tenis e bi başlangıç yapmıştım ama yaz ile sınırlı kalmıştı şimdi tekrar bir arkadaşımla beraber başladık , kendime Wilson Federer Pro aldım raket olarak , 1 aydır düzenli oynuyoruz, izmirdeyiz. Raketten memnunum bir de ben 170 TL ye almıştım raketi piyasada 230 civarı görünce sevindim amacımız üniversitenin tenis takımına girebilmek

Tenis ücretleri nasıl üniversitede? Dışarıdan biri oynamak istese saatlik ücreti falan bir bilgin var mı? Bir de hangi üni.?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JaiHuN

Merhabalar ben 2010 yazında tenis e bi başlangıç yapmıştım ama yaz ile sınırlı kalmıştı şimdi tekrar bir arkadaşımla beraber başladık , kendime Wilson Federer Pro aldım raket olarak , 1 aydır düzenli oynuyoruz, izmirdeyiz. Raketten memnunum bir de ben 170 TL ye almıştım raketi piyasada 230 civarı görünce sevindim amacımız üniversitenin tenis takımına girebilmek

Tenis ücretleri nasıl üniversitede? Dışarıdan biri oynamak istese saatlik ücreti falan bir bilgin var mı? Bir de hangi üni.?

valla bizim okulda tenis kortu yok , okul tenis takımını bi yerlere götürüp çalıştırıyo ama nereye hiç bi fikrim yok :)) Yaşar üniversitesi bu arada :)
  • quote:

Aradılar şimdi TED'den yarın 18.00'de maçım varmış.

turnuvayla ilgili değerlendirmeni ve maç sonucu bekliyoruz :)
  • Turnuva güzel, TED'in kortları gayet düzgün, biraz erken gittiğim için gezme fırsatım da oldu. Organizasyon olarak da gayet başarılıydı diyebilirim. Maça gelirsek, maç güzel başladı, kötü bitti benim için. Kapalı sert kortta ilk defa oynadım, başta baya garip geldi, toplar daha bir hızlı, top yere vurduktan sonra hemen sesi gelmiyor, biraz geç geliyor falan, ilginç geldi.

Neyse maça geçeyim, ilk sette servislerimi rahat alıp, rakipten de en az 30 puan alarak başladım maça.İlk sette 4-3 öndeyken ve kendi servisimde de 40-15 öndeyken biraz talihsiz bir olay yaşadım. 40-15'ken sonraki servisi baya iyi atmıştım, o yüzden file önüne çıktım, rakip returnde lob attı beni görünce, ben de can havliyle geriye koştururken lobu çıkarıcam derken top yerine ağzıma vurdum raketle. Başta dişlerim kırıldı falan sandım ama neyse ki bir şey olmamış. Ama tabi diş etleri kıpkırmızı oldu, az biraz kan geldi, dişte de feci bi ağrı oluştu. Neyse durduk biraz, ağzıma pamuk falan tıktım, kanaması dursun diye.Kanama durdu 2-3 dakika içinde ama maç boyu ağzımda şişlik ve acıyla oynadım. Neyse, 4-3 40-30 olmuştu en son. Sonra bütün servis ritmim bozuldu. Üst üste iki kez kırdırdım ve ilk seti verdim 6-4. İkinci sette de 1-0 öndeyken 15-40'tan kıramadım, moral iyice çöktü o seti de 6-3 kaybettim ve elendim. Kazanabilirdim, seviyelerimiz denk gibiydi kabaca rakiple. Ama en çok koyan 1.5 saatlik maç için 60TL bayılmam oldu.Ben bir iki tur geçerim diye düşünüyordum ama napalım önümüzdeki maçlara bakıcaz.

Şimdi 24 Aralık'ta ITF Futures turnuvam var, orda rakipler daha dişli ama hedefim elemelerde en azından bir tur atlayabilmek.
  • Bizim buraya belediye yaptı oynamaya gittim dandik raket, toplar vardı alıştım gibi bu spora ama Çorlu da kursu, turnuvası vs. var mıdır bilmiyorum ama spor hoşuma bayağı gitti bir de bu arada dünya çapında ki tenis turnuvaları hangi aralıklarla yapılıyor Wimbledon vs. izlemesi zevkli oluyor da
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.